Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24795) LanyUs válasza Alg (#24792) üzenetére


LanyUs
senior tag

concret_hp, beltram: gratulálok, gyorsan lezavartátok, siettetek valahová? :DDD
Alg: Neked is gratula, büszke lehetsz rá. Néha engem is hátráltatnak hasonló testi akadályok. Erre próbáltam utalni a múltkor, hogy okozzon örömet a futás. Ezek voltak a körülmények, én örülnék a helyedben :C A túracipő igen Merrell Moab GTX :) (47-es méret), az egyetlen, ami nem volt kicsi a 45/46-os lábamra.

Pécsi Hervisben kocogtam próbaképpen néhány típusban ma délelőtt, sajnos 21 km tesztre nem volt lehetőség :) :
Asics Gel Nimbus 18: bár azt írtam nem estem hasra tőle elsőre árához képest ( 55e ), a cipő tetszik. Bár neutrális és a lábam enyhén pronál, de futás közben mégis stabilan tartja a bokát/talpam, emellett kényelmesen párnázott. Nagyon hasonló érzésem volt benne, mint a Kayano 20-ban, ami szintén nem olcsó ( 50e ). 48-as kellene mindkettőből, tehát 1-2 számmal nagyobb ajánlott. Szerintem akiknek ilyen van tuti nagyon elégedett vele.

Asics Gel Innovate 7: lábfejnél széles, ezért a 46-os majdnem jó volt, viszont picit rövid, de a 47-esből már kijárna a sarok. Érezhető a kevesebb csillapítás. A párnázott talpbetét nagyon hangsúlyos, nekem bántóan nyomta a talpam már. Túlpronáló stílus előnyben.

Adidas Revenge Boost: szintén pronálóknak. Viszonylag zömök, nehéz cipő, de stabilan tartja a bokát. Talán kezdőknek találták ki, akik még helytelen technikával futnak. Ára is meglehetősen magas 33e.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.