Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18508) deicide válasza t1 (#18507) üzenetére


deicide
veterán

Akkor itt is gratulálok, főleg a PBkhez!!

Ami az enyémet illeti:

Ajkai Duatlon, azaz 60km mezőnyverseny Ajka-Pápa-Ajka útvonalon, aztán Liget félmaraton. I. hely.

A bringára "egyszerű" volt a terv, menni kellett a főmezőnnyel és nem elengedni más duatlonost. Ha nem is könnyen, de sikerült, a 11 fős első bolyban sikerült célba érni. Hogy mennyire nem volt egyszerű, azt a 170-be is belekarcoló pulzus és az éles rajttól mért 43.5km/h-s átlag mutatja...

Eléggé megijedtem, hogy mi marad így a futásra, ezért rohammunkában nyújtottam, ettem-ittam amit kellett és próbáltam fejben felkészülni a 21km-re. Aztán elröppent az idő és szinte bemelegítés nélkül nekiugrottam a félmaratonnak. A mögöttem másodikként célba ért bringás előtt kb 3 percem volt, így tehát "csak" annyi volt a tennivaló, hogy lehetőleg most is mögöttem maradjon. Ez olyannyira jól sikerült (az induláskori enyhén macskás első kilométer ellenére), hogy 3km után az élen találtam magam és ez a végéig nem is változott, a 21km-t abszolut összevetésben is az első helyen hoztam be.
A speaker az első kör végén kicsit hitetlenül nézte a gépet, hogy olyanvalaki jön elöl, aki délelőtt már bringázott egy keveset. :DDD

Azért hogy látszódjon, ez sem volt annyira egyszerű, a pulzusom az első kilométertől fogva 170 fölé ment stabilan és a második körben az emelkedőkön, sosem látott magasságokba szökött, 185 is volt. Kis híja volt, hogy jöjjön a kalapácsos ember... hogy végigértem, az egy embernek köszönhető magamon kívül, ugye tomcica? A lassan 1 éve kezdett edzésmunkád nélkül képtelen lettem volna ezt a pulzust végigbírni..
De végigbírtam. És most örülök. :B

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.