Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59033) Essejó válasza paolinho (#59014) üzenetére


Essejó
veterán

Hát nézd, eddig kb 10-en írták le, hogy ez miért rossz ötlet. Mindenki inkább szünetmentest rak a NAS alá, semmint kitépi az áramkábelt a konnektorból. Pont ugyanaz a hatása mint amikor a WiFi Smart Power Plug lekapcsolja az áramot. Az a nyomorult vas arra van tervezve, hogy 24/7-ben dolgozzon, a hdd-vel együtt. A hdd-k nagy része pont bekapcsoláskor halálozik el. De a hirtelen áramelvétel sem használ nekik. De én a többiekkel ellentétben nem sorolom mindezt fel. Tedd alá azt a nyomorult WiFi Smart Power Plug-ot és kapcsolgasd le vele a NAS-t, a beállítások közt tuti van olyan rész is, hogy ha áramot kap akkor meg bekapcsoljon. Az én szerveremen legalább is van ilyen.
Viszont ha bő egy év múlva esetleg megdöglik a NAS, vagy csak a benne lévő HDD-k akkor ne gyere ide sírni, hogy nem szóltunk, szóltunk de te egy write only User vagy aki csak nyomja a saját ötletét. Remélem nem jut eszébe senkinek követni ezt a marhaságot!
Nem is értem, hogy a Synology miért nem gyárt távirányítót a Nasokhoz, hogy ágyban fekve is lehessen ki be kapcsolgatni. ;]

[ Szerkesztve ]

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.