Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-09-05 14:01:59

LOGOUT.hu

2021. Júliusi frissítés - DSM 7.0 infók: Kb. egy hónapja jelentették be a DSM 7.0 RC-t, ami a kiadás előtti utolsó verzió (hivatalos sajtóközlemény). 2021. Június 29-től már telepíthetjük manuálisan a DSM felületén betallózva az új rendszert, de jelenleg ezt még mindenkinek csak saját felelősségére tegye! A figyelmeztetés oka: bizonyos alkalmazásokat (pl. Synology Moments és Photo Station helyett Synology Photos lesz, Cloud Station helyett Synology Drive Suite lesz) kivezetett a Synology a DSM7.0 megjelenésével és helyettük másokat vezet be. A teljes change log itt található.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58351) dkess válasza Gtaati (#58347) üzenetére


dkess
őstag

Minden típusú (srt, sub, vobsub, pgs, ssa/ass stb.) feliratnál előjön vagy van amit lejátszik és van amit nem?

Milyen file név konvenciót alkalmazol a feliratok terén? Ez minden esetben általános vagy egyszer így - egyszer olyan logika alapján vannak elnevezve a felirat file -ok? A felirat file -ok nevei megegyeznek a film file nevével? Amennyiben igen, akkor az alábbiak közül melyik logikát követed (és minden esetben azt-e? ) ?

filmnev.mkv
filmnev.hu.srt
filmnev.en.srt
stb.

vagy

filmnev.mkv
filmnev.srt

Az LG TV -k DLNA -n keresztül amennyire jól tudom csak ez utóbbit (azaz a teljes egyezőséget) támogatják. Azaz, ha több nyelvet (illetve forced/nem forced) szeretnél kezelni, akkor érdemes lenne áttérni a beágyazott feliratokhoz - azzal biztos nincs gondja az LG -knek (illetve semmi másnak sem).

Amennyiben a file név egyezőség fennáll, akkor még ezt kell beállítani és működni fog:

Médiaszerver/DMA kompabilitás - itt legalul: 'Eszközlista' . Keresd meg a TV -d sorát és állítsd át erre: 'LG Player' :

Általánosságban más eszközöknél érdemes lehet az 'Alapértelmezett profil' -t átállítani 'Általános DLNA' -ra. Sok esetben az előbbivel sincs gond, de ez általánosabb kompatibilitást nyújt (pl. néhány eszköznél előbbivel nem tölti át a thumbnail -eket - pl. albumborító - míg ez utóbbival igen, de a fordítottjával is találkoztam már).

(#58352) Melorin


Melorin
addikt

Telefonon a DS Get alkalmazás tegnap óta nem tud csatlakozni a Download Stationhoz.
Ezt írja:

Természetesen minden a legfrissebb.

(#58353) AiRLAC válasza Melorin (#58352) üzenetére


AiRLAC
addikt

Download Station újraindítás volt?
Synology újraindítása ha az nem segít.
Egy típust is mondhatnál, hogyan csatlakozol, ip vagy név alapján, saját hálózaton vagy mobilneten?

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#58354) Melorin válasza AiRLAC (#58353) üzenetére


Melorin
addikt

A DS újraindítása megoldotta, köszönöm! :R

(#58355) Primary92 válasza gyugyo79 (#58350) üzenetére


Primary92
senior tag

Működik a HyperBackup és a mappa szinkron is, átmennek az adatok. A mappaszinkronban gigabájt feletti fájlok (összesen bő 0,5 TB) vannak csak jelenleg. A HyperBackupban pedig 50+ MB-osak (összesen 1,3 TB).
Ha felfüggesztem a HB-t, akkor a szinkron csak 700-1200 KB/s adatforgalmat generál. Csak a HyperBackup 1,2 MB/s körül egy.

(#58356) Gtaati válasza dkess (#58351) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Köszi a gyors választ! A lényeg az, hogy van egy tv: Lg 55B7, a pc-n futó Lg smarth share-el való megosztásból jól kezeli a külső belső feliratot is, ez mellet van egy Cambridge Audio CXUHD külső BD és média lejátszó, ez szintén a pc-n futó smarth share-el jól játsza le és kezeli a külső belső feliratot. De mivel van NAS ami mindig megy, teljesen felesleges mellette a pc-nek is mennie, így a NAS-ról szeretném lejátszani a videókat. Csak ugye ahogy fentebb is említettem, ebben az esetben a külső felirat nem működik, csak a beágyazott. A video file neve teljesen megegyezik a felirattal, mert külön-külön átneveztem megegyezőre, annyi hogy az egyik .mkv a másik .srt. Remélem az általad küldött beállítások segíteni fognak.... A CXUHD lejátszó esetében mit kellene az eszközlistában beállítani? Ha otthon leszek akkor tudok majd csak ránézni! Nagyon köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#58357) WinZol


WinZol
aktív tag

Üdv!

Szeretném megkérdezni, hogyan működik (ha működik) a
videó konferencia Synology Chat alkalmazáson belül?
Itt azt írják, hogy megoldható. (vagy valamit benéztem)

Köszi

WinZol

(#58358) gyugyo79 válasza Primary92 (#58355) üzenetére


gyugyo79
addikt

Megnéztem, hogy nem e a Drive és a CSS közt nem megy jól valamiért a drive sharesync -el a szinkron és 2db 1000/300 -as Digis végpont közt 20-22 MB/s -el ment simán a szinkron 5 db 1-1,5 GB -os fájlt raktam be tesztnek és volt másra is használva a 2 hálózat közben ...

(#58359) dkess válasza gyugyo79 (#58358) üzenetére


dkess
őstag

Nagyon szívesen. A CXUHD lejátszó esetén az előző hozzászólásom végén írtak alapján érdemes eljárni - lsd. alább is.

Egyébként sok filmed van így külső felirattal? Pl. amennyiben csak pár tucat, akkor érdemes lenne egyberakni az MKV -val azokat. Így pl. az eltérő eszközök eltérő karakterkódolás kezelését is el lehetne kerülni külső feliratok esetén. Pl. MKV konténerbe mux -olásnál meg lehet adni a felirat karakterkódolását - míg külső szöveges file -nál a lejátszó eszköz próbálja meg automatán kitalálni és/vagy meg lehet adni. Pl. nálam Panasonic TV -n lehet belső és külső feliratokból is válogatni és külső esetén egy lenyíló listából lehet karakterkódolást állítani, ha nem találná el (illetve asszem rendszeralapértelmezéssel próbálkozik először) ... Mondjuk nálam már csak beágyazott feliratok vannak csak ...

"Általánosságban más eszközöknél érdemes lehet az 'Alapértelmezett profil' -t átállítani 'Általános DLNA' -ra. Sok esetben az előbbivel sincs gond, de ez általánosabb kompatibilitást nyújt (pl. néhány eszköznél előbbivel nem tölti át a thumbnail -eket - pl. albumborító - míg ez utóbbival igen, de a fordítottjával is találkoztam már)."

(#58360) Primary92 válasza gyugyo79 (#58358) üzenetére


Primary92
senior tag

Köszi, hát írtam a Synology-nak, hátha...
De egyébként más szolgáltatások is elég lassúak, ami a net felé megy. LAN-on jól mennek (VideoStation, ...). A fő problémát okozó szolgáltatásokat nem tudom kipróbálni, mert LAN-on nincs másik NAS.
Kezdek lassan a routerre gyanakodni, de az az érdekes, hogy a Synology-n futtatott speedtet-cli is jó eredményeket hozott, majdnem kimaxolta a Digi-s feltöltési sebességet. Meg ugyanezen a hálózaton PC-ről minden kiválóan működik az internet felé. A másik NAS hálózatán ugyanez a tapasztalat, mondjuk ott csak a HyperBackup, Cloud Station Server, és egy SMB megosztás van.

(#58361) gyugyo79 válasza Primary92 (#58360) üzenetére


gyugyo79
addikt

Csinálj esetleg tesztnek egy FTP szervert az egyiken és csatlakoz ahhoz a másikról (File Station->Eszközök->Távoli Csatlakozás) és nézd meg azon át megy e jól a másolás. Vagy VPN (2 NAS közt) és megnézni, hogy azon át megy e jól egy bármilyen fájl átvitel akár smb-n át.

[ Szerkesztve ]

(#58362) Lanash


Lanash
aktív tag

DS218+ hoz szeretnék memóriát venni. Mit tehetek bele? Ami a gyártói oldalon az nagyon drága.

(#58363) gyuri860213


gyuri860213
tag

Sziasztok.
Van két NAS-om, mindkettőn van quickconnect és eddig működött is. A gond hogy a Cloud station Drive a 6690-es portot használja, mind szerver mind kliens oldalon és ezt nem lehet megváltoztatni a NAS-on. Eddig működött ha csak quickconnect id-t használtunk, most viszont csak belső hálón találja meg a kliens a szervert. Csináltam egy portforwardot a tűzfalon, így kintről és elérhető a klienssel viszont a fix port miatt így csak 1 NAS-ra tudom beállítani. Hogy lehet ezt megoldani?
köszi.

(#58364) dkess válasza Lanash (#58362) üzenetére


dkess
őstag

Itt a topikban keress rá erre: DDR3L . Avagy esetleg a DDR3 -ra, de csak azért, mert sokan pongyolán írnak - így több találatot kapsz.

Egyébként hivatalosan ez megy bele: DDR3L (1,35V) 1600 MHz - max. 8 GB összesen (azaz max. 2*4 GB).

A találatokból, melyek gyakorlati tapasztalatokról számolnak be látni fogod, hogy akár 16 GB (2*8) is menni szokott a 1866 MHz -esekből is.

Egyébként a 2 GB -os verziót vagy a 6 GB (2+4) -os verziót szeretnéd bővíteni és mennyivel?

[ Szerkesztve ]

(#58365) Sanya válasza Lanash (#58362) üzenetére


Sanya
nagyúr

so-dimm ddr3l

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#58366) AiRLAC válasza Lanash (#58362) üzenetére


AiRLAC
addikt

Amúgy mihez kell a plusz ram?

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#58367) Patice válasza gyuri860213 (#58363) üzenetére


Patice
Topikgazda

A belső hálódon különböző fix IP-t adsz a NAS-oknak, IP1 és IP2.
A routeredben a port forwardnál portszám1-et forwardolod IP1:6690-re.
Ugyanígy portszám2-őt forwardolod IP2:6690-re.
Portszám1 és 2 szabadon választható szám nulla és 65535 között. Ajánlott az 50-60ezres részből választani.
Problem solved.

[ Szerkesztve ]

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#58368) Gtaati válasza dkess (#58359) üzenetére


Gtaati
őstag

Helló!

Át állítottam a CXUHD- t OPPO player-re és egyből jó lett minden! Nagy szépen köszönöm az ötletet!! :R :R

(#58369) Lasersailing válasza Lasersailing (#58342) üzenetére


Lasersailing
senior tag

Most nézem, hogy nem válaszolt senki, de nem is kérdeztem semmit :W

Szóval a kérdéseim:
Ezt mi okozza? Normális? Tudok tenni valamit, hogy ne jöjjön ez fel? (zavar munka közben + félek, hogy ilyenkor fel is pörgeti a NAS-ban a HDD-t feleslegesen - torrent minimális, sokszor hetekig 0).

(#58370) Lanash válasza dkess (#58364) üzenetére


Lanash
aktív tag

Köszönöm, megnézem milyen típusok jöttek be a fórumtársaknak.
2 GB -os verzióm van, azt szeretném bővíteni.

Új Válasz 2020-03-24 18:19:05 (#58365) Sanya - Köszi!

(#58366) AiRLAC
Amikor nézegettem a NAS-okat nem is merült fel bennem, hogy akár Minecraft szervert is tudok futtatni majd. Szóval arra kéne a +ram.
Munka és gyerek mellett néha van időm játszani és még 2 barátomnak, szóval ez csak 3 személyes szerver lenne.

(#58371) gyuri860213 válasza Patice (#58367) üzenetére


gyuri860213
tag

Küldtem PM-et :)

(#58372) Primary92 válasza gyugyo79 (#58361) üzenetére


Primary92
senior tag

Az FTP-t kipróbáltam, úgy hogy a DS418 a szerver. Ezzel sem megy 2,4 MB/s fölé a sebesség. Pedig ebben az irányban a Digi 300 Mbps feltöltési sebessége lenne a korlátorzó tényező.

Mobilnettel próbáltam letölteni róla, de semmivel nem jobb a sebesség.
Délután kipróbálom, hogy egy távoli PC-ről csatlakozok fel az FTP szerverre, mert sajnos a mobilnetem feltöltési sebessége mostanában elég gyatra. Meg kipróbálom, hogy a DS413 lesz a szerver, én itthonról PC-vel másolok rá.

(#58373) Melorin


Melorin
addikt

Rátudnátok nézni erre a Docker tárolóra, hogy vajon miért nem működik nálam? Nem tudok rákapcsolódni sem VNC-vel sem böngészővel.
[link]
Mit jelent az a "parancs", hogy -ti lifestorm/obs-server vajon?
Mert én nem így telepítettem hanem a Docker telepítőjével és ott nem parancsokat kell ugye beírni hanem next-next-finish kb.

[ Szerkesztve ]

(#58374) spider23 válasza Lanash (#58370) üzenetére


spider23
aktív tag

218+ ba pontosan ezt vettem innen
Hibátlan és most 10GB al 11 dockerrel 17% amit használ belőle! ;)

(#58375) gyugyo79 válasza Primary92 (#58372) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ha jól gondolom a ShareSync meg a HB esetén pont a 418 volt a "kliens".
Most nem tudom azt próbáltad e, hogy a 418 -ra másolsz tehát az irányt megfordítod.
Felhasználóknál és a Csopotoknál ellenőrizd le nincs e sebesség határ beállítva véletlen. Aztán szerintem nem a NAS oldalán kell keresni a hibát.

Az internet előfizetés Digi -s (Szimmetrikus optika) mind a 2 oldalon vagy az egyik az pld. Invitel asszimetrikus ?

(#58376) AiRLAC válasza Lanash (#58370) üzenetére


AiRLAC
addikt

Nem tudom mennyi RAM kell annak, de ha elég 4GB, akkor a legoptimálisabb/olcsóbb egy ugyanolyan 2GB-os modul lenne mint ami benne van, tuti van itt valakinek aki bővített két modullal.
Én így vettem ~10€-ért a mostani 2GB mellé egy ugyanolyant a DS620-ba.

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#58377) dkess válasza spider23 (#58374) üzenetére


dkess
őstag

Csak érdeklődni szeretnék, hogy a DSM nem picsogott, hogy nem Synology RAM került bele - nem volt figyelmeztetés státusz illetve nem küldözgette a leveleket? Mintha olvastam volna régebben valami ilyesmit.

Persze a figyelmeztetéseket ki lehet kapcsolni, de az nem lenne minden szempontból előnyös ...

(#58378) Multibit válasza dkess (#58377) üzenetére


Multibit
veterán

Mintha olvastam volna régebben valami ilyesmit.
Ez érdekes. Vajon hw, vagy sw (DSM) függő, hogy kapok-e ilyen üzenetet?

(#58379) poirot válasza dkess (#58377) üzenetére


poirot
senior tag

Magamat tudom idézni, szinte már el is felejtettem, hogy hogyan volt az új RAM-ok berakása:

https://prohardver.hu/tema/synology_nas_a_nem_hivatalos_forum/hsz_54370-54370.html

(#58380) dkess válasza poirot (#58379) üzenetére


dkess
őstag

Köszi szépen, akkor csak rosszul emlékeztem és valójában csak berakjuk a RAM -ot és megy.

poirot

Amennyiben lett volna ilyen, akkor az DSM oldali implementáció lett volna (megnézi milyen RAM van benne és "csipog", ha nem tetszik neki az eredmény).

(#58381) poirot válasza dkess (#58380) üzenetére


poirot
senior tag

Akkor nem indul el a rendszer, ha gond van, vagy legalábbis a rendszer összeomlik. (valaki itt írta, hogy nem tudott 16 GB-ot berakni, csak 8-at meg a Syno RAM-ot, úgy már ment.)

[ Szerkesztve ]

(#58382) dkess válasza poirot (#58381) üzenetére


dkess
őstag

Én igazából ilyen "üzletpolitikai" döntés jellegű funkcióra gondoltam (ha lett volna ilyen). Pl. DSM ellenőrzi, hogy Syno RAM -ok vannak-e vagy sem. Amennyiben nem (vagy egyik sem), akkor azt jelzi ilyen-olyan módon a felhasználónak.

Namost, ha rendszerösszeomlások jöhetnek képbe és ráadásul nem is konzekvens módon (azaz egyik esetben nem - a másikban igen), akkor ez még annyira sem bizalomgerjesztő ...

(#58383) Lanash válasza spider23 (#58374) üzenetére


Lanash
aktív tag

Köszönöm :R
(#58376) AiRLAC
Nem tudom mennyi kellhet neki, de az biztos, hogy a 2GB kevés.(szerintem a 4 is az lenne)

(#58384) AiRLAC válasza Lanash (#58383) üzenetére


AiRLAC
addikt

Lehet előbb ki kellene deríteni?;)

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#58385) spider23 válasza dkess (#58377) üzenetére


spider23
aktív tag

Semmilyen hibát nem írt. Egyszerűen csak elindult ahogy kell. Figyelmeztetések nekem nincsenek kikapcsolva. ;)

(#58386) poirot


poirot
senior tag

Most szeretnék egy gyors segítséget kérni, itt próbáltam beállítani az Emby servert szépen elis jutottam oda, hogy még hozzádtam a downloads mappát is, viszont ha megnyitom a filekezelőt DS-ben, ott nem találom, a Totalcommandernél megkér jelszót a NAS belépésit, viszont nem fogadja el. Tehát nem tudom a letöltéseimet elérni. Köszönöm a segítséget.

(#58387) poirot válasza poirot (#58386) üzenetére


poirot
senior tag

Sikerült megoldanom.

(#58388) Primary92 válasza gyugyo79 (#58375) üzenetére


Primary92
senior tag

A ShareSync-nél a 413 a szerver, a HyperBackup a 418-on fut, a 413 a cél a HyprBackupVault-tal.
A 418 egy 1000/300-as Digin van , a 413 egy 500/22-es UPC előfizetésen. A másik irányban elég lenne a sebesség nagyjából, mivel az UPC feltöltési sebessége 2,75MB/s (22Mbit/s).

Nem találtam sebességhatárt beállítva.

Megpróbálok másolni FTP-n DIgi neten lévő PC-ről a 413-ra, hogy kizárjam a 413-at mint hiba lehetőség.

(#58389) dime27


dime27
őstag

Sziasztok!

Esetleg van olyan mód DSM alatt hogy megosztok egy kövtárat és akármilyen videot ha belemásolok ebbe a könyvtárba akkor a nas feltölti saját youtube vidoként ha 10 db video van akkor egymás után mind a 10-et?! Pár éve volt zyxel nas-om az tudta ezt de ha megoldható lenne synology-val akkor lehet eladnám a qnap nasomat és váltanék! :)

Google Pixel 6a+iPad 2021

(#58390) zsamiatt


zsamiatt
őstag

sziasztok, nem tudjátok véletlenül hogy domoticz hova teszi a script fájlokat synologyn?

Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!

(#58391) fecke78


fecke78
senior tag

Részemről , meguntam ,hogy a külső hdd állandóan indokolatlanul kivetésre kerül , eladom veszek egy 6tb belsőt ...

(#58392) Sefter válasza fecke78 (#58391) üzenetére


Sefter
veterán

Ilyennel még nem találkoztam...pedig egy külső usb vinyóról megy a torrent. Nem lehet, hogy valami alkalmazás vagy a külső vinyó fw-e kapcsolja le x idő tétlenség után?

Psn ID: sefter_hun

(#58393) poirot


poirot
senior tag

Sziasztok!

Már régebben itt írtam a problémámról, hogy sokszor kapom az alábbi hibaüzenetet;

"A rendszer nem egyező ellenőrzőösszegeket észlelt a(z) NAS eszközön. További részletekért jelentkezzen be a Naplóközpontba."

Eddig nem kaptam teljesen megfelelő választ, viszont most megtaláltam az okot, hogy miért küldi a rendszer a leveleket. Megnéztem, a megosztott mappákat, és az összes megosztott mappa szerkesztésénél az alábbi opciót nem lehet megváltoztatni, legalábbis én nem tudom.

A mappát, hogy tudnám ideiglenesen nem megosztottá tenni, hogy a jelenleg szürkében lévő, kivehetetlen pipát kivegyem a tulajdonságokból?

Mert telepítéskor automatikusan megosztottá teszi a program a mappát, és így utólag már nem tudok korrigálni. Jelen esetben a Transmissionról van szó, azt használom, de gondolom másnak meg más küld hibajelentéseket. Esetleg telepítsem újra és ott menet közben, bele lehet nyúlni a mappa tulajdonságaiban?

Köszönöm előre is a válaszokat.

(#58394) Primary92 válasza Primary92 (#58388) üzenetére


Primary92
senior tag

Csináltam egy FTP szervert az egyik PC-n, ami ugyanazon a hálózaton van, mint a DS418. A 413-mal próbáltam innen adatot lehúzni.
Amíg csak az FTP ment, addig 10-12 MB/s-ot tudott (PC ennyit tud jelenleg, ~100Mbit), amint elindult bármi a 418-ról (HB, ShareSync), lecsökkent.
Az hálózat és az internet sebessége megfelelő ezek szerint.

Vagy a router nem bírja ezt terhelést (miért ne bírná).
Vagy 418 valamiért csak ennyit tud a net felé, bár érdekes, mert LAN irányban gyors. Neten keresztül nem csak a HB és a ShareSync lassú.
Vagy 413 nem bírja, de az FTP pedig elég gyors.

[ Szerkesztve ]

(#58395) gyugyo79 válasza Primary92 (#58394) üzenetére


gyugyo79
addikt

Az MTU -t nézd meg még esetleg (router), ha esetleg nem tudod mi az egy kis kereséssel lesz találat és az tud hasonló anomáliákat okozni.

[ Szerkesztve ]

(#58396) gyugyo79 válasza poirot (#58393) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ez egy csak létrehozáskor beállítható (btrfs) opció . Állíts le mindent ami az adott könyvtárba dolgozik, utána helyezz át mindent belőle valahova máshova, töröld (jogokat jegyezd meg), hozd újra létre úgy hogy ezt nem kapcsolod be, állítsd be vissza a jogokat, és rakj bele mindent vissza utána elindíthatod az alkalmazásokat.

(#58397) poirot válasza gyugyo79 (#58396) üzenetére


poirot
senior tag

Köszönöm szépen a választ. :R

(#58398) AiRLAC válasza poirot (#58393) üzenetére


AiRLAC
addikt

"A rendszer nem egyező ellenőrzőösszegeket észlelt a(z) NAS eszközön. További részletekért jelentkezzen be a Naplóközpontba."

Annak oka van, hogy ilyen üzeneteket kapsz. Ha kikapcsolod, azzal csak a tüneteket tünteted el.

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#58399) poirot válasza AiRLAC (#58398) üzenetére


poirot
senior tag

Köszi, hogy válaszoltál, de akkor miért van ez az opció, illetve miért kapcsolható ki a DS-be? Bármelyik ilyen filmet, amire ezt írta ki, hibátlanul meg tudtam nézni, nem tapasztaltam benne hibát.

(#58400) sellerbuyer


sellerbuyer
őstag

918+-nál úgy jártam, hogy Chrome-al nem jelenik meg középen az autentikációs felület, nem lehet belépni. FF alól tökéletesen műxik. Egyébként is észrevettem, hogy Chrome alatt elég sok probléma jelentkezik. Ti tapasztaltatok ilyesmit, hogy egyik böngészővel nem okés, míg a másikkal tökéletesen műxik?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.