Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99214) Upo válasza Fricibácsi (#99212) üzenetére


Upo
addikt

Regisztráláskor is kapsz, nézd meg hogy érvényesek-e még. My Account - My Coupon
Illetve bal felül a 11.11-re kattintva van egy csomó kategória kupon, hátha találsz.
Személyes véleményem meg az, hogy ezért biztos nem adnék pénzt. Még azt se tudják a kérdésre megmondani hogy milyen proci van benne, de a mali400 videó vezérlő alapján semmi komolyra nem számítok, borzalmasan gagyik szoktak ezek lenni. Szerintem az autóhifi topikban érdemes lenne kérdezni, hátha ez az ár körül valami normális, bevált is van.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.