Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89999) MarioAna


MarioAna
senior tag

Elmúlt 2-3 heti összegzés... :DDD

"SteelSeries" mintás egérpad: melóhelyre kellett egy a zselés támaszos helyett, ezt választottam. Működik rajta a gagyibb egér is, a széle tényleg varrott. A minta nyomtatva van rá, picit homályos de ennyiért bevállaltam. Gaming egérpadnak otthonra nem venném a mérete nyilván (Zowie G-TF Speed van erre).

Kerékpár lámpa tartó 1: erős műanyag, a kis gumi illesztékek rendszeresen kiesnek. Gyorszáras,így könnyű a rögzítése. Stabilnak tűnik.

Kerékpár lámpa tartó 2: alternatív olcsóbb megoldás, ez is stabilnak hat és egyszerűbb a rögzítése.
Mind a kettő jónak teszi a dolgát.

MultiToll: igen, nem multitool de multieszköz ez is. Van benne egy használható csavarhúzó (sima és csillag, mágneses!), stylus, vonalzó (cm/inch), vízmérték és még írni is lehet vele. Nem fog a legszebben, de cserébe nem egy fél kilós tactical pen, műanyag házas de nagyszerű kis eszköz, 1 dollár alatt volt még akkor darabja. Ennyiért rohadtul megéri :C

Kerékpár ülés alá kistáska: jó minőségű anyagokból van, én a lámpákat tárolom benne. A rögzítése elég idióta módszerrel van megoldva, de ha feszesen van a velcro akkor nem nagyon mozog.

Kulcstartó bizbaszok:
Kulcstartó karika osztó, akasztóval. Nagyon pici a clip, nem olvastam leírást, de igazából használható, kis EDC szett kialalakításában jól jön majd.

Kulcstartó karabiner: tökéletesen működik, kiváltotta az eddigi kis feminim tartómat: [link], így kompaktabb lett az egész kulcstartó "csomó". Beépített sörnyitó, karabiner, csavarhúzó fej miegymás. Van drágább verziója EDCGear és egyéb gyártók által, de ugyanezt tudják. Itt egy videó a "működéséről": 80-as évekbeli prnós-zene aláfestés warning: . Imádnivaló kis ketyere.

Gyorskioldós kulcstartó: ha összenyomod, kiengedi az alsó részét, amúgy pedig tart. Lényegében kiválthat egy karabinert, én a kerékpár lakatkulcsokat használom vele, alapból nincs a kulcscsomón rajta, ezzel meg csak ráakasztom, ha kell.

Mini-feszítővas kulcstartó, csak hogy nehogy a kulccsal kezdjek el bármit is egyszer feszengetni. Ezt ki lehet váltani egy multi kulcstartó ketyerével, amin alapból van ilyen funkció, de ez masszívabbnak hatott és méretben kisebb, így egyelőre ezt választottam. Van rajta paracord külső borítás (belső szálak nincsenek), nagyon tactical.

Kulcstartó fém drótfonat: kerékpár lakatkulcs megakad mindenféle gyűrűben, ezen viszont elfér a pincekulcsokkal együtt. Tartósnak tűnik, kellemes kialakítású és biztos a rögzítés, nagyobb kulcstartócsomó alapja lehet, minden sz*r ráfér.

Alu gyógyszertartó kapszula: vagy amit bele akarsz elrejteni. Jól zár, könnyű.

Kulcstartó elemlámpa: 1db AAA elemmel működik, méretéhez képes könnyű, elég fénye van, 500 Ft alatt van, mi kell még? Van még úton másik kettő fényforrás - bicskából és elemlámpából ugye sosem elég :N , azokkal majd összehasonlítom.

USAMS Micro-USB kábel: nem teszteltem ampert, de működik és tölt is vele a teló. 1USD-s árral volt linkelve ide, ennyiért természetesen megéri.

Biciklilánc fidget: a célt szolgálja, egész nap ezt bsztatom meló közben, kellemes és nem néznek annyira idiótának, mint ha egy spinerrel szórakoznék.

Sanrenmu 4113 Kulcs-kés: igen jó minőségű kulcs alakú kiskés, ha csak egy normál kulcscsomóra rárakod akkor nem tűnik ki.

Ganzo G104S multitool: flash sale előtt vettem, szóval még drágábban. Semmi negatívat nem tudok róla elmondani. Minden minőségi rajta, annyi problémám van vele, hogy kinyitás után kicsit zörög (a kihajtható eszközöket beljebb kell hajtani, úgy szorulnak meg rendesen, maguktól nem nyílnak ki, de hangot adnak).

Ganzo F759M-BK: nekem nem mozog jobbra-balra a penge és a műanyag is elég kellemesnek hat, nincs gagyi érzése. Ganzo minőség, mind közül eddig ez volt a legélesebb a csomagból.

Ganzo G729-CA: spyderco stílusú Ganzo, pont 8 centi élhosszúsággal (már a rendőr gondolom egyébként ezért büntetne, mert maga a penge >8cm, a vágóél meg pont annyi :F ?). A G10 nagyon kellemes tapintású és jól is néz ki szerintem. Fasttechtől megrendeltem, mert GB nem akarta akciózni+rárakták a 2.5 USD postázási díjat, erre rá egy hétre elkezdték küldeni a késeket is 0USD postázással...Szóval most már GB-n olcsóbb.

"láthatatlan" bicikli csengő: túlélte a felrakást a műanyag rögzítő gyűrű, de szerintem el fog pattani egy éven belül. Csilingel és jól néz ki, szóval a dolgát teszi.

Bőr-Fa kés fenő eszköz: műküdik, nem akartam barkácsolni egyet így ezt rendeltem.

Ezen kívül volt egy 3000-res finomságú fenőkövem e-bayről, amit 8 darabban hozott ki a posta (egy csomagban, de már a doboz is szakadva+nyomódva volt, a benne lévő bubis betekerés meg nem védte meg. Full-refund lett belőle, mindjárt akciózók, hogy a 8 darabot sikerül-e egy síkba felragasztva még használhatóvá tenni ;] .

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.