Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz Trichie #77597 üzenetére
Nem rosszak azok se, de az Ugreen és a Blitzwolf töltők jobbak.
A két portos Blitzwolf-hoz van kupon is, ha még él, azzal 1.500ft, úgy ár-értékben verhetetlen.Szerk.: Itt, ha még jó...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dolphine
addikt
válasz Tarek El-Ali #77600 üzenetére
Ez a rendszer van.
Elpro 7 vezérlőegység + Nupi 66 nyitószerkezet. Itt 433 MHz-t ír.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
DJ. Ru$y
félisten
Most jött e-mail, hogy feladták az előrendelt Digoo időjárásállomást.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Tarek El-Ali
tag
válasz Dolphine #77602 üzenetére
Ha ilyen a dobozod : mint ez 3 és 7 es sorkapocsba bekötsz egy univerzális vevőt és onnantól nem kell aranyárban venni a távirányítókat .
/A jelenlegi ugrókódos, amennyiért 1 db távnyitót veszel ,annyiért kapsz univerzális vevő-t 2 db távnyitóval /
A hoermann-hoz 9k-10k a nettó viszonteladói beszerzési ár , a tiedhez olyan 5 k körül van .De vannak olyanok amikben tanítható a chip és tud úgy viselkedni mint egy eredeti az is olyan 6-7 k bruttó
[ Szerkesztve ]
Lenovo Yoga500 i5 , Config 1:AMD X4 760K 4000 MHz ,ASRock FM2A75 Pro4-M ,2*4Gb HyperX 1600MHZ AMD R7770 KINGSTON V300 120 GB,HDD 1TB, Config 2 :AMD X4 630 , 12GB Kingston HyperX 2*2+2*4 VGA: HD5770 , MiniPC1 : OrangePiPC+ , MiniPC2: BPi M1+
-
DJ. Ru$y
félisten
Mivel csak most adták fel az első darabokat, így szerinted tud bárki is válaszolni erre a kérdésre?
Mondjuk nem tudom mennyibe kerül, de, ha jól emlékszem 5000 Ft körül volt szó róla, én 3400 Ft-ért rendeltem a Digoo-t.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Skillet
addikt
válasz Dolphine #77599 üzenetére
Mi ILYET vettünk 2 db-ot.
Jumper-elni lehet a hátulján egy leírás szerint, úgy tudod belőni a típust, aztán a vezérlőről pedig fel tudod tanítani a távirányítót.
Távirányítóról elméletileg csak gyáriról lehet egy univerzálist és a kapu elektronika mellett kell állnod. Egyszerűbb simán az elektronikáról.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
denko
senior tag
-
ot93
senior tag
válasz janakbacsi #77619 üzenetére
Nekem blitzwolf 5 csatlakozós töltő van pár napja, eddig teljesen jó
Aukey-t is nézegettem, az szerintem olcsóbb, kinézetre is jobban tetszenek, de azért nem olyant választottam, mert olvastam olyan kommenteket a külföldi webáruházakban, hogy megolvadt...
persze a samsung-nál is előfordul ilyen vagy akár robban is
ugreen szintén szimpatikus, de blitzwolf-ot találtam újonnan 5-ért, így az lett a választás[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Skillet
addikt
nézem az endoszkóp kamerákat.
KATT
ezt néztem ki. kérdésem, hogy vett-e már valaki ilyet, illetve megtalálható-e ugyanez ebayen vagy alin jobb áron?
Vagy esetleg más ajánlott típus?[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz Skillet #77613 üzenetére
Köszönöm és Neked is Tarek El-Ali.
Nem állok neki szerelni, mert a társasház, ahol albérletben vagyok, nem biztos, hogy örülne neki!
Azt hittem, hogy ennél egyszerűbb lesz. Kaptam ugyan egy távirányítót, de a lakáskulcson és gondoltam veszek egyet az autóba, amit csak ott tároltam volna, de ez ennél azért egy kicsit bonyolultabb és drágább, mint ahogy én azt elképzeltem!
Viszont, köszönöm a segítséget, ma is tanultam valamit!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
XtremLor
őstag
Par hete volt tema a rubik kocka, tegnap jott meg, egy honapja rendelt Cyclone Boys, elsore kicsit recsegett ropogott, 20eve volt a kezembe utoljara gyerek koromban, mire 4-5x kiraktam konnyen forog a nyikorgast is elhagyta, reszemrol ajanlott, 900huf alatti ara verhetetlen.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Saccco
nagyúr
válasz #39868659 #77625 üzenetére
Linkesítem.
A Nillkin elbújhat mellette.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dolphine
addikt
válasz janakbacsi #77629 üzenetére
Nekem is van itthon Aukey, több portos + gyors töltős + USB kábelek. Nem adnám semmiért, mert nagyon jó!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
ot93
senior tag
válasz janakbacsi #77629 üzenetére
értem, csak volt akiknek ez történt... láttam egy képet is róla, ahol a csatlakozónál megolvadt (a kábel is és a csatlakozó is)
CRF300L
-
chatran
őstag
Úgy tűnik kipurcant az 1 m-es Ugreen USB 3.0 kivezető kábelem. Kb egy éve rendeltem, olyan 4 dollár körül, reméltem, hogy többet fog bírni.
Van más gyártótól ajánlott USB 3.0-ás kábel? -
csadi0011
őstag
2 ports USB 3.0 A Female 20Pin Header Adapter
Második ilyenem jött a héten. Előzővel minden oké, ezen viszont a 19 pin csatlakozó 2 lábán a forrasztás összeért.Véletlenül sikerült csak észrevenni, szerencsére használat előtt. -
Imurai
tag
Sziasztok!
Milyen mágneses kábelt/átalakítót érdemes vennem, ami támogatja a 2A-s töltést?
Elough kábel vagy noname adapter?
Egyebekre is nyitott vagyok
A lényeg, hogy egy ilyen tokkal tudjam használni. -
bul07
nagyúr
válasz zolikaDB #77635 üzenetére
Töltő
LiitoKala Lii - 100 [link]
LiitoKala Lii - 202 [link]
Ezek jó töltők
Csomag tartalma töltő és egy USB kábel
Nem jár hozzá AC Adapter, de egy sima USB töltő jó hozzá(mondjuk egy telefoné)
Mindkettő használható Power banként is18650 cella
Esetleg: [link], [link], [link]Van egy alternatív is amit privátba írok meg mert itt nem lehet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Skillet
addikt
Aliexpress kupont hogyan tudnék szerezni? Volt egy 4$-os, de lejárt. Egy onda tabletet vennék az onda official store-ból, 89.99$-ért.
Van valamilyen affiliate program vagy ilyesmi?
És még egy... KATT ha ezt írják a tabletnél, akkor jó esély van rá, hogy nem fogják vámolni a terméket?[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
válasz Skillet #77640 üzenetére
Regisztrálj egy teljesen új fiókot Aliexpressen. Töltsd le az Aliexpress mobil appját. Jelentkezz be az új felhasználóval mobil appon keresztül, és kapsz egy csomó kupont (5$ fölött -2$, 10$ fölözz -3$, 89$ fölött -8$,150$ fölött -10$, 450$ fölött -30$)
Ja, és a rendelést is mobil appon keresztül kell leadni. Amikor rányomsz hogy fizetés, akkor vonja le a kupont, automatikusan!
Tegnap próbáltam, telót rendeltem. Jól jött az a -8$!Nem minden kínai szirszar szar!
-
spidersoft
senior tag
Itthon vásárolt Braunt használok nagy-ritkán... hónaljba csapod, hamarost nekiveselkedik csipogni, de hogy mit jelent, azt nem tudom (talán a belső mérés végét jelentheti?), lévén a csipogás után még simán ballag felfelé jópár tizedet... és mivel arról nem értesít, hogy mikor állapodott meg, így ha bent felejted kicsit tovább, kikapcsol, és kezdheted elölről. Szóval én vettem vateráról rendes hivatalos higanyost A veterás biztos, hogy higanyos volt, mivel hidegen is könnyen lerázható (a galliumosról ez nem mondható el), és asszem 0,1°C-on belül egyformát mutatott a régi lázmérőkkel. Alin is árulnak hasonlót, de hogy milyen minőségű és pontosságú, azt nem tudom: 2db $1.99-ért, vagy 10db $5.99-ért egy elég új eladótól (persze ettől még lehet jó, nem tudom).
-
ot93
senior tag
üdv, milyen usb-s fesz meg áramerősség mérőt ajánlotok? amit a töltő (vagy pc) és a kütyü közé lehet iktatni.
ha egy két plusz funkciója van az sem baj...továbbá valami jobbféle digitális képkeret kéne nagyiéknak
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
szabifotos
senior tag
Rendeltem 4db ilyet, és nem jött be a tervem.
4-es spot lámpába terveztem, de nem fér bele sajnos, a fém burkolattól. Nem ér bele a csatlakozó. Csak a "lapos" kerámia GU10 megy rá...
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Vett már közületek valaki ilyen kábelt? [link]
Tapasztalat? Tudja azt ami rá van írva?
Illetve a lentebb linkelt ((#77637) bul07)
LiitoKala Lii - 100
LiitoKala Lii - 202Mennyire számít jó árnak?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Kici kínajiaktól érdemes duck tape-et rendelni? Ha igen melyiket?
Köszi -
XtremLor
őstag
Jo aron lattatok micro sd-t? 16-32 meret eleg lenne, sincerity-nel neztem 2-3$ dragultak.
"Legen...Wait for it...Dary"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs