Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66662) spidersoft


spidersoft
senior tag

Megjött a nem-annyira-drága szőrgyűjtő: sűrű szövésű, bevonatolt anyagból van, zseb nincs rajta, amibe bele lehet önmagát hajtogatni.

Jött egy csipesz is: "the item's color may be slightly different from the pictures" -- igen, a feketétől némiképp eltér :O Persze nem divatbemutatóra készül, itthonra jó lesz ez is (max lecsapatom róla kromofággal...). Méretéhez képest elég erős, és nagyon precízen össze van köszörülve. Nem antimágneses, de nem is volt kiszólva, hogy annak kéne lennie.

Kinéztem egy kisrádiót, de BT nélkülit sikerült vásárolnom... a termék adatlapján szerepeltek a bt képességek (verzió, hatótáv, stb), így feltételeztem, hogy bt-képes... megérkezett, és nem volt az :D Írtam az eladónak, mondtam neki, hogy mi van, kijavította a termék adatlapját és felajánlotta, hogy full refund vagy resend. Írtam neki, hogy teljes refundot semmiképp nem fogadhatok el, lévén van egy működő kisrádióm, amit ugyan nem akartam megvenni bt nélkül, de mégiscsak működik, valamire csak fel tudom használni... ha úgy gondolja, ajánljon valami refund mennyiséget. Írta, hogy csak full refundot ad, vagy újraküldi (nyilván immár a helyes rádiót), pedig ez egy kb. hatezres termék... Először nem is számítottam a gyors reagálásra, így nem néztem a maileket, egy napot késtem a válasszal, és már ott volt a sürgető levele, hogy megkaptam-e a levelét, válaszoljak neki :) Mivel még neki volt fontos, hogy fizethessen vagy újraküldhesse nekem a rádiót, valamint DHL-es tracking is járt a termékhez, így feltételeztem, hogy megbízható az eladó, illetve az újraküldött terméken is lesz tracking, ami így is volt. Ma megérkezett az újraküldött rádió, amin valóban volt DHL-es tracking. Nagyon pozitív eladói magatartás -- nekem viszont kellemetlen, hogy ingyen van egy plusz kisrádióm :) Nyilván lesz helye (azaz hogy már van is), tehát ráadásnak még használni is tudom valamire... persze pénzért nem vettem volna meg.

A rádió egyébként méretéhez képest nagyon jól szól, a két hangszóró azért van rajta, mert minden kínaisága ellenére sztereó, bár nincs összehasonlítási alapom a modern bt hangszórókkal, így nem tudom, hogy tényleg nagyon jó, vagy átlagos, vagy az alatti... 22db csatornát talált a számítógéptől fél méterre, vályogházban, dombok között, ahol egyébként ramaty a vétel (disco lady rádióm a padlásra rakott yagival hozza kb. ezt a szintet, így gép mellett meg egyetlen kisrádió sem vesz semmit sem -- még szlovák csatornákat sem, pedig azok még egy jó irányba tartott sárgarépával is remekül szólnak felénk). USB-ről tölthető, 1000mAh Li aksi van benne (ez van ráírva legalábbis...). Holnap megtesztelem a cégnél a lemezcsarnokban, ahol eddig nem igazán sikerült értékelhető rádiójelet fognom... Ez volt az eladó, ez meg a termék. Nagy előnye, hogy a hangerőt kis potméter állítja, nem kell gombokkal kínlódni, mint sok készüléknél. Angolul mondjuk érdekesen beszél, de legalább úgy nagyjából angol, és nem kínaiul akarja velem tudatni, hogy mit csináljak a kékfoggal :D

Szeptember 26-án rendeltem, október 10-én érkezett meg az első, közben kb. egy hét levelezés folyt, és most a második rádió.

Ha már itt tartunk: a purchase historyban, tehát a listanézetben mióta jelenik meg a megérkezés dátuma? Az alapból kék estimated delivery csík kizöldül...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.