Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52640) Mr.Grey válasza DJGABI (#52613) üzenetére


Mr.Grey
tag

Háááát... Ilyen nekem is van, de kisebb cuccokhoz számomra nem túl praktikus. Nagyon lassan melexik fel annyira, hogy megolvadjon az ón, azt meg mire ráapplikálom az összeforrasztandó alkatrészre már füstöl a nyák, ha meg elengedem a gombot, a másodperc tört része alatt kihűl az ón. Szenvedés ezzel bármit csinálni.

Az ajánlott TS100 meg azért erős túlzás otthoni barkácshoz. Amennyiből megveném a full forrasztóállomást, órabérbe alkalmazhatnék egy lecsúszott technikus aki ennyiből 10 évig minden forrasztásomat elvégzi.

A másik véglet meg, a 2-5 dolcsis pákák,l próbáltam 1-2 darabot, de elég lehangoló eredménnyel, mert nagyrészük csak pákának tűnő tárgy volt. Nem igazán melegedett egyiknek sem a hegye 70-80 fok fölé (ellentétben a nyél résszel), füstölek mint állat, viszont pozitívumot is tudok mondani róluk, mert egyik sem vágta le a biztosítékot és a nyelük sem olvadt meg teljesen. Feltűnő ismertető jegyük, hogy max. 25 cm hálózati zsinór lógott ki belőlük.

A Hurkafej kolléga által ajánlott ZD 99 tűnik a leximpatikusabbnak, Én is valami hasonlóra gondoltam.
Köszi a tippeket!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.