Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3201) kmisi99


kmisi99
addikt

Tudom elég gagyik az ebay akksik, de azért van valami tűrhetőbb verziójuk? Most ilyen noname fos van na az fullratöltve kb 20 fotót lőttem fényképezővel ebből 4-5 vakus kb 70% ot jelez a gép.

[ Szerkesztve ]

(#3203) Outlander válasza mukibuci (#3198) üzenetére


Outlander
őstag

Bemész bármelyik bicajos bótba, és 50-100 ft, a drágább helyeken, a drágább csavaros lehet akár 249 ft is... :DDD

Ezt sem érdemes kintről rendelni.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#3206) Blaise


Blaise
veterán

Ebay-ről rendelhető USB Hubok közül mit tudtok ajánlani? Nem legyen túl drága, és müködjön jól USB 2.0-n.

(#3213) kmisi99 válasza Maximum1 (#3210) üzenetére


kmisi99
addikt

Régen levágták a tolvaj kezét ma az a legalapabb, hogy nem érdemel normális bánásmódot épp az az undorító ahogy ma gondolkodik sok ember, hogy jajj durvul a szegény öreggel ez meg az.

(#3225) kmisi99


kmisi99
addikt

Na kezd már nagyon elmenni a téma megtöröm az offot, múlthéten jött meg egy ilyen vezeték nélküli egér [link] (más eladótól vettem, de az most valamiért 2500 ért árulja) Hatalmas megelpődésként ért, hogy ez bizony patent cucc, gyors pontos hibátlan, 1 fal mögül is lazán veszi a jelet, ha elveszti a jelet automatikusan kikapcsol, így ha a gépet kilőjük akkor magától kikapcsol. Egy 7000ft ért vásárolt a4tech x7 et váltott le meg se éreztem a dolgot maximum csak jobb mint az szóval nekem nagyon bejött. Vettem hozzá filléres 400ft os bty akksit 4xaaa az is tökéletesen funkcionál. Úgy ahogy vettem raktam bele az egérbe és azóta is viszi, ez kedden volt és azóta még nem töltöttem az aksin. Pár kép az egérrő
[link] [link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#3228) Zolás


Zolás
addikt

[link] Innen megérkezett a 16 in 1 szett, nagyon patent, csak minden fej nagy mobilokhoz :DDD Szóval amit akartam vele, azt pont nem tudok, de egyébként szép :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#3229) batagy válasza kmisi99 (#3201) üzenetére


batagy
őstag

Szia!

Milyen méretű akksit keresel?

Ha AA (ceruzaelem méretűt), és 2 db-ot használsz, akkor 3.2V-os LiFePO4 (lítium-vas-foszfát) akksit ajánlok a sima NiMH akksi helyett! Nekem nagyon bejött, talán az egyik leghasznosabb Ebay-jes vásárlásom volt. 1 db ilyen akksival 2 db elemet lehet kiváltani, de kell hozzá egy dummy elem is (rövidzár). De nem ez az előnye, hanem hogy sokkal jobb, biztonságosabb, tovább tart. Itt írtam róla némi beszámolót. Én fényképezőgépben használom.

Nekem Coolook 3.2V-os 600 mAh-os ceruza akksi van 2 db plusz egy dummy elem. Ha rákeresek ebay-jen , már nem is kapni, úgy látom. :F Amit az említtet topikban linkeltem, az nem pont ugyanaz az akksi, az enyém tiszta fekete színű. Töltőt hozzá ezt ajánlom, nekem ilyen van.

Ha 18650 akksit keresel, akkor az olcsó kategóriából ez a Trustfire még elvileg vállalható, de ha minőségit és megbízhatót akarsz, a szakértők a Panasonic, Samsung típusokat szokták ajánlani, de azok darabja 4eFt körül van az Ebay-jen, lehet hogy máshol olcsóbb .

[ Szerkesztve ]

(#3230) batagy válasza batagy (#3229) üzenetére


batagy
őstag

Bocs, egész pontosan ilyen LiFePo4 akksim van, Coolook 700 mAh 3.2V, de az enyémhez adtak 1 db dummy elemet is. Úgy látom kínaik nem is árulják, de Kínából most amúgy sem lehet ide akksit rendelni.

[ Szerkesztve ]

(#3231) kmisi99 válasza batagy (#3229) üzenetére


kmisi99
addikt

Kösz az infót, bár kicsit megkésve mert pár órája rendeltem 4bty aksit, de amit az vezeték nélküli egérnél tapasztaltam az alapján azok is elég jók azt is gyári állapotban ahogy kicsomagoltam töltés nélkül egérbe dobtam és már 2 nap híján egy hete viszi az egeret.

[ Szerkesztve ]

(#3232) wwenigma válasza batagy (#3230) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ez is rohadt jó deal amugy: [link] Csak valahogy haza kéne juttatni...

randras: pont most szerkesztettem... de attól még dögöljenek meg hogy ennyiért van ott. ;]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#3233) randras válasza wwenigma (#3232) üzenetére


randras
veterán

Amerikában élsz?

(#3234) wwenigma válasza randras (#3233) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Viszont ez már jó lehet ha osztva kell valakinek akku, nekem kell a töltő is. :DDD

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#3235) batagy válasza wwenigma (#3156) üzenetére


batagy
őstag

No, visszatérve a 18650 akksi kérdésre.

Közben kiművelődtem kicsit. Egy fontos tudnivaló az, hogy a sima (védelem nélküliek) 18650-es akksik 65mm hosszúak, míg a védelemmel rendelkezők 68-70mm-esek.

Ha a Panasonic, Samsung belűeket nézem, az már kb 4eFt/db-ra jön ki, legalábbis ha Ebay-jen vagy itthon nézem. Amit eredetileg linkeltél, ez a Samsung ICR 18650-26F ez nem védett.

Nekem eddig ez a Panasonic NCR18650A 3100 mAh-os tetszik talán a legjobban. Védelemmel rendelkező, Angliából küldik, 8eFt/2 db.

Ugyanez a fasttech-en lényegesen olcsóbb, de úgy tudom, onnan se szállítanak hazánkba.

A Panasonic NCR18650B az a 3400 mAh-s és ez a max kapacitás ami elérhető.

Az említett Panasonic NCR18650A jó akksi? Elérhető máshol lényegesen olcsóbban, ahonnan be is lehet szerezni?

Idehaza, pl. ezen az oldalon van pár jó. Amelyik védelemmel rendelkezik, a Panasonic 3400 mAh-es, 4eFt/db.

Az olcsó kategóriából ez a TrustFire 3000 mAh-os viszonylag talán még elfogadható minőségű, de sok helyen nem ajánlják azt, ami Fire-re végződő nevű.

[ Szerkesztve ]

(#3237) Outlander


Outlander
őstag

Nem gondoltam volna, h van ilyen tábor is... :F

No, de hát nem vagyunk egyformák, és mindenkinek magafelé húz a keze. :U

És van Ying meg Yang , h visszatérjünk a Kínába... vagy Japánba. :DDD

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#3238) kmarci25 válasza Outlander (#3237) üzenetére


kmarci25
veterán

És van Ying meg Yang , h visszatérjünk a Kínába... vagy Japánba. :DDD

Akkor az kínai hamisítvány, mert az eredeti Jin és Jang. :K

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#3242) Qru


Qru
MODERÁTOR

Fejezzétek be az offolást.

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#3243) zsolt1225


zsolt1225
aktív tag

Március 3-án rendeltem egy ilyen elemet. Pont rá nemsokkal olvastam itt, hogy írjátok nem jönnek meg az elemek. Kezdtem elszomorodni, de azért valahol még élt bennem a remény. Ma jött meg. Műanyag kis tartóba, amibe 2 is elfér. Azt, hogy mit bír még nem teszteltem, de remélem nem bánom meg az az 500 Ft-ot.

(#3244) student


student
őstag

ma megjött a febr 24-én rendelt cucc már rég kértem refundot

(#3245) spidersoft


spidersoft
senior tag

bocs a (már kigyomlált) offért, engesztelésül véleményezném a ma érkezett cuccokat

Ma jött meg ez. A dolog érdekessége, hogy a 200Ft-ba még az is belefért, hogy egyesével volt ziplock zacsiba csomagolva, amiből 10db barátok közt is megvan 20Ft :D

Megjött az itt ajánlott 300Ft-os lapos kábeles füles is: hangminőségről nem lehet beszélni (bár csak telefonnal hajtottam meg, nem dedikált fülhallgatóerősítővel, de igencsak dobozhangja volt, ami egy fülhallgatónál érdekes), de annyit szól, amennyi 300Ft-ból kijön :D Kis szépséghibája, hogy az egyik oldalát elfelejtette a biorobot megragasztani és az egyik oldal fele a fülemben maradt (meg kidőlt a sugárzó a házából), de a kínai cuccok gyártását amúgyis itthon kell befejezni, így ez teljesen normális. Rágott alma logó és iPod felirat díszíti, hátha észreveszi a vámos...

Megérkezett az 1db AA elemmel hajtott lámpa is: az elvárásnak megfelelő randa hidegfehér, de meglepően sok fénye van és a korábbi kommentek alapján valóban le kellett szigetelni benne az induktivitást... viszont nekem az "üveget" nem sikerült egyben kiszednem :D Mindegy, úgyse játszok vele bergrillszest, beltéri használatra meg jól van ez így is. Lehet lesz még belőle rendelve egy fél marékkal, mert nyilván mindig akkor nem találok elemlámpát, amikor áramszünet van, máskor meg egymás hátán tobzódnak.

[ Szerkesztve ]

(#3246) vgyuri válasza spidersoft (#3245) üzenetére


vgyuri
őstag

Hasonló olcsó fülhallgatót én is vettem, Android-on PowerAmp-ban az Equ és Tone részen feljavítható a hang minősége.

[ Szerkesztve ]

(#3247) Vikusz77 válasza spidersoft (#3245) üzenetére


Vikusz77
tag

Szia!

Mit értesz az alatt, hogy " le kellett szigetelni benne az induktivitást"? Mit csináltál vele?
Én is vettem egy ilyen zseblámpát, de nagyon gyenge a fénye, illetve a gombot általában többször meg kell nyomni, hogy ne még gyengébben világítson.
Azóta vettem egy 1200 forintosat szintén Kínából, az nagyon erős, ennek kb tízszerese a fényerő szerintem a gyenge fokozaton is. Ilyen:

[link]

(#3248) spidersoft válasza Vikusz77 (#3247) üzenetére


spidersoft
senior tag

Üdv!

200mA-t fogyaszt (függetlenül attól, hogy 1.5V-os normál elemet vagy 1.2V-os aksit teszek bele), ami a áramforrás függvényében ugye 240..300mW. A fényereje nyilván nem közelíti meg az 1..3W-os LED-del szerelt lámpákat, a LED-je a kukoricacsöves körtékben alkalmazott 0.5W-os lábas jószág. Van benne egy háromlábú sot-23 tokozású step up converter (mert ugye a kék LED-nek nem elég a 1.5V) meg az ő külső induktivitása (ránézésre ellenállás, csak épp nem az). A lámpa úgy épül fel, hogy van egy műanyag gyűrű, annak két oldalán panel. egyik panelen az alkatrészek vannak, a másik effektíve az elem kontakt. Ezt a két paneles izét hátulról egy combos rugó tolja előre, neki a reflektornak, ami a LED-en támaszkodik. Ennek mellékhatása, hogy a LED-nél fogva az elektronika panelt képes beletolni a műanyag gyűrűbe, aminek következménye, hogy az induktivitás lába odaér ahova nem nagyon illenék neki, és egy árva foton nem sok, annyi se gyün ki a lámpából.

Szerelés menete:
- elölről üveg ki (műanyag lap, de jó törékeny)
- reflektor ki
- panelcsoport ki, szétszed, forrasztások ellenőriz (főleg a fahinul megtaposott LED lábainál), induktivitást körbeszigetel
- visszapakol mindent

Itt írja lényegében ugyanezt, nekem sokat segített ;)

[ Szerkesztve ]

(#3249) spidersoft válasza spidersoft (#3248) üzenetére


spidersoft
senior tag

fák, rosszat linkeltem... illetve nem rosszat, csak nem azt, amit akartam :D szóval a belezés mikéntje ehun.

(#3250) Vikusz77 válasza spidersoft (#3248) üzenetére


Vikusz77
tag

Kösz a leírást, akkor megnézem.
Az enyém harmatgyenge, lehet, hogy akkor valami más baja is lehet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.