Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20861) Feketelaszlo válasza maestro87 (#20860) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában: amennyiben nem tudja a terméket az eredeti vásárlás színhelyére, illetve azon meghatalmazott Kingston kereskedő vagy forgalmazó részére visszajuttatni, amelytől a terméket vásárolta, úgy a terméket közvetlenül visszaküldheti a Kingston szervizközpontjába, miután a Kingstontól anyagvisszaküldési engedélyszámot ("RMA") szerzett be. RMA számot úgy kaphat, ha felkeresi a kingston.com/en/support. webhelyet (ezt itt: [link] ). Egyes esetekben a vásárlást igazoló dokumentumra is szükségünk lehet.

Miután a Kingstontól beszerezte az RMA számot, harminc (30) napon belül el kell küldenie a terméket a következő címre: Kingston Technology Europe Co LLP, Kingston Court, Brooklands Close, Sunbury on Thames, Middlesex, TW16 7EP, UK. A termék(ek) biztosítási és szállítási költségeit Ön viseli. A termék(ek)et megfelelően be kell csomagolni, hogy szállítás közben ne sérüljön/sérüljenek meg. Jól látható módon fel kell tüntetni a Kingston RMA számot a csomagoláson. Ha az RMA szám nincs feltüntetve a csomagoláson, akkor azt bontatlanul visszaküldjük.

De majdnem minden hardvergyártó esetében ha rákeresel a *cégnév* europe RMA kifejezésre találsz megoldást. Van néhány kakukktojás (Toshiba, LG), akik kicsit problémásabbak vagy egyáltalán nincs is a végfelhasználó felé csere szolgáltatásuk, náluk csak bolti gari él (ha a bolt időközben megszűnt vagy már nem tudod honnan van akkor jön a szívás).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.