Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Bár már szerintem SSD-t is inkább itthonról éri meg ez az M2-es 120 GB-s EAGET S300L spórolós gépbe jól lehet a BF1121H kupont használva 21,99$-ért. Azért nem sebesség bajnok (teszt).
-
kigyi_23
addikt
Kicsit off, de mégsem az és tanácsra is szükségem lenne.
Rendeltem egy műszaki cikket 143 dolcsi volt belekalkuláltam, hogy benne van a megfogás veszélye. 3 napja kaptam is egy SMS-t hát a DHL hozza kérik a vámkezeléshez szükséges dokumentumokat. Én ugyan csomagszám alapján semmit sem tudtam kezdeni az SMS-el, de tudtam, hogy a DHL fogja ezt hozni így ennek a számlakivonatát elküldtem nekik csomagszám nélkül csak az SMS-ben található kóddal a tárgysorban. (máskor is így tettem működött megkapták intézték és elvileg ez a folyamata náluk így is írják) Ma reggel kihozta a DHL és egy fillért sem kért a futár. Na ilyenkor mi van? Kérhetnek utólag pénzt? Másik csomagról nem tudok amit DHL hozhatna azok sima registeredes cuccok postás lesz mind és amúgy is alacsony értékűek.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
w.miki
veterán
Autós kamera. A reklám szerint mindennél jobb. Mindennél is.
Alfawise MB05 F1.4 Car DVR Dash Camera - BLACK
Ár: 39.99 USD
Kupon: GB1111MB05Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
instantwater
addikt
válasz Mr.Csizmás #139208 üzenetére
Nekem volt már ilyen kb 4 éve.
DHL hozta a telót, megkaptam, pár nappal később jött a levél, hogy mennyi lesz az áfa amit be kell fizetni.
Ez Angliában volt. Itt megbíznak az emberben. -
Imurai
tag
Gearbest-es 11.11-es megrendelést nem kellett volna már feladniuk? Reklamáljak?
-
Beni2360
félisten
válasz Imurai #139212 üzenetére
Hát ez attól függ, hogy mit adtak meg a szállítási idő volumennél.
Nekem már 1-1 16 és 18.-t is feladtak.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dr. Romano
veterán
válasz Imurai #139212 üzenetére
Szerintem hamarabb megkapod a cuccodat, ha kimész és besegítesz a kínai postának
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Shummo
senior tag
Valaki tud ajánlani Micro SD kártyához olyan adaptert. Amit utána C type usb-vel tudok egyből telefonba rakni? (OTG) Lehetőleg USB 3.0 ! (ha esetlet sima USB része is van az plusz pont)
Köszike
-
retesz147
addikt
Én is rákontrázok. November 9-én GB-től rendelt Alfawise RST2056 fogkefe....Tegnap jött meg szlovák postával.12 nap. Szép, ilyen éhínséges időkben
Xiaomi 13 eu dev...
-
Beni2360
félisten
válasz Shummo #139215 üzenetére
Univerzális 5-in-1 OTG kártyaolvasó
Nekem van és rendben teljesít.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nihil41
tag
Sziasztok! Convoy s2+ lámpát lehet használni AAA akku adapterrel? Van Eneloop-om itthon, jó lenne, ha nem kéne külön emiatt töltőt és akkut is vennem. Ilyen adapterrel szemezek:
[link][ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz nihil41 #139222 üzenetére
Nem annyira értek hozzá, de gondolom AAA elemmel messze nem fogja tudni leadni a max teljesítményét a lámpa, mivel ezek jóval kisebb kapacitásúak, így nem igazán lenne értelme.
Ennyivel erővel vehetnél olyan lámpát, ami nem tud ekkora fényerőt, de cserébe megy AA, vagy AAA elemmel.
Run&Ride
-
dugesz77
őstag
Mai kupon az 5 méteres dekor ledhez FFFXD 0,72$.
(#139222) nihil41 pedig lámpa téren jelenleg csak li-ion cellákkal érdemes foglalkozni. Kell lőni egy LiitoKala Lii - 100 -at szinte biztos lesz bf-en leárazva 3-4$ körül és venni hozzá itthonról nyolcszázért az itt is sokat említett vaterás eladótól cellákat.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Megjött egy kis villogó mini karácsonyfám enyhén csomagolás sérült állapotban. A lényeg, hogy működik.
Láttam a videón éppen rajta tapostak.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
w.miki
veterán
Water Temperature Display Thermometer
Flash: 11,99 USDOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
beg
veterán
Reflinkes hsz. és a hozzá fűzött köszönetek ismét törölve.
Több figyelmet emberekYou are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Wajk
addikt
válasz w.miki #139235 üzenetére
Itt nem jön ki jobban? $8.88
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
bul07
nagyúr
dresslily.com
Gru
Creative Tree Man Flower Pot Doll Model Desk Ornament Gift Toy
[link]
GWOJBQ
$3.2364GB Samsung memóriakártya 8.99$
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ha nem gond szemezgetek ide is, már ha találok jókat
Practical Smart LED Night Light Bedroom Induction Lamp
[link]
TQFZH
$0.6023-án
Convoy S2+ Cree XML2 U2 1B 940Lm 7135 x 6 8-mode LED Flashlight
[link]
DOXPQ
7.56$Sonoff Basic Intelligent Switch Intelligent Remote Control Switch Wireless Remote Control Switch WiFi Smart Switch
[link]
HHYDO
3.47$EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 32GB
[link]
CCCNM
3.02$Netac P500 High Speed Micro SDHC Flash Memory SD Card 32GB
[link]
CCCNQ
3.23$[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Real_Necro
veterán
-
nagyúr
Vett már ilyen Xiaomi jeltovábbítót valaki? Hogy az anyámba kell az MI Home-hoz hozzápárosítani? Rohadtul nem találja meg.
(#139251) Flashback: Europe-ot választottam, mert az volt recommended. Mainland China-val meg nem jó az MI accom....
(#139252) dugesz77: MIWifi sem találja...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest