Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodavas
tag
válasz szabi__memo #139954 üzenetére
Melyikre is gondolsz? Mach 3 a maga 3 darab pengéjével ami napi borotválkozással jó ha kibír 3 hetet? A 4db-os a dm-ben van legjobb áron de az is bőven drágább(2700). Az öt pengés gillettekről meg ne is beszéljünk. A qshave borotvához a 4db ötpengés fej 10 dollár...az eldobahatós hulladék gilletteket meg ne is említsük..Ezek már sajnos nem azok a pengék mint amik régebben voltak.
-
wwhy
veterán
Srácok, mozgássérültek wc-jében használatos vészjelzőt keresek azaz nyomógomb + vezeték nélküli sziréna, hangszóró. Egyetlen egyet találtam, ami kb. 39 USD, szóval rémdrága.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
a2d2
addikt
Én bepakoltam 5db 1 dolcsis cuccot, nem görgettem át semmi másra, az egyikre volt posta is, így 5$ fölé mentem. Így azt írta hogy nem alkalmazható a kupon.
Ezután ugyanattól az eladótól betettem egy BT fülest meg hűtőmágneseket, próbálok chekoutolni erre most meg ezt írja:
"Unfortunately, this code no longer works. Please continue with your order."A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
ZsZso
Közösségépítő
-
lkristóf
senior tag
Mintha régebben is lett volna valami ebay-es kupon és ott se tartották be a leírtakat, hamarabb véget ért, gondolom itt is ez történt, ezért is zsákoltam be valami fülhallgatót gyorsan gondolkodás nélkül, köszi!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz ZsZso #139961 üzenetére
Ahh, pont lejárt a szerkesztés idő. T&C -ben ott van minden feketén fehéren:
"until 11:59 PM Pacific Time on November 30, 2018 or while supplies last"
szóval ennyi volt. Azért köszi! Máskor gyorsabb leszek.[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
XtremLor
őstag
Olcso bavalt BT-os Egeret nem tudtok?
"Legen...Wait for it...Dary"
-
digitalentum
csendes tag
Digitális képkeretet keresek, "jóárasítva". Ki, mit ajánl, ismer? Jó lenne, ha ideérne Karácsonyig.
Előre is köszönöm.Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
veterán
-
D0zeR
tag
Ha talál valaki amazfit bipre kupont, ne tartsa magában.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
-
beci
őstag
válasz Donki Hóte #139970 üzenetére
Vannak a hamisitott gilette pengek,arra gondoltam.
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
ORICO 2.5 inch USB 3.0 External Hard Drive Enclosure - JET BLACK
7.99$de pontokkal levihető 5.89 $-ra a Gearbest-en. Van esetleg most ennél jobb ajánlat?Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
BB9000
senior tag
válasz trebrona #139973 üzenetére
Sajnos amit én rendeltem ugyanakkor, mint te, az még félúton sincs.
Track info -
zeon.hu
nagyúr
Ilyen övre akasztható táskából nem tud valaki magasabbat?
Legalább 19 cm-es kéne.#?*@&!
-
-
Zola007
veterán
Rendeltem egy fogkefe tartót, de a kis kínai benézte
Tudja valaki mi lehet ez?
A teteje lenyitható, alatt kis lyukacsos kerek bubi, mint valami gyerekjáték[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Real_Necro
veterán
válasz Zola007 #139987 üzenetére
Babáknak láttam ilyet, gyümölcsöt raknak azt hiszem bele és azt rágva pépesen tudja bevételezni.
Mi egyik gyereknél sem használtunk ilyet.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #139990 üzenetére
Zola-t el tudom képzelni a kondiban ilyet majszolva...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Zola007
veterán
hát b.szki, mikor ideadta a postáskisasszony, nem tudtam hirtelen, hogy sírjak vagy nevessek
tapintásra én is egy ilyet vizionáltam egyből, na mondom b+ mit fog rólam gondolni ezután...Köszi mindenkinek, akkor megy az ingyenelvihető lomok közé
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest