Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
HXY
addikt
Original Xiaomi Sling Bag
ColorDeep Gray
https://www.gearbest.com/sling-bag/pp_490201.html
8PNMsYUU Kuponnal: $15Korábban láttam, hogy $10.6 volt. Most nincs valami $10 körüli kupon?
-
HXY
addikt
Papír cipőt valakinek 19.000Ft-ért? [link] Tisztára megéri!
-
Imurai
tag
válasz Beni2360 #139213 üzenetére
Nem tudom, ha ma rendelném meg, azt írja:
Ship between: Dec 10 - Dec 13, Estimated Shipping Time: 10-25 business days
De már így is fel kellett volna adniuk, nem? A FAQ 5 munkanapot ír, az sokszorosan megvolt, de nyilván inkább a seller szava számít, viszont én így is sokallom a processing-et. Ali-n max 5 nap múlva postán volt eddig mindenem.
-
i-sti
senior tag
Minőségi W5W Ledet tudtok?
Nagy előny ha a hőmérsékletűk 4000 K.
Lásd Philips led égők. Csak azok drágák nagyon, így csak négy darabot vásároltam de vennék meg mert nagyon tetszik ez a 4 ezer kelvines világ.Novum Forum Siculorum
-
dugesz77
őstag
Lenovo Watch 9 connected óra a HDLSSS kuponnal 17,5$ a Dresslily-nél. Nem ismerem, csak az árát néztem az jónak tűnik ,20$ fölött szinte mindenhol de van róla sok teszt (példa)
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Bátyám szeretne éjszakai vezetéshez szemüveget, tudtok valami jó árasat?
Meg amúgy hogy kell erre rákeresni?[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
SGODDE Pedometer Bluetooth Smart Pedometer Smart Bracelet : US $8.95
Ennyiért berendeltem. Tetszik, hogy vékony. Nem tetszik, hogy nem vízálló. De lehet ennyiért még azt is kipróbálom.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Real_Necro
veterán
válasz Randomized #139465 üzenetére
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DJGABI
addikt
munkavédelmiből ilyen sárga lencsés. best buy
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Viperator
őstag
Tessék... (persze nem ebayes)
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
A214
aktív tag
-
Randomized
csendes tag
válasz Real_Necro #139468 üzenetére
Nem éjjellátó szemüveget keresek, hanem ez a fényszűrős vagy mi a fene, amit a többiek küldtek
(Többiek):
Köszi. Akkor lényegében olyan szemüveget keresek, ami sárga lencsés? Láttam azt, amit Viperator küldött, de valamivel barátságosabb áron szeretném. Esetleg ha volna vele tapasztalatotok, annak is örülnék.
De ezekkel amiket linkeltetek már el tudok indulni valamerre. Night driving glass lesz a kereső szó, ha tényleg annyi a lényeg, hogy sárga lencsés legyen. -
Real_Necro
veterán
válasz Randomized #139473 üzenetére
Oké. A másik tippem a fényszóró lett volna...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
chatran
őstag
Itt írtam a témában.
-
M@rdel
őstag
-
HornedReaper
senior tag
Nekem kinézetre ez a szemüveg jött be. A sárga lencsés tényleg nagyon jó amikor alig süt a nap (sötétben nem próbáltam), és polarizált
[link][ Szerkesztve ]
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
dugesz77
őstag
Dresslily-nél is lehet pörgetni illetve beváltani a meglévő pontokat kuponokért.
Itt meg kiírják a napi kuponozható termékeket. -
A214
aktív tag
Sziasztok,
Ma reggel kaptam egy smst.
T.Ügyfelünk!
LX******NL számú küldeménye vámkezelésének megkezdéséhez, a www.posta.hu/vam oldalon ellenőrizze ezzel kapcsolatos teendőit! Magyar Posta Zrt.Mi ezzel a teendő?
Ügyeltem arra ,hogy ne vásároljak 42$ magasabb összegű árut. Na tessék.
Átnézve rendelésemet a legdrágább egy xiaomi soocas x3 fogkefe amit joybuyon rendeltem és paypallal fizettem 37,5 $ volt. (eredeti ár 44,79$ - 7,29$Discount= 37,5$)
Igen erről van szó mert a joybuy oldalon a tracking id szám stimmel.[ Szerkesztve ]
-
A214
aktív tag
Oké értem , csak azért vagyok meglepődve mert még ilyen ügyem nem volt.
Akkor kitöltve aláírva visszajuttatom nekik a dokumentumot.
Milyen más áru jellegének megfelelő mellékelendő dokumentumokat érdemes még nekik elküldeni?
(PAYPAL számla?) -
emre
veterán
Asszonynak keresek pénztárcát, tudtok valami jó boltot?
Most ez az egyik kiszemelt, de még nincs eldöntve.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Beni2360
félisten
Képernyő mentés a vásárlásról, banki kivonat és papypap mentése és nem tömörítve az anyagot hanem egyenként csatolni vagy szkenneled vagy lefényképezed. És kérni a 10 € szabály figyelembe vételét. Én Zippeltem és nem tudták kinyitni még erre sincs engedélyük az alkalmazottaknak gépen.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
emre
veterán
válasz Dluinet #139488 üzenetére
Az nálunk nem szempont.
Viszont tényleg jó lenne viszonylag nagyobb cucc, valahol félúton az elegáns és a praktikus között.Gondoltam van olyan cég/store mint Gearbesten a Bullcaptain ami tuti jó minőséget képvisel. (Hogy rohadnának meg amiért kivették a registered air mail-t a magyarországi szállításból.)
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Van ajánlott olcsó ebook olvasó? 20e ft körül. Pdf, epub, doc, txt Alin láttam 40$ körül
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest