Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
Nekem ilyenem van és bevált, CRV anyagú bitek, igaz kisebb méretű bitek mint a standard méret.
Ez műszerész készlet, vannak benne nagyon pici méretek is. (pl T3-as Torx )
Én ajánlom, elég erős a mágnes is benne! (nem a bitek mágnesesek hanem a csavarhúzó és a toldó)Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
Telefonhoz: jack dugós gomb (olyan mint a Mi Key), és egy infrás jeladó, szintén jack dugós.
301 HUF-ról jött sms, ennyit simán megért a 2Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz nelsonmanian #5278 üzenetére
Sajnos nem tudom letölteni mert eladtam a telefonom és most egy Defy-t használok, de ha megjön a Redmi Note azzal f@sza lesz
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz zsolt1225 #5295 üzenetére
Várd meg a megadott időt, a paypal védettség úgyis 45 nap, utána nyithatsz dispute-ot ha nem jött semmi, ha az eladó nem reagál vagy nem tudtok megegyezni akkor alakítsd át claim-é, ekkor a paypal átveszi az ügyet.
Ha mégis megjön a csomag, készíts videót a kibontásról, hátha mégsem az van benne amit rendeltél.Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
Amit én néztem: Adata 64GB MicroSD - csak $9,8
lehet rendelek is egyetXiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz Freddycom #6117 üzenetére
Szia! Még én linkeltem ezt a cumót. A kapacitív ceruza az infrás cucchoz volt ajándék, egy külön zacsiban nekem ott volt a jack gomb is, sajnos akkor neked kimaradt.. :/
más: Szerintetek ezek már vállalható töltők?
1 - 6 usb - 4A
2 - 4 usb - 2.1AMeddig él a pandás $10-os kupon?
Xiaomi Fan
-
-
Flexy90
senior tag
Nekem nem él már a Pandawill-es kupon, tegnap vacilláltam, és nem rendeltem meg amit akartam..
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
Ez most komoly h pasik beszélgetnek zokni mosásról/teregetésről?
Azt hittem ez a PH lapcsalád nem az nlcafeXiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
Google Cardboard-ot vett már valaki, esetleg rakott össze házilag?
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz Outlander #6244 üzenetére
Én kipróbálnám a Google Earth-t 3D-ben vagy StreetView-n megnézni olyan helyeket ahol még nem volt az ember.
(#6245) Fr0z3n: Y USB kábeleket a plusz táphoz szoktak használni, ahol az elágazásnál az egyik ág csak tápra van kötve. Én még nem láttam olyat ami neked kellene. Mire használnád?
(#6247) spidersoft: Engem olyan véleménye érdekelne aki próbálta is. (Azzal kezdtem h megnéztem, ebayen kapni lehet-e ilyet - persze hogy )
Így van, olyan mint az Oculus Rift csak egy csöppet olcsóbb persze az OR biztos jobb.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz spidersoft #6365 üzenetére
Fát akarsz fúrni majd vele? Mert ezeknek a gépeknek nagy a fordulatszámuk, de kicsi a nyomatékuk, szerintem fúrásra nem alkalmasak.
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani eladót vagy konkrét terméket a következőre?
5050 RGB led waterproof 5m 44 funkciós távirányítóval
Tápegység nem feltétel de nem baj ha az is van. (Csak nem igazán bízom a kínai tápokban.. )Tele van az ebay ilyenekkel de nem tudom mi a jó ár mert rengeteg eladó aukciója választós és ilyenkor a legolcsóbb terméket rakja előre ami pl egy 200ftos csatlakozó..
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
-
Flexy90
senior tag
Nekem Augusztus 14., 28., 29. rendelések még nem értek ide.. Viszont van olyan is ami már ideért és hasonló időben rendeltem.
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
A MiBand minőségi alternatíva, de v4.0 BT van benne ami csak 4.3as android felett támogatott.
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
Én olyan kulcstartóra rakható "zsinórt" keresek, mint ami ezen a kártyaolvasón van. Pendrivehoz kellene mert a jelenlegi kezd szétmenni, lényegében egy damil szövethálóval és karikával az egyik végén, de nem tudom, hogy keressek rá..
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz Laza... #7757 üzenetére
Nekem fura is, hogy ilyenbe küldi.. Az egy dolog, hogy bubis a boríték, na de úgy ki lehet bontani és visszacsomagolni, hogy észre sem veszed. Én kicsit paráztam amikor a 32GB-os microSD-t rendeltem, hogy mire ideér üres lesz Viszont már rendeltem tőlük jó pár dolgot és sosem volt probléma!
Xiaomi Fan
-
Flexy90
senior tag
válasz spidersoft #8022 üzenetére
Ma is tanultam újat! A kikapcsolható permanens mágnest
Amúgy az csak az állvány, ugye láttad? Persze így is olcsó!Xiaomi Fan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest