Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#105908) gs20 válasza erdey_a (#105889) üzenetére


gs20
tag

Trabantot a Mercedessel kategória.Két vacak, vagy egy jó közül én az utóbbt választanám.

Bár, nekem is ilyen olcsó sz*rok voltak eddig (sk68, 98, hipermarketes lámpák, aldis, és lidl-s ledes lámpák, stb).
Az első S2-m egy hónapja jött meg (S2+ clear), azóta még egy már megjött (S2+ grey + 18350 tube), és úton van még 2kettő darab (egy grey, és egy sandy brown), meg három Zanflare F1 is. Aki meglátta nálam, mindenki rágerjedt.
Az összes ilyen olcsó vackot beraktam egy dobozba, és mikor legutóbb mentem apósékhoz, odaadtam nekik, tegyenek minden polcra egyet, úgyis mindig elkeverik a lámpákat. De ettől függetlenül apósnak is kellett S2 :)

Amit ki akarok hozni ebből: jobban jársz szerintem a convoy-jal, én legalábbis mióta volt normális lámpa a kezemben, egy forintot nem adnék ilyen klónokért. Főleg, h 7 $-ért lehet S2+ grey-t kuponozni.

Akku: két régi leselejtezett laptop akkut szétbontottam, kb 50% arányban voltak használatók az akksik, így most van ingyen 7 használható (2000mah feletti értéket tudó) akkum. (Plusz még az elején vettem GB-ről is, de minek...)

Töltő: Lii-101 kuponnal 2$, ha más igény nincs (több cella töltése, kisütés, kapacitásmérés, stb), akkor akkut feltölteni az is megteszi.

Bontott akkut használva 9$-ból megvan az S2 töltővel együtt, szerintem ez nem vészes (főleg, h a gagyiba is kell aa akku, vagy elem). Hidd el, teljesen más minőség.

E=MZ²

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.