Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
Skoda helyzet jelentés:
GPS működik, bitpork-nak ezúton is köszönet. Csak az antenna döglött be, kaptam egy másikat próbára, azzal tökéletes. Szóval, akinek a gyári GPS hirtelen nem talál műholdat, első körben próbálja ki egy másik antennával. :R
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz molnarpeter #175202 üzenetére
Semmi külsérelmi nyom. Egyszerűen meghalt. Ahogy olvasom, elég gyakori hiba.
-
tomic
addikt
válasz atos19881101 #175198 üzenetére
Rendes alváz tömítő masszával csináltam amit a kasztnis is használ tömítéshez.
Remélem tényleg csak ezek voltak az okok.
Jobb oldal viszont száraz.Ha beválik akkor szedem ott is le a kárpitot és tömítem azt is ki.Csak vennem kell pár db patentot mert csak sikerült 2-nek eltörnie. -
ugforma
tag
A másik amit kérdezni akartam, ha a szervó olajom a megfelelő szinten van akkor miért nehezebb tekernem a kormányt mostanában? van szervó de nagyon gyengusznak érzem. Mi oka lehet? vw golf 4 1.8t 2001
[ Szerkesztve ]
-
TraktoristaT
újonc
válasz ugforma #175207 üzenetére
Pontosabban mik a tünetek?
Hidegen gyenge ?
Melegen gyenge?
Nagyobb fordulaton is gyenge?
Az olajnak áttetsző tiszta kell legyen. Egy félórás használat után vegyél ki egy kis mintát a tartályból és ha valami sűrű moslék fémreszelékkel fűszerezve akkor bajok közél vannak. -
ugforma
tag
válasz molnarpeter #175209 üzenetére
fogalmam sincs, lehetséges de tavaly télről nem emlékszem ilyen tünetekre. lehet.
-
ugforma
tag
válasz TraktoristaT #175210 üzenetére
igazából csak hidegen figyeltem meg csak, melegen még nem figyeltem fel rá. megnézem az olajat holnap
-
-
c00per
tag
válasz c00per #175150 üzenetére
megoldodott a 4es golf adagolo mizeria.Kinai chipszbox beszerelesekor a mesterur az adagolo csatijat elbasszintotta(2 pin kitort).En amikor kidobtam belole a kukaba hulye fejjel bele se neztem mi a szitu.egy rossz adagolorol at lett rakva a csati es azota jo az auto.
mas kerdes.ma kaptam egy engine speed sensor g28 hibat [link] .Nehez indulas illetve villogott az izzitas.A kerdes:
2.0 tdi brd motornal mennyire maceras a csere? ha jol ertelmezem olajszuro hazat le kell vennem hozza?holnap azert meg atnezem a vezetekelest nem-e ott lesz a hiba. -
F_Zolee
veterán
válasz molnarpeter #175216 üzenetére
Igen ez vagy ha van hasonló nem tesa...persze a hangszóró esete más ha épp popszegelve van.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
rob210
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
válasz rob210 #175223 üzenetére
&F_Zolee: köszönöm, aliról a kisebbik D profil (12x12 mm) kell nekem, vagy keressek kisebbet? [link]
A Golfot diagolva láttam zárra vonatkozó hibakódot, tervezem megnézni, nameg ismerős B5 Passat ablaka beesett, ahhoz is jól jöhet (a kinai csomag megérkezte idejére ki lett deszkával támasztva az üveg, az is szép menet volt ) -
F_Zolee
veterán
válasz molnarpeter #175225 üzenetére
12mm talán feleslegesen nagy. Tesa csak 9mm széles, az is elég
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz TraktoristaT #175228 üzenetére
Minden el tud kopni, főleg ha nem jó olajat kap, vagy nem elég gyakran. Nincs ismert sorozatos csapágyhiba, mint az BXE BLS párosnál, talán azért, mert más az olajkád, több olajat keringet a rendszer.
c00per: Olaj ki, hűtőfolyadék ki. Csöveket levenni, olajszűrőház és a blokk közé legyen új tömítés, mert akkor 2x fogsz szopni.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Boldog Új Esztendőt mindenkinek!
-
rob210
nagyúr
-
TraktoristaT
újonc
Boldog ujjévet kívánok minden tisztel fórumozónak!
-
rob210
nagyúr
Na urak B.U.É.K mentem partyzni, ti se a vasak felett görnyedjetek.
Renault power
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
K Norbi
addikt
Az erő legyen veletek! BUÉK
-
Lacess
tag
Boldog Újévet kívánok mindenkinek!!
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
CharlieDrop
veterán
Boldogat, meg újat, hibakódmenteset, hosszú egyeneseket Konszernes autós társaimnak
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
buci30
addikt
Megvan a kocsi gyerekek szilveszter után megyek érte 😊
Köszönöm a segítséget abba, hogy ne az 1.6ost vegyem a seat után mert kb ugyan olyan lomha lesz az is .
Lehet itt a benzin költség lesz nagy de valamit valamiért 😊
A komputer 9,3 átlagfogyasztast ír...
Ma voltam próba uton és hát huu...😊
Négyen ültünk ráadásul először kocsiba de nem panaszkodom van itt erő.
Okés tudom van erősebb stb. De ez nekem nagyon is megfelelő, sőt...😊
S nem is fogunk ennyien ülni benne az is biztos de így is adta azt amire nem is számítottam.
Előzés, domb össze vissza mentünk város és.... s nagyon bejött.
Ez a V6 motor 2.4 nekem nagyon is elég lesz. Teljesen jó ehez a kocsihoz azaz nekem, mert tudom sokan írták ez is kevés ehez a bodéhoz.
Tényleg örülök, hogy nem ugrottam bele abba az 1.6-osba 😬
Nagyon jó állapotba van semmi rohadás stb
Szóval Thx és BUEK 😊🍾 mindenkinek!Egy kérdés:
Ha nem a srác néven van, hanem az édesapja nevén aki kórházba van akkor mi kell az átíráshoz?
Neki egy meghatalmazás ugye ennyi?[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Szada85
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok én is minden konszerntársnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest