Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67018) attiss66 válasza gaborka8x8 (#67016) üzenetére


attiss66
senior tag

Köszi. :) Több nap, de még mindig nincs kész, de én szeretek bütykölgetni, kísérletezgetni a hangjavítással. A rétegelt lemezek kivágása is nagy pontosságot igényel. A rétegelt lemezek is merevítik a rendszert és a rezgéselnyelésben szerepet játszanak. Érdekességként leírom, hogy az Univerzum fejes fejpánt hangszóró csatlakozásnál volt két kicsi lyuk, na ez minek van itt vajon kérdés. :) Én azt is leragasztottam bőrrel, de szerencsére csak az egyik oldalon. Amikor hallgatom zenével, a basszus elég erőteljesen eltűnt/na gondoltam, az egyik hangszóró csak megadja magát/, amelyiket leragasztottam. Utána gondolkodtam, nem a lyukleragasztás miatt? azok szubnyílások lehetnek Amikor lefaragtam róla a bőrt és kipiszkáltam az eltömült lyukakat, visszatért szépen a basszus abba az oldalba is.yess, ez fsza. :)

Tim82: Na jó, kis túlzás, hogy hulladék hangja volt. A mélyek aránylag rendben, de a közép annyira rámászott a dobhártyára, hogy nagyon zavaró volt. A magasak úgy rendben. Na meg összehasonlítva az AKG K240-el, volt összehasonlítási alap. Ahhoz képest nagyon nagy volt a különbség. Itt elég sokáig teszteltem a hangot. A HD600-nál néhány perc teszt után, az nem volt érdemleges vélemény.

Ja és ez a feljavított Univerzum/400 ohm/ azt az MB Quart 30-at minden tekintetben magasan veri. Azt nem mondom, hogy mindet, mert nem hallottam még csak azt, lehet nem is jól működötta közepe, elképzelhető, hogy egy jól működő Q30-asról más lenne a véleményem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.