Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49017) Marvinyo válasza Samtya (#49016) üzenetére


Marvinyo
aktív tag

"Azt tisztázzuk először, hogy mindenképpen vezetékbe beépített mikrofonos kell-e?
Ha csak időnként vagy számítógéphez kell a mikrofon, akkor azt kiválthatod külön vezetékre csiptethetővel."

Elnézést, akkor tisztázok mindent.
A lényeg röviden:
Számítógéphez kerestem fejhallgatót (mikrofonnal rendelkezem külön), de a telefonhoz is régóta szeretnék "fejhallgató jellegű" headsetet, mert a sima "fülhallgatós" verziót nem bírja igazán a fülem. A sima kialakítású kiesik illetve a tömegközelekedésen nem mindig hallani híváskor a másik felet, az "agybadugóstól" megfájdul a fülem, és telefonálok eleget sajnos ahhoz, hogy ne akarjam kézben tartani folyton... de ez mindegy, egyéni szocprobléma. :-D

Ezért gondoltam arra, hogy ha már vennem kell újat, akkor szétnézek, hátha van már olcsóbban is fejhallgatós headset a telefonhoz (Microsoft 640 XL), mert a Nokia 30-40 ezer fölött árulja, annyit pedig az a cucc nem ér.
Ekkor futottam össze a másodikként linkelt JVC-vel, ~10 ezerért. De megnézve a topicnyitót kétségek támadtak bennem, nehogy 10 ezerért valami katasztrófát kapjak, illetve nem voltam benne biztos, hogy a számítógéphez is jó lesz-e.

Tehát még rövidebben:
Egy fejhallgatót szeretnék, mikrofonnal, amit a telefonhoz tudok headsetként használni, de tudjam a számítógéphez is használni, ott az se gond ha csak a fejhallgató részét, külön mikrofonom van.

Elnézést a kis kavarodásért, valóban lehettem volna egyérteműbb mit szeretnék.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.