Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70704) brcz


brcz
tag

Sziasztok, adott egy TP link Archer C6 router, tegnap vettem. Gyári új doboz stb stb. Jelenleg acces point módban van. Egy 5 méterre lévő laptopon a jelerősség elég gyenge. A router mellett lévő szobába szintén nagyon gyenge a jel illetve ugrál is. Viszont érdekes mert van egy régi tp link router ami sajnos már haldoklik és konkrétan kb 20 méterre van a laptoptól és a szobától is és mégis kb 2x olyan erős jelet sugároz. Természetesen nem egyszerre használom őket így nem az összeütközés lehet a probléma.

Az új routeren már a legfrissebb firmwaret is feltettem hátha, de ez nem segített. Ami még érdekes lehet, hogy a router és a laptop között semmi akadály nincs mondhatni egyenes folyosó csak...

Megpróbáltam már router módban is a megszokott beállításokkal használni,de kb ugyanaz a gyenge jelerősség volt. Tüzfal, upnp, alg, dmz, nat kikapcsolva. Az iptvs rész is letiltva szóval semmi felesleges dolog nincs bekapcsolva, de próbálgattam ezek végtelen variációját is ki be kapcsolgatva, az eredmény ugyanaz. Instabil, gyenge wifi.

Van valami ötletetek mi lehet a probléma?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.