Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64775) killerjohn


killerjohn
addikt

Na, most hogy (nagyon) élvezem hogy itthon van gigabites tplink switch, a 4k tv, a nappaliban a notebook, és a ps4 is azon lóg már, azaz nagyjából semmi sem terheli a wifit pár telefonon és tableten kívül, DE az N65U még mindig elképesztően lassú, behal másodpercekre, stb.

Csere lesz, aztán összetaposom.

Mivel tervezem hogy lesz az utcafronton két, LAN kábeles éjjelnappal látó kamera PoE-vel, ezért adja magát hogy a DIGI modem/router/switch oldalra betegyek egy szünetmentest. Elvileg ez azt jelenti hogy a routernek nem is kell tudnia 4G-t, mivel a teljes hálózat és a netkapcsolat is szünetmentesen van. A kérdésem az, hogy szerintetek ez így jó-e, vagy az egy jobb megoldás ha 4G támogatásos routert keresek inkább?

A centralizált menedzsment teljesen hidegen hagy. Ha tudja akkor jó, ha nem akkor meg nem érdekel. Az viszont praktikus lehet hogy az egész hálózat egy vendortól származzon (tp link) (de nem minden áron).

Tervezem hogy a hálózatátalakítás végén csak AP-k adják a wifit, de a kábelezés még messze van, ezért most praktikusabb lenne olyan routert venni ami wifis, aztán majd lekapcsolom rajta (előre hallom hogy azt mondjátok hogy ne keverjem a kettőt :) ).

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.