Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44451) szalon


szalon
csendes tag

Sziasztok!

Olvasgattam a fórumot, de úgy érzem, csak jobban belekeveredtem, uh inkább kérdeznék, mielőtt vásárolnék... :)

1db laptop: MacBook Pro 802.11ac; telefon: iPhone 6, valamint egy TV-t (Samsung C650) kellene kiszolgálnia, valamint a későbbiekben gondolkozom egy NAS beszerzésén is. Társasházi kis lakás, uh a távolság nem probléma, max 1 falat kellene legyűrnie a jelnek. Otthon alap netem van, munkahelyen töltök :)

Számomra nem is a letöltés, hanem inkább az adatmegosztás lenne az elsődleges. Értem ezalatt, hogy mondjuk egy letöltött 720p-s filmet - fényképeket a laptopról (wifin keresztül) a TV-n szeretném lejátszani. (TV kábellel lenne bekötve a routerbe)
Szempont lenne, hogy egy külső winchester is csatlakoztatható legyen hozzá, amiről szintén szeretném, ha menne a film lejátszás mind a laptopon, mind a TV-n keresztül. (nem szükséges 1 időben)
Nem fő szempont, de nem lenne hátrány, ha torrentezni is lehetne a rákötött winchesteren keresztül. (megosztás/feltöltés nem lényeg, letöltés napi 3-5 GB maximum)

Asus-ok lennének első körben a befutók, csak azt nem tudom, hogy számomra melyik típus lenne a megfelelő. Asus AC51U-tól felfelé nézelődtem az AC56U-ig, azaz tizenpárezertől 30.000-ig. Feleslegegesen nem szeretnék költeni, viszont szeretném kihasználni a készülékeim tudását.

Köszönöm előre is a segítséget!

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.