Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz negike86 #82646 üzenetére
HI!
mennyire elony Nked a magas? azaz pl /de dizel/, ill krokusz
udv
neduddki
mod: Gergőke88: mijjen varos? naffalu nagykorut?:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Stafni
aktív tag
válasz Kornel #82651 üzenetére
Ha 1 éves részletre veszed gondolom akkor 77%. Amikor voltam az OTP-nél mert építkeztünk a államilag támogatott forint hitelt akarták 14%-on adni. 3M szerettünk volna felvenni. Inkább beköltöztünk a festetlen házba. Bár azt nem gondoltam, hogy 1 év alatt nem találunk festőt. Most senki nem jön össze, kőműves, burkoló, nagyon rossz a minőség amit nyújtanak és le akar mindenki nyúlni. Ilyen havi 500-1M munkabért nem vagyok hajlandó kifizetni. Lassan ott tartok, hogy inkább én csinálom a dolgokat és felmondok a jelenlegi munkahelyen, mert 5 éve nem kaptam emelést.
Szerintem nem csak a kereskedésekkel, bankokkal van itt baj, hanem majdnem minden ember ilyen tisztességtelenen.[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #82653 üzenetére
HI!
lejart a szerk
fogyasztasok cska hiogy kepben elgyel:
krokusz: 23 Gasoline 7,83 9,10 11,82
hastra: 18 Gasoline 6,15 7,95 11,04udv
neduddki
mod: pont az a lenyeg hogy az egyterkel se fel-se le nem kell mazni hanem sman becsuszni az ulesre atlgos magassag mellet
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Stafni
aktív tag
Szerintem most van sok munka. Kicsit megindult az építőipar és e miatt nyomják fel az árakat. Sokan ajánlatot se képesek adni, volt olyan aki a telefonszámot nem jegyezte meg és egyik reggel itt dudált hogy jött dolgozni. Előtte azt beszéltük, hogy visszaszól, hogy mit mennyiért csinál. Még reggel se tudta, amikor megjelent.
-
félisten
while (!sleep) sheep++;
-
runner 125
nagyúr
Hja, nem véletlenül hordják be a törött autókat is alkatrésznek. Egyre több típusnál látni az alkatrészes hirdetésknél jobb kormányos példányokat.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-v-
addikt
válasz barack1997 #82664 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen
-
Nordik
őstag
Eladtam az autómat, hozott is a vevő 4 példány adásvételit, viszont most utólag nézem, hogy ezen a kilométeróra állást nem tudtuk beírni. Ettől még elfogadják az okmányirodába vagy beszéljünk telefonon és valahova írjuk rá az óra állást?
-
trassher
addikt
Láttam ma az év autóját élőben. Lehet az én szépérzékem bug-os de borzasztó volt.
Redmi Note 7
-
Kornel
veterán
-
trassher
addikt
válasz Kornel #82677 üzenetére
A swiftem is alacsonyan van, mégsem szépségdíjas.
Szemből ford + mercedes keverék, oldalt a nem tudom miért felkapott kinetikus gyorsítócsík bemélyedés. Biztos sokan megveszik majd de ha az ilyen és ehhez hasonló autóké a jövő akkor nekem sosem lesz új autóm.Redmi Note 7
-
Stafni
aktív tag
Ősszel indítottam be utoljára a régi swiftem. Leszedtem akkor az egyik sarut az aksiról. Gondoltam ma beindítom, csak próbából reteszem a sarut, úgyis biztos totál lemerül, mert ennyi idő alatt önkisülés miatt is 0 lesz. Erre prüttyen a riasztó. Csodálkoztam rajta, mert arra készültem, hogy vehetek másikat. Az indításba nem is reménykedtem, de rápróbáltam. Megy az önindító és második röccentésre elindul az autó.
Gondolom 2 hetente kéne ezt csinálni. Nincs szívem eladni, mert első autóm volt, de szegény itt fog szétrohadni. Már most is rozsdásodik kicsit. 13 éves. -
Nordik
őstag
Ezt az adásvételit jelenleg elfogadják az okmányirodákban?
-
Nordik
őstag
válasz werszomjas #82686 üzenetére
A Totalcaroson pedig a tanúk személyigazolvány száma nem tüntethető fel. Abba lehet előbb belekötnének.
-
Stafni
aktív tag
válasz AMD Power #82685 üzenetére
Nincs használva, de még nem árulom. Van másik autó, ezt a páromnak tartogattuk, felkészült a vizsgára, de végül nem vittem el. Ez vagy egy éve volt. A párom meg nem mer vezetni. Valószínűleg mindkét autó el lesz adva, mert beígértek a családból egy J Asrtát és elvileg ha a swift menne, akkor a rokon venne egy Mazdát. Mi meg beszámítási áron kapnánk a J-t.
De akkor is valahogy első kocsi és sajnálom. De nem is használom, csak ott áll. -
hobizoli
nagyúr
válasz MunezXBK #82618 üzenetére
Csak külön neked.
Ez ezen a héten a második muki:"Dízelt tuning
1 perce · Sashalom ·
Szerbusztok!
Adott 2.5 v6 tdi Passat kombi B5.5 2003-as Highline Automatavaltos
Nem kellene halal pontosra de kb megtudna saccolni itt egy par szaki, hogy mennyiben allna meg 1.9pdtdi-re varazsolni?
Reszletek is erdekelnenek mik a buktatok mi a szopas mik passzolnak es mik nem?
Az ilyen alapok h kell egy 1.9 pd motor meg turbo meg computer neg kabelkoteg az ok de van itt egyaltalan olyan aki mar csinalt ilyet?
Anyagilag milyen vonzata van?
Akad itt olyan aki arajanlatot is tudna adni egy ilyen projektre?
Nagyon szepen koszonom a segitseget elore is!
(Nem az en autom nem nekem lesz)
Tetszik · "Na?
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Budán esetleg Budaörsön tudtok egy jó eredetvizsgálati helyet?
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
barack1997
senior tag
Nem akarok belekötni senkibe, de egyik ismerősöm A6 kombijában is feladta a 2.5 V6 a harcot miután úgy döntött a vezérlés, hogy ugrik egyet, Most lesz/lett valamikor megcsináltatva. Most vette a csávó az autót, még a vezérlés elvileg sokat elment volna. Nekem bejött a motor egyébként, de kár, hogy nem a legjobb konstrukció. Nekünk is van 2.5-ösünk egy T5, de az 5 henger, de az is jó cucc.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz barack1997 #82696 üzenetére
Ezért kell azonnal cserélni és a kevláros szíjra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.