- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz
Magnum_ #96163 üzenetére
A rendszámát megjegyeztem. Nem a tulajdonos vezette az autót (arab származású egyén a tulaj) , hanem valószínűleg a kedves párja. Felhívta a rendőrség, nem tagadta hogy aznap a helyszínen járt az autó, de ő megtagadta a helyszínre való visszatérést. Kötelező biztosítással az autójuk nem rendelkezett.
Az ügy azóta is áll. A rendőrök azt se tudták megmondani, hogy mi a pontos címe ahol a baleset történt. Konkrétan még azt is rám akarták húzni, hogy ha NETÁN behívnának akkor mondjam azt egyedül ültem az autóban. Hozzáteszem nem egyedül ültem.
Vagyis az, hogy az ügy áll az egy vicc. Kaptam egy jegyzőkönyvet, majd mondták , hogy viszlát. Ennyi történt. Nekem lett egy 1 milliós károm amit a casco fizetett, a nő meg gondolom vígan él. Másfél hónap alatt visszakaptam a kocsimat szervizből, amit tényleg szépen megcsináltak, de még mindig húz az autó.
A véleményem persze megvan az egészről, és szánalmasnak tartom, hogy ez így működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple MacBook
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged