Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz Magnum_ #96163 üzenetére
A rendszámát megjegyeztem. Nem a tulajdonos vezette az autót (arab származású egyén a tulaj) , hanem valószínűleg a kedves párja. Felhívta a rendőrség, nem tagadta hogy aznap a helyszínen járt az autó, de ő megtagadta a helyszínre való visszatérést. Kötelező biztosítással az autójuk nem rendelkezett.
Az ügy azóta is áll. A rendőrök azt se tudták megmondani, hogy mi a pontos címe ahol a baleset történt. Konkrétan még azt is rám akarták húzni, hogy ha NETÁN behívnának akkor mondjam azt egyedül ültem az autóban. Hozzáteszem nem egyedül ültem.
Vagyis az, hogy az ügy áll az egy vicc. Kaptam egy jegyzőkönyvet, majd mondták , hogy viszlát. Ennyi történt. Nekem lett egy 1 milliós károm amit a casco fizetett, a nő meg gondolom vígan él. Másfél hónap alatt visszakaptam a kocsimat szervizből, amit tényleg szépen megcsináltak, de még mindig húz az autó.
A véleményem persze megvan az egészről, és szánalmasnak tartom, hogy ez így működik!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- League of Legends
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek