- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
TheProb #45227 üzenetére
Én nem tudom eldönteni, bár pénteken levizsgázott az én kormányom is a kollegák előtt.
Szóval az én véleményem nem releváns. Amúgy akiknek nem tetszik, azok mutassanak már egyet, ami jól néz ki! Mármint lehet akármilyen, eBay-es, vagy korábbi konkrét saját fotó. Csak mert unokatesómnak csináltak múltkor 10 ropiért egy kormány újra bőrözést...hát... Nem mondom, hogy sokat járhatott utána, ki csinál jó munkát, de az sem tetszett. És 10 000 HUF-ért még csak bőr sem volt az a bőr.
Érdekelne, hogy egy utólagos hogy néz ki, amire azt lehet mondani, hogy "na ez fasza!".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Mini-ITX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest