Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #321857 üzenetére
[link] lemarad a CEIC pedig akartam linkelni. Nagyon szépen látszik mennyire eltört valami útközben.
---Qru Valahogy csak nem akarjuk megérteni az öregkontinensen a fát az erdőtől mi különbözteti meg... de elektronikai téren is ez megy, nem véletlen hogy a microelektronikát ahogy van rendelni kell és nagyon nincs jól ez így.
tboldi Tudod már hányszor megbántam? Emlékezz vissza még a Civic előtt honnan indultunk, megvan? 1.3JDT 90le GP....
Corsa02 Egyébként ehhez lenne egy prózai kérdésem és félre ne érts nem kekeckedés... 400e km-ig márkaszervizben szervizelt autó. Ez tök szép, tök jó de ezt miért nem lehet az ügyfélnek kiadni? Nekem is majd 2 hónapot kellett vásárlás után bírkóznom az olasz kereskedéssel, hogy urambocsá én vagyok a csóró kelet európai érdekelne mikor hallottak utoljára valamit a roncsomról. Ez az amit Qru írt, semmiből nem tartana kiadni a futást és a szerviztörténetet ami ismert... ha ezt le lehetne kérni mindjárt transzparensebb lenne a dolog és nem a "200k-t futott hibamentes, motorja bonttatlan" autót keresné az átlag magyar. (Meg egyébként szlovák-román-szlovén stb) A piacot is szépen beárazná, aki tudja mit vesz az végre reális áron vehetné meg a "projektet" aki meg akar egy közlekedő edényt tudna biztonsággal választani.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- DIGI internet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Házimozi belépő szinten
- macOS PC-re
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest