Új hozzászólás Aktív témák

• cOxeR

Ármester

Qru
    Köszi, nem is tudtam, van “külön” babáknak kitalált, összességében szimpi is a leírás alapján. Inkább mondjuk piaci rés miatt nevezték el annak vélhetően, de az elvét értem.
    Pro05 volt nekem is szerintem, fotós cuccomat nem szerettem a csomagtartóba tenni, mert ha bármi gond van az ott törik… és régebben mikor esküvőztem, nem kevés értékű cucc kellett… ezért tettem olyat amin nem láttak be. Illetve nem egyszer nem kétszer csempésztem be az ifjú párt így a násznép előtt észrevétlenül egy-egy helyszínre. :DDD

Pfiucska
    Köszi, évekig jártam napi szinten a telephelye előtt, egy ajánlat kérést megér, az a másik olyan márka amit feltennék, közel is van.
    MC Pite
    Köszi a tapasztalatot meg a képeket is, nem zavar ha nem gyári kinézet, legyen jogszabály követő a lényegi része, ne állítsanak meg 5km-rről. :) Pl első ajtókra meg szélvédőre nem tennék sose, max viztisztát.
    Bár igazából ez tetszene, kíváncsi lennék ezért mennyire szednének ki, üveg ugye a hátsó ajtó, fóliázni így jól lehet. Króm díszcsík nélkül. (meg nincs sárvédő szélesítésem se)

tboldi
    Majd tedd be milyen lett. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés