- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
Köszi, nem is tudtam, van “külön” babáknak kitalált, összességében szimpi is a leírás alapján. Inkább mondjuk piaci rés miatt nevezték el annak vélhetően, de az elvét értem.
Pro05 volt nekem is szerintem, fotós cuccomat nem szerettem a csomagtartóba tenni, mert ha bármi gond van az ott törik… és régebben mikor esküvőztem, nem kevés értékű cucc kellett… ezért tettem olyat amin nem láttak be. Illetve nem egyszer nem kétszer csempésztem be az ifjú párt így a násznép előtt észrevétlenül egy-egy helyszínre.
Pfiucska
Köszi, évekig jártam napi szinten a telephelye előtt, egy ajánlat kérést megér, az a másik olyan márka amit feltennék, közel is van.
MC Pite
Köszi a tapasztalatot meg a képeket is, nem zavar ha nem gyári kinézet, legyen jogszabály követő a lényegi része, ne állítsanak meg 5km-rről.Pl első ajtókra meg szélvédőre nem tennék sose, max viztisztát.
Bár igazából ez tetszene, kíváncsi lennék ezért mennyire szednének ki, üveg ugye a hátsó ajtó, fóliázni így jól lehet. Króm díszcsík nélkül. (meg nincs sárvédő szélesítésem se)tboldi
Majd tedd be milyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- OLED monitor topik
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged