- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Idén vettem egy 6 éves 1.4-es E Corsa-t 80 ezer km-rel, flottaautó volt, elektronikusan vezetett szerviz előélettel. Mivel nem elsődleges autó, így a megvétel óta 3 ezer km ment bele a mai napig.
Az előéletet nézve az olajat rendszeresen, évente cserélték (10-12e km) 5w-40-el. Vásárlást követő 1-2 ezer km után arra lettem figyelmes, hogy üzemmeleg hőfokot elérve gázadáskor a motortér felől kattogó/kerregő hang hallható. Cseréltetve lett az olaj Motul 8100 X-Clean 5w40-nel, vele együtt minden szűrő is. Viszont a hang ugyanúgy megmaradt.Hideg indítással mindig szépen, csendesen jár a motor. Amint a hőfok visszajelző beáll az optimális hőmérsékletre, a hang azonnal hallhatóvá válik. Álló helyzetben állva általában nem hallani, viszont kuplung benyomáskor, gázadáskor mindig hallható az ütemes kattogás.
Mi okozhatja ezt a zajt? Ezzel a hibával visszavihetem az autókereskedéshez az autót?Nemzetközi kereskedés hálózat, nem murvanepper, így feltételezem, hogy megbízhatóak, ha vissza kellene vinni... már ha ilyen hibát lefed az 1 év szavatosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Last Epoch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest