Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefonmágus
senior tag
válasz hackeeeee #224678 üzenetére
Léteznek dual SIMes változatok,de ezek itt magyarban nem kaphatóak
Kintről lehet szerezni,ZA termékkóddal
Illetve lehet Dual SIMesíteni az iphoneokat,de ez kissé nyűgös
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
mazsiii92
aktív tag
válasz hackeeeee #224680 üzenetére
Ráadásul én Gear S3 Frontier-rel használtam egy darabig az i11-et és volt egy durva bugja, amin nem segített se iPhone frissítés se óra frissítés se visszaállítás. Az volt, hogyha hívtak, az órám rezgett, ha felvettem a telefonon akkor az óra nem érzékelte és továbbra is rezgett, ha bármelyik irányba elhúztam (hívás fogadás vagy elutasítás) akkor lefagyott a képernyő és újra kellett indítani az órát. Naponta 1x csinálta de annyira idegesített, hogy eladtam.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Topikgazda
válasz hackeeeee #225140 üzenetére
Én legutóbb Note 10+-ról jöttem sima 11-re. Ott azért még nagyobb a méretkülönbség, amit a kijelzőt illeti. Nem mondom, hogy néha nem hiányzik a nagy screen, hisz megszoktam, de összességében azért ez a telefon jóval élhetőbb, ha mindent figyelembe veszünk.
Pár droid feature hiányzik, viszont cserébe itt nem kell nézegetni, mi eszi épp az akkut, aggódni,hogy kibírja-e estig, remek képeket csinál minden körülmények között és nagyon pörgős a rendszer (bár bevallom, azért One UI is remek volt, nagyon sokat fejlődött).
Apple watch egy remek okosóra, rengeteg mást is próbáltam, ez a legátgondoltabb általánosságban nézve (nyilván ha kiemeljük csak a sportot, van konkrétan arra jobb, de az meg más feature-ökben nem kiemelkedő emiatt és fordítva).Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Topikgazda
válasz hackeeeee #225148 üzenetére
Biztos oké lesz. Note 10+ is alapból jó képeket csinált, de ahol kevesebb volt a fény (pl. beltéren, el is vérzett rendesen). iPhone-al nincs ilyen gond, mindig remek képeket csinál.
S4-S5: Csak az AOD a különbség, nekem az nem fontos az órán, azért vettem S4-et (úgyis ha felemeled a karod, kivillan, ha rátapintasz a kijelzőre, szintén, ha tekered a gombot, szép egyenletesen. Sok megoldás létezik rá). Apple watch-os Apple pay a világ legjobb dolga. Főleg ezekben az időkben. Elő sem kell venni a mobilt. Biztonságos, amíg a kezeden van, tudsz fizetni, amúgy lockolja.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Topikgazda
-
kalanchoe
senior tag
válasz hackeeeee #225499 üzenetére
Működik, de mivel nincs hozzá app iOS-en, nem igazán szabható testre. Kb olyan mintha egy Airpodsot használnál Androidos mobillal.
más: csak nekem merül GM alatt borzasztóan a telefon? beta 5-ön is még az elment kategória volt, de ezen meg percenként mennek le a százalékok
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz hackeeeee #226786 üzenetére
1. Több lehetőséged is van:
----- Vagy áttöltöd a Google-ből a névjegyeket az Apple-hoz a webes felületeket használva, sima ügy de számítógép kell hozzá.
----- Be is állíthatod a Google hozzáférésed és akkor minden ott marad. Ebben az esetben figyelj majd rá, hogy melyik legyen az alapértelmezett fiók (alapból az Apple lesz) ha új névjegyet veszel fel.2. Ha szabvány Qi töltő, akkor minden további nélkül menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz hackeeeee #227057 üzenetére
Vigyazat!
iCloud-nal szinkron van, nem backup.
Ha valamit torolsz a telefonrol, az a felhobol is torolve lesz.Ha azt akarod hogy a felhoben legyenek a teljes kepek, de a telefonon eleg csak a kismeretu valtozat, akkor a Fotok beallitasai kozott tudod atallitani 'iPhone-tarhely optimalizalasa' opcio alatt.
-
veterán
válasz hackeeeee #227111 üzenetére
7,5W-tal lehet tölteni vezeték nélkül,ez a max hiàba tudna többet a töltő.
Nem lehet állítani a gyorstöltést,ha olyan töltőre dugod,akkor gyorstölt.
A rajtahagyni/nem rajtahagyni téma meg nagyon változó,szerintem a töltés módjában mindig megosztottak lesznek a userek.
Sokan megvannak győződve arról is,hogy a telefont nem szabad 20% alá meríteni és 80-90% fölé tölteni,a töltőn hagyni meg egyenesen eretnekség.
Szerintem pl nem lesz baja ha rajtahagyod,egyik telefonom akkujánál se vettem észre gyorsabb öregedést.[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
-
aujjobba
addikt
válasz hackeeeee #227111 üzenetére
Optimalizált akkutöltés funkció azt hiszem alapértelmezett be van kapcsolva.
Ezzel csak 80%-ig tölti, a többit azelőtt kezdi belenyomni ahogy általában használni kezded a telefont.
Peldaul a beállított ébresztés előtt egy órával, ilyesmi, tanulja folyamatosan a szokásaidat.
Itt az enyém, éjfél körül abbahagyta, majd hajnal 3 körül kezdte felnyomni 100%-ra.[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
válasz hackeeeee #227301 üzenetére
Én több fülest is kipróbáltam futáshoz, vezetékest és BT-t is. Lett egy airpods (2), azt nem mertem, féltem hogy elhagyom. Aztán mégis kipróbáltam, nekem egyszerűen tökéletes. Nem mozog, nem kell igazgatni, és hallom ha nagyritkán jön mögöttem egy kocsi a földúton. Ha gondolod küldök képet a fülemről
-
tboldi
nagyúr
válasz hackeeeee #227301 üzenetére
Nekem sem teljesen jó alapból, de egy-egy mindkét oldalán lyukas szivaccsal tökéletes az AirPods. És még a tokba is befér így, a fedelet is rá lehet csukni rendesen.
-
Topikgazda
válasz hackeeeee #227357 üzenetére
"The line will not disappear ... as long as you are on the lock screen. It is there to remind you this is the way to view Control Center.
The line will disappear when you unlock the iPhone"
Magyarul az ott a jelzés hogy a lockscreen-en vagy és így tudod elérni a control centert.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hackeeeee #227360 üzenetére
Én is kíváncsi voltam mi az ott, de akkor sok értelme nincs, vagyis aki iPhone user pontosan tudja hogy mindig jobb fentről húzzuk le a cc-t. Balkezesként ezért külön köszönet az Applenek egyenesen tőlem
aujjobba: Úgyvan!
[ Szerkesztve ]
-
-
domerator
veterán
válasz hackeeeee #227746 üzenetére
Egyaltalan nem aprosagok, en ugyanigy gondolom. Most a parom levetett S1-et hordom es abszolut nincs hianyerzetem, a penztaraknal pedig en is begyujtottem mar valoszinuleg par irigy droidos pillantast, amikor fizetek ezzel a 3 vagy 4 eves vackorral a csuklomon. Frontierem volt Note8-cal parositva es sose voltam veluk maradektalanul boldog.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest