Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, régebbi lg okos tvm van, nem megy rajta az airplay. Netflixet YouTubeot ki tudom rakni tvre, de sima screen mirror nem megy. Mi az a legolcsóbb eszköz, amit a tvre dugva tudok airplayezni? Köszi
-
kislaci
senior tag
Szia, azzal megy a screen mirroring? Egyszerű beállítani?
-
kislaci
senior tag
Van arra lehetőség, hogy én lássam a feleségem google calendar bejegyzéseit az én apple calendaromban? Ő természetesen megosztaná velem
-
kislaci
senior tag
válasz MasterMark #223706 üzenetére
Így próbáltam előszőr, de akkor nem mutatta, de most már sikerült, csak nem volt olyan egyszerű, itt a link a megoldáshoz, ha valakit érdekel:
-
kislaci
senior tag
De csak akkor nem számol mmst vagy smst ha iphoneos embernek küldök? Vagy ha androidosnak küldöm akkor is ingyenes?
-
kislaci
senior tag
Gmail app mutat egy piros egyes számot, tehát hogy van egy új mailed, de azt sehol sem találom, hogy tudom eltűntetni a piros számot?
-
kislaci
senior tag
Iphone se 2020 13.7 youtube musicot streemelem tv-re, és folyton disconnectel, beállítom a számok sorrendjét telefonon, tv-n meg mindig más jön, mert disconnectel. Mit kéne tennem, hogy hol működjön?
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
Úgy tűnik átvált 4g-re wifirol ha zárolódik a telefon. Ezt hogy lehet kikapcsolni?
-
kislaci
senior tag
Milyen Bluetoothos kontrollert ajánlanátok telefonhoz? Tv - re kötve szeretnék játszani. Kb 10-ért vennék. Köszönöm
-
kislaci
senior tag
Miért nincs olyan lehetőség a kontaktoknal egy bizonyos személynek hogy facetime. Iphoneja van és az előbb facetimeoztunk, mégsem mutatja a kontaktoknál hogy tudom facetime hívni.
-
kislaci
senior tag
Hali, Gmailt be tudom állítani default email kliensnek?
Applibraryban tudok létrehozni új csoportot? Szórakozásból játékba át lehet húzni appot? Én nem tudtam. Van youtube premium, pop nem megy? Köszi -
kislaci
senior tag
Safariban van lehetőség webhely lefordítására? Azt írja ios 14 alatt van beépített, de nekem nincs.
-
kislaci
senior tag
válasz ILLDisPozed #225719 üzenetére
Nekem sem engedi, viszont a budapestit engedi. Pestieknek gondolom csak az az egy van, így lehet görgetni.
-
kislaci
senior tag
Hali, egy-két kérdés:
Képernyőidő widget nektek is kevesebbet mutat, mint a beállításokban? A widget mindig le van maradva 10-20 perccel.
Van egy új iPhone SE, tv-n szeretnék arcadot játszani, össze kötve a tv-vel, bluetoothon gamepaddal. Elég e az 5W-tos gyári töltő, hogy legalább fentartsa a töltöttségi állapotot? Abszolút nem használom egyébként a töltőjét, vezeték nélkül töltöm, szóval ha erre elég az 5w nem vennék újat. Az ios14 támogatja a Bluetooth gamepadokat?
-
kislaci
senior tag
Valahogy be lehet tenni az intelligens forgatható widgethez a parancs widgetet? Azt szeretném, hogy van mondjuk az időjárás widget, és ha azt legörgetem akkor átvált call shortcut widgetre, és egyből tudom hívni a személyt? Ezt meg lehet csinálni? Az intelligens pakliba nem tudok bepakolni shortcut widgetet.
-
kislaci
senior tag
Ez az új szalagos hivasfogadas nagyon gáz, a képernyő marad világítva, és megy az előtérben az alkalmazás, a háttérben meg a hívás, ez úgy nagyon rossz, rá kel nyomni egyből hogy kirakja nagyba
-
kislaci
senior tag
-
kislaci
senior tag
Hali, szeretném kipróbálni az arcadot tvn. Kérdésem az lenne, hogy ha veszek egy ilyen apple kábelt 17-ért azzal késés és szaggatás nélkül megjelenik a tvn a kép? Xbox joyt tervezek még hozzá. Se 2020 a készülék, így azért élvezhető lehet a játék? Köszi
-
kislaci
senior tag
Az mitől lehet, hogy már volt napnyugta, és a telefon nem állt át sötét módra? Beállításokban be van állítva
-
kislaci
senior tag
válasz Razzul #231897 üzenetére
A 18000ft-os kábel idegesít, drága hogy nagyban tudjam élvezni a játékot, de még mindig olcsóbb mint egy Apple TV vagy egy airplay képes tv. Ezen rágódok, plusz among us nem tudom működik e vele, mármint a komtrollerrel.
Egyébként két kontrollert is lehet párosítani hogy egymas ellen játszunk? -
kislaci
senior tag
-
kislaci
senior tag
Valakinek van legujabb xbox? Szeretnék venni a telefonhoz egy kontrollert, de azt írják, hogy a legújabb xbox series x kontroller még nem támogatott ios alatt, ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni? Ha tényleg nem jó akkor az eggyel régebbi xbox kontrollert venném. Köszi
-
kislaci
senior tag
Ha veszek egy digital av kábelt a telefonhoz, akkor elég vennem egy hdmi csatlakozóval ellátott buta tvt, ha szeretnék rajta nézni netflixet, hbot, meg játszani? Telefonon van netflix hbo játék is. Köszi
-
kislaci
senior tag
Persze komtrollerrel játszanék.
Még egy kérdés, bluetooth eszközt hogy tudok eltávolítani? Egyszer párosítottam egy galaxy watchit, azóta persze eladtam, de még ott van a Bluetooth eszközöknél és nem tudom törölni. -
kislaci
senior tag
Digital av lightning adaptert érdemes lehet venni használtan? Tönkre szokott menni? Illetve ha újonnan veszek, játszani kontrollerrel élvezetes lehet, vagy szaggathat tvn? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest