Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mr.tamasbiro #224646 üzenetére
Az egymás mellé tevős, de tudomásom szerint az is icloudon keresztül csinálja, tehát nem közvetlenül.
-
mr.tamasbiro
őstag
Akkor majd ez lesz,remélem a watch nem zavar be mikor mennek át az adatok.
-
orbit76
tag
válasz mr.tamasbiro #224646 üzenetére
Tedd egymás mellé. A 6s-t tulajdonképpen átklónozta az SE-re.
-
norbertoth
senior tag
Az mitől lehet, hogy a Safari nálam 2GB-ot foglal? Előzményadatok törölve, lapok nincsenek megnyitva.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek akkumulátoros tokot? Iphone 8-ra gondolkodok egyben, mert néha jó lenne egy kis tartalék, hogy ne kelljen keresgetni konnektort napközben és gond nélkül kihúzza a napot centizgetés nélkül.
Nagy aksis androidhoz vagyok szokva és ehhez képest elég halovány, amit 8 tud
Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Esetleg bevált típus? -
Zozo0525
őstag
válasz bodorjanos #224657 üzenetére
szerintem annyit nem fog megérni.... add el vegyél mást.
(nálam az (I8 kibírt egy napot most se2020 van az másfelet kb de én nem nézek videót....) -
domerator
veterán
válasz bodorjanos #224657 üzenetére
En hasznaltam 2-3 evvel ezelott i7-hez (asszem i8-hoz volt gyartva de passzolt az i7-re is) es habar nem volt nagy kapacitasa, de adott helyzetben nagyon hasznos volt nekem, kb. 2/3-nyi toltest tudott belepumpalni a teloba. Nem sokaig hasznaltam, mert ugyan az egyik legvekonyabb volt, de igy is ratett a telo vastagsagara vagy 4mm-t.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Zozo0525 #224658 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy normal esetben kibir egy napot a telefon, de ha intenzivebben nekiesek, akkor keso delutan mar nagyon figyelni kell, hogy biztosan kitartson estig, mire hazaerek. Centizgetni nem szeretek, ezert agyaltam egy ilyenen. A kostani aksi meg tok jo allapptban van, csak pont kicsit kissebb, mint ami nekem praktikus lenne. Mas hasznalati szokasok, sok mobil net, stb. A meret nem annyira zavar igazan.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #224660 üzenetére
Powerbank nem jöhet szóba? Ha azt is számításba veszed, lehet hogy könnyebben tudnál megoldást találni.
-
bodorjanos
aktív tag
Koszi a tippeket! Pont az lenne a lenyeg, hogy ne kelljen foglalkoznom vele, csak este rarakom a toltore es annyi. Nem szeretem napkozben figyelgetni, mikor kene tolteni. Nem olyan egeto a dolog, csak kivancsi voltam ra, hogy valaki hasznal/hasznalt-e ilyet kozuletek es mik voltak a tapasztalatai. Lehet csak tullihegem a dolgot es eleg lenne delben tolteni kicsit a telefont es annyi
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #224667 üzenetére
Nagyon vagány. Gondolom nem az a könnyen fel-le rakható típus, mert eléggé rácuppan a telefon széleire.
⭐ Stella
-
eventus
veterán
Mi lehet a hiba: 3uTools nem látja a fotóimat, win fájlkezelő nem mindig látja a mappákat, win10 alatt lévő fényképek programmal sem látja, hogy importáljam oda a kamera képeket. Köszi!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
natë
nagyúr
iOS 14 beta alatt hol tudom hozzáadni a Google Accountomat? Eltűnt a menü....
Nem az email-re gondolok, magára az accountra a névjegyek stb miatt. -
herdsman12
őstag
válasz eventus #224669 üzenetére
Más funkciói működnek a 3uTools-nak? (Pl Info, Books, Files)
Másik kábel esetleg?
Dokuments app (és még sok másik) kábel nélkül, böngészővel használható, ha az se látja a képeket, akkor kényszerített újraindítással lehet próbálkozni. A többi ötletem már húzósabb.[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
válasz bodorjanos #224222 üzenetére
Nekem most lesz 1 éves a telefonom 3 hét múlva, néhány kivétellel tartom magam ehhez a szabályhoz, és így 99% a becsült kapacitása.
Pontosan nem tudom hogy most milyen a kondíciója, mert nem szoktam figyelni a SOT-ot, de nem tűnt fel hogy túlságosan gyenge lenne.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Elgondolkoztam, hogy lehet, hogy sok év Samsung/Android használat után, váltanék iPhone-ra.
Iphone 11-et néztem, nagyjából vállalható ár miatt, vagyis, inkább úgy fogalmazva, hogy ez még beleférne. 64GB-s változatot néztem, szerintem azon elférnék.
A kérdésem az lenne, hogy az S9+hoz van egy Gear S3 Frointier-em, tudom ezt használni az Iphone-nal, gond nélkül, vagy ez felejtős?
Dual sim, csak az E-sim-mel játszik? 2 sim-em van, egy privát, és egy céges, azt nem tudom, hogy a céges sim-et át lehet-e tenni e-sim-re ( telenor-os).
Ezen felül, hozna előrelépést a váltás, szerintetek? Vonatkoztassunk el a rendszer mivoltától, hw, kamera szinten gondoltam főként.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz telefonmágus #224677 üzenetére
Hm, akkor valszeg ezt a gondolatmenetet el is vetem.
Véleményem szubjektív...
-
telefonmágus
senior tag
válasz hackeeeee #224678 üzenetére
Léteznek dual SIMes változatok,de ezek itt magyarban nem kaphatóak
Kintről lehet szerezni,ZA termékkóddal
Illetve lehet Dual SIMesíteni az iphoneokat,de ez kissé nyűgös
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz telefonmágus #224679 üzenetére
Igen olvastam, plusz a simek használata sem annyira egyszerű. Akkor marad a jelenlegi felállás, sajnos. Nem szeretnék 2 telefonnal mászkálni, ha nem muszáj.
Véleményem szubjektív...
-
mazsiii92
aktív tag
válasz hackeeeee #224680 üzenetére
Ráadásul én Gear S3 Frontier-rel használtam egy darabig az i11-et és volt egy durva bugja, amin nem segített se iPhone frissítés se óra frissítés se visszaállítás. Az volt, hogyha hívtak, az órám rezgett, ha felvettem a telefonon akkor az óra nem érzékelte és továbbra is rezgett, ha bármelyik irányba elhúztam (hívás fogadás vagy elutasítás) akkor lefagyott a képernyő és újra kellett indítani az órát. Naponta 1x csinálta de annyira idegesített, hogy eladtam.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Djuree
félisten
üdv!
adott iphone se 2020
simán rádugom egy pc-re, nincs itunes, csak simán másolnám fel a gépeket a gépre. engedélyezem a telón, felmásol pár képet és utána hibával elszáll.
ez miért lehet?
másik iphone-al működik igy.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
spider80
őstag
válasz Djuree #224683 üzenetére
Ha a fotók nem leginkább kompatibilis módban készültek,akkor másolás közben próbálja átkonvertálni őket,és ez szokott történni.
[kép]Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Újonnan akarok telót venni, gari miatt fontos a számla, az alábbi cégről mi a vélemény, tapasztalat, megbízható? 1 év gyári garival adják.
https://planetgsm.hu/Apple-iPhone-11-Pro-Max-64GB-mobiltelefon
-
Ringman
nagyúr
mai tapasztalat:
az office lens botrányos, néha szinkronizál, néha nem, onedrive loginokat elfelejti, volt hogy kétszer is meg kellett adnom úgy a loginadatokat, hogy nem kellett kilépnem az appból.
(office 365 üzletivel be sem tudtam jelentkezni)szerk:
bónusz: a fotók (jpg) számozása nem egyezik meg a készítési sorrenddel.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
-
Ace owner
addikt
Sziasztok!
Airpods töltés problémával találkozott már valaki? Gén 2 vezetek nélküli tokom valamiért nem hajlandó tölteni. Mintha a konnektorja meghalt volna, egyelőre vezetek nélkül sem sikerült táplálkozásra birnom. Próbáltam resetelni is de az sem oldotta meg. Töltés szintet többször is jelezte össze vissza volt hogy reset kellett ahhoz is.
Keressek új tokot hozza vagy meg menthető valahogy?Galaxy Fold 4
-
V.Stryker
nagyúr
Volt már nektek, hogy Airpods egyik fülesét nehezen töltötte? Többször kell a toltobe belecsattintani.?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- DIGI kábel TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest