Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Tudnátok nekem segíteni? Vásárlás elött állok és találtam egy szép darabot, annyi baja van hogy a keret néhol nem illeszkedik tökéltesen, ennek kb. mennyibe kerülne a javítása, ha egyáltalán lehetséges?
KépGalaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
25k. T függő és a némító gomb is cserés. Szerintetek megéri?
Kösz Duse, ha személyesen át tudom venni akkor lecsapok rá.
3GS
Mindenképp megnézetem. Tudtok ajánlani valakit aki olcsón dolgozik jól? Iphone szaküzlet gondolom drágábban dolgozik.
Az jó lenne, akkor lehet tovább is adnám kis haszonnal.[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz manchester85 #32182 üzenetére
Csak alkalmi kereskedő, de köszönöm a segítséget, ha megveszem felkeresem az úriembert.
Azzal mi lehet a baj ami be sem kapcsol? Alaplap hiba esetleg? Tipikus hülyeséget elmondtam, vevő válaszára várok és adok pontosabb infót[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
ISmertek olyan iphone szerelőt aki foglalkozik ipodokkal is? Lenne egy digitizer cserém, de fagyallo nem foglalkozik velük.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Van itt PH-n valami ios témázgatós topic véletlenül? Szeretném kicsit testreszabni, JB van fent, 3GS
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz szokeherceg #36695 üzenetére
Fagyalloról csak jót hallani és valóban csak egyben lehet.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Tudnátok segíteni? Ma cseréltem egy iphone-ra és az a gondom,hogy lemerült 15-17%-ra. Innentől pedig kikapcsol magától. Feloldom, nyomom picit és elszáll a kép, újra bekapcsolom akkorm egint. Viszont ha nem csinálok vele semmit, néha feloldom időt nézni ilyenek akkor meg semmi gond.. Ez valami akksi probléma lehet?
Gépre dugva no problem..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Kicsirics77 #41886 üzenetére
Azért nehogy már 15%-nál fogja magát és kikapcsoljon.. Az kicsit erős. Mindegy, még használom egy ideig és vagy megy a háztól vagy akksicsere. Aztán majd lehet upgradelek egyszer I4-re.
Egyébként 3GS, ezt valóban kifelejtettem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Kicsirics77 #41889 üzenetére
Sajna ez nem ilyen egyszerű mert JB van rajta és az /itt tilos ilyenről beszélni/ is elveszne..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Kicsirics77 #41892 üzenetére
Tudom hogy a jb szabad, csak a másik nem. Nekem ezek fontosak, ezért is nem tudom restorozni.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Hogyan lehet kitörölni a kontaktokat az ájfonból? Itunes kell ehhez is? Régi tulaj bennehagyta, restore ugye ki volt lőve JB miatt..
Még mindig 3GS.Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz gabormgp #41990 üzenetére
Attól függ.. Ha mindenképp ios kell akkor nincs más választásod, mert elég nagy árrés van a 4 meg a 3GS között. Szóval a 3GS lett a csórók ájfonja. Én is csak ezért nem váltok... Volt sok telefonom az elmúlt fél évben, most megpróbálok megmaradni ennél. Nem lesz egyszerű mert nem vagyok oda az ios-ért, az undorító apple hype-ért meg pláne nem, de kapott még egy esélyt. Ez már a 2. 3GS-em. Kicsit gyenge sajna, néha beakad, vagy befagy 6-os os-sel, dehát ez van..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz r3dsnake #41995 üzenetére
Miért, a gagyi ipad nem ront sokat? Azt is viszik mint a cukrot, pedig nem valami versenyképes a hardver..
Nem a külsejéről beszélek, az valóban szép.. Nekem pl. a legnagyobb bajom a kijelzővel van. A nagy retina hype közepén kihozták ezt a kis felbontást, amit egy N7 is földhöz ver akármikor. NEm akarok flamewart, ne is kezdjünk bele.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Az előző tulaj kontaktjait hogyan tudnám kikapálni?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Tudnátok segíteni? Egy az hogy a kontaktokat még mindig nem birom kiírtani, a másik meg hogy én az előző 3GS-hez találtam egy jó kis progit amivel tudtam csövi itunes nélkül is zenét felrakni. Csak simán mintha android lenne mass storage móddal. NEm emlékszem a progi nevére, talán valami L betűvel kezdődő..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz bandigno #42108 üzenetére
Van benne vagy 100 kontakt.. Egyesével azt sem tudom hogy kell, nyomom hosszan, de semmi. iCloudom nincsen, de a telón bevan regizve egy apple id, annak van, viszont minden kivan lőve az icloud beállításokban. (Előző tulaj benne hagyta az ID-jét, mivel neki nem kell, fizetős rész nem él, nekem meg nincs bankkártyám..) Csak most meg ki kéne törölni ezt a sok számot meg emberkét, mert így eladni sem szeretném.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz vadászcsiga #42117 üzenetére
Próbáltam de még mindig bent vannak a kontaktok..
#42120) kenny123
Abszolút használható. Alap telefonnak bőven jó, pár játék, fb, youtube, netezés.. Opera minivel még élvezhető is.Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz vadászcsiga #42124 üzenetére
Már említettem itt hogy az, meg akkor a 20-as kártyát sem enné meg
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz vadászcsiga #42131 üzenetére
Visszalépek, az nem probléma mert megvan a jelszó.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz vadászcsiga #42133 üzenetére
6 van rajt. NA visszatettem a cloudot, hol tudom egyben törölni?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Itunes kihagyásával zenét hogyan tudok feldobni a telóra? Továbbá wifi hotspot létezik 3GS-re?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Gyorskérdés: TEgyük fel I4-et vennék. Igaz hogy csak 2 évig tiltanak telefonokat? Vagy akármeddig amig él az előfizu? Ha egy év a hűség akkor nyilván csak 1év. Leginkább T-mobil érdekel, de úgy általánosságban is.. Az eladók szeretnek ködölni hogy teljesen kivan fizetve meg minden közben simán letiltják..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Sziasztok!
Airpods töltés problémával találkozott már valaki? Gén 2 vezetek nélküli tokom valamiért nem hajlandó tölteni. Mintha a konnektorja meghalt volna, egyelőre vezetek nélkül sem sikerült táplálkozásra birnom. Próbáltam resetelni is de az sem oldotta meg. Töltés szintet többször is jelezte össze vissza volt hogy reset kellett ahhoz is.
Keressek új tokot hozza vagy meg menthető valahogy?Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Sziasztok!
Airpods gen2-höz vettem egy gen1 töltődobozt használtan mert a sajátja nem hajlandó tölteni. Hogyan tudom rávenni hogy az újat tekintse innentől otthonának? Nem sikerült rácsatlakoztatni csak az előzővel megyGalaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz telefonmágus #226107 üzenetére
Hát az király akkor megpróbálom. Más ötlet esetleg? Akármeddig nyomom nem akar fehérre váltani a led. Nyomom kb 15mp-ig és szimplán elalszik a zöld. Régivel tökéletesen működik minden. (leszámítva hogy nem tölt )
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest