Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz Onderon #21783 üzenetére
visszavittem, megint westend, megint ugyanaz a szervízes (pechemre), megint nem cserélte, mert "nem a telefon működését befolyásoló hiba". hiába mondtam, hogy megnéztem, más iphone 5-ön nincsen ez és ebből is látszik, hogy ez nem normális. megmutatta másik szervízesnek, az is azt mondta persze, hogy ez nem befolyásolja a telefon működését, nincs csere. ennyit a westendről holnap megpróbálom bevinni az allee-ba, hátha ott mások a szabályok
-
kapicsabi
tag
válasz rayoliviero #21798 üzenetére
Úgy is felteszik, ha nem ott vásároltam, hanem a ZAGG oldaláról rendeltem?
-
kapicsabi
tag
válasz rayoliviero #21805 üzenetére
Melyik iStyle-ban volt ez?
-
kapicsabi
tag
válasz rayoliviero #21807 üzenetére
Debrecen? Az király! Közelebb is van, mint Pest. A hétvégén úgy is terveztem Debrecenbe menni! :-)
Köszi az infót!
-
maathe
senior tag
Ha egyszer frissült a baseband, akkor azt iOS downgraddel sem lehet visszaállítani?
-
erdoke
titán
válasz atirag #21796 üzenetére
Nálunk a legkisebb lányom 3,5 éves kora óta használ iPadet, augusztusban volt 5.
Igaz, a legutöbbi példány beszerzésekor szavaztunk, hogy mini vagy 4, és ő volt az egyetlen, aki a mini re voksolt. Igaz, nem biztos, hogy a súlya miatt, mert a megjegyzése csak anyi volt a minire, hogy "ó, de kis cukiiii!"A legjobb aláírás a héten
-
atirag
őstag
válasz erdoke #21815 üzenetére
Az én lányom januárban lesz 5. És tegnap azt láttuk az anyjával,hogy nehéz lenne neki. Persze lehet csak ki kellene próbálni ,de akkor mi lenne a meglepetés😊
Szeretem ha nem tudják amit veszek. Meg az autóban ha játszik ott sem biztos,hogy elbírná.
Viszont szubjektiv gondolatom,hogy sokkal szebb forma a Mini . -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a HD Invisible Shield mennyire "üvegszerű"? A régi narancsbőrös csúnya volt szegény, olyat nem szeretnék, de h aaz új olyan, mintpl. a Brando Ultra Clear, akkor rendelnék egyet belőle jóáron!
Köszi.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
nagyúr
Mi a teendő abban az esetben, ha a telefon (i4 32GB, no JB) nem hajlandó a normál hangszóróra tenni a hangot, helyette Fejhallgató módban maradt? Zenét hallgattam munkába jövet, szokás szerint, majd - szintén szokás szerint - kihúztam a fülest. Azóta a felső (normál) hangszóró nem működik, ergo nem tudok telefonálni, csak, ha kihangosítom, vagy visszadugom a fülest. Újraindítás megvolt, hard reset megvolt, de semmi. Úgy érzékeli, mintha még mindig csatlakoztatva lenne a füles - a hangerőszabályzó gombok hatására is a "csengő (fejhallgató)" felirat jelenik meg, illetve nincsenek billentyűhangok se (csak fülesen). Tapasztalt vki hasonlót? Tipp a megoldásra?
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sunahunter
senior tag
Sracok ha a Safari helyett a Chrom-ot hasznalom, akkor be lehet vhol allitani, hogy pl. mailben kapott linkre kattintva a Chrome nyissa meg? (alapertelmezett bongeszo beallitas vagy ilyesmi)
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Két problémám lenne: 1. Új iPhone 5-öm gyakran kidob a böngészőből. 2. A 3G hálózaton nem tudok kisebb appokat sem letölteni ( a böngészés megy ) illetve, a speedtest.net app nem méri meg a 3G sebességét, csak a wifiét! A teló frissítve van 6.0.1-re! Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
Blaise
veterán
Sennheiser cx 275s headsetet ismeri valaki?
Azt hirdetik, hogy szinte minden telefonnal kompatibilis, ráadásul az ára se vészes.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
ZooLee
senior tag
válasz Tibee86 #21828 üzenetére
A Speedtestnek hely és szervermeghatározási problémája van 3G-n. Ha csak 3G van, akkor megáll a "Finding Closest Server"-nél, ill. a "Change Server" lista is üres. HA felengeded wifire, akkor azonnal megtalálja a szervert és a lista is tele lesz, és méri is a 3G sebességet rendesen (egyébként mostanában gyalázatosak a T-Mobile 3G sebességek nálam az V. kerületben)
Z.
-
privacy99
senior tag
válasz Játékos #21823 üzenetére
Hali!
Én 1 hete használom, hát, még simát nem láttam (sőt, másmilyet sem), de nekem annyi bajom van vele, hogy (szerintem) túl sok kilóg alóla a telóból, nem elég széles, függőlegesen is elviselnék egy + 0.1 - 0.2 centit. A narancsbőrösre: Most nézem, hát, ha a nagyon kicsi hepehupákra gondolsz, tényleg kicsit narancsbőr beütése van, de egyáltalán nem zavaró, az ujjad nem érzi meg az biztos. Csak fényben látni, a kijelzőn semmit sem ront, és nagyon rácuppan a telóra.
Ui.: Napok óta gondolkodom, hogy az elejéről le is veszem a fóliát, mert már pont zavaróan kicsi rá, de még nem döntöttem el, mert azért mégis megvédené, ha kapna elölről vmi éles dolgot, meg a sok zsebbe-ki-be húzkodástól. Aztán persze kérdés, hogy lehet, hogy a teló üvege is van elég kemény, hogy ne kelljen fólia rá előre, a hátlapra mindenképpen ajánlom, az alu lap miatt.(meg ha valamilyen oknál fogva esetleg csúszna a teló a földön..vagy asztalon, jobb érzés, hogy a fólián áll, nem a hátlapon.)
[ Szerkesztve ]
-
Tbor
tag
Kb két hete keresek egy jó i5 átláttszó szilikon tokot + hozzá kijelzővédőt. Ti mit ajánlanátok ?
-
Miamiquake
aktív tag
Egy i4 IOS 6.0 almácskában hol tudom beállítani hogy a wifi jelszavát megjegyezze? (3gs 4.1 iOS mindig megjegyzi és automatikusan felcsatlakozik)
+ érdekelne hogy hol lehet beállítani azt hogy az ikonokat ténylegesen oda rakja ahova szeretném akár szünetet hagyva is.Köszi
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
TheMarci
addikt
válasz Miamiquake #21837 üzenetére
Alapból megjegyzi a jelszavakat, az ikonokat szünetekkel tarkítva csak jb után, gridlock progival tudod testreszabni.
Do You Dream?
-
Kicsirics77
veterán
Egy i4 IOS 6.0 almácskában hol tudom beállítani hogy a wifi jelszavát megjegyezze?
nálam ehhez nem kellett állítani semmit mert ahogy haza érek a ház előtt már jönnrk az e-mail-ek...
szóval lehet a gond nálad van
milyen titkosítás van a wi-fi-n?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Tibee86
nagyúr
Beállítások-wifi-nél be van kapcsolva a kézi csatlakozás?
-
Miamiquake
aktív tag
válasz TheMarci #21838 üzenetére
Értem, köszönöm. De érdekes hogy a 3gs azonnal ahogy látja a wifit csatlakozik kérdés nélkül, i4 meg jelszót kér.
Semmi ilyen beállítási lehetőséget nem találtam ezért is kérdezem, hátha ez iOS 6 .0 sajátosság.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Keksz
senior tag
Wifit nem lehet tovabboszatni BT-n keresztul?
Mert most kulfoldon wifi-n logok, de az ipadnak nem tudom megosztani, mert a personal hotspot funkcio ki van szurkitve, nem aktiv :-(Otthon a 3G-t szoktam csak megosztani, ezert nem figyeltem meg ezt soha.
Mindket eszkozon ios6 van. -
Keksz
senior tag
válasz Zolom89 #21846 üzenetére
Ja, idő alapú hotspot, telefonon jönnek be vele a levelek, stb.
És az Ipad-on nézne kollégám dolgokat, aztán így egyszerűbb lett volna, mint váltogatni.De akkor mindegy, pont ez a bajom néha a laptoppal is.
Hogy azon lévő netet nem tudom megosztani a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Tegnap megnéztem az új iPod touch-ot, durván néz ki, de nem normális az aki 100k-t letesz érte az biztos. Ha minden igaz ma beugrok Allee-ba és meglesem az ötöst...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest