Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
válasz Miamiquake #21837 üzenetére
Alapból megjegyzi a jelszavakat, az ikonokat szünetekkel tarkítva csak jb után, gridlock progival tudod testreszabni.
Do You Dream?
-
Kicsirics77
veterán
Egy i4 IOS 6.0 almácskában hol tudom beállítani hogy a wifi jelszavát megjegyezze?
nálam ehhez nem kellett állítani semmit mert ahogy haza érek a ház előtt már jönnrk az e-mail-ek...
szóval lehet a gond nálad van
milyen titkosítás van a wi-fi-n?.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Tibee86
nagyúr
Beállítások-wifi-nél be van kapcsolva a kézi csatlakozás?
-
Xero
nagyúr
válasz Miamiquake #43305 üzenetére
Az eredeti előfizető bemegy a készülékkel, vagy ad egy meghatalmazást és 10-20e Ft-ért függetlenítik, amennyiben nincsen rajta tartozás vagy hűség.
-
Xero
nagyúr
válasz Miamiquake #43307 üzenetére
Igen.
-
Ragnar95
félisten
válasz Miamiquake #53114 üzenetére
Azt, hogy gyári független-e, ez alapján nem tudod meg, de igen, februáirg garis. A középső pont az a 90napig ingyenes telefonos supportot takarja, de az nem releváns, mert a felhasználók 90%-a úgyse használja...
Valószínűleg december-január előtt nem nagyon fog lemenni az i5-ök ára, mivel addigra lesz megfelelő szállítmány csak itthon is 5S-ből...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz Miamiquake #53114 üzenetére
Az nem derül ki, hogy gyári független-e. Hogy tudod-e itthon gariztatni, az se.
"A középső pont mit takar?"
Amit jelent, azt.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz Miamiquake #53117 üzenetére
AppStore-ba nehezen viszed be, mivel az egy internetes alkalmazásbolt
Amúgy nem kell sehova se bevinni, nyomsz egy restore-t, majd kipróbálod 2-féle SIM-mel és máris kiderül...Bár elvben ha felhívod valamelyik szervizt, akkor ők is meg tudják mondaniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
privacy99
senior tag
válasz Miamiquake #53505 üzenetére
Pont ugyanez volt nálam is olyan 1-2 hónappal ezelőtt, de körbe, nem csak a 2 oldalánál. Nekem a T cserélte, mondták hogy egyértelműen hibás.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Miamiquake #53510 üzenetére
A kijelzohoz hasznalt ragaszto ho hatasara tud ilyet produkalni. A telefon sajat melegedese is eleg, de ha eddig nem volt, akkor lehet most nagyobb hoterhelest kapott ami mondjuk meg a normalisba belefer viszont a te kijelzodon elohozta a jelenseget.
Gariban cserelendo.[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz Miamiquake #53510 üzenetére
Azt én sem tudom, hogy mi okozza. Én is egyik nap egyszer csak észrevettem, azután nem tudtam nem észrevenni.
Előtte pár hónappal leejtettem elég keményen, arra is gyanakszom, de lehet hogy teljesen más.
Érdemes bevinni, cserélik.
-
Arcképgyáros
válasz Miamiquake #53573 üzenetére
csak a készülék, de biztonság kedvéért vidd el a töltőt is mert ha akkura panaszkodsz akkor kérhetik, tőlem kérték ..persze nem volt ott, másnap vittem a töltőt is akkor meg nem kérték
-
TheMarci
addikt
válasz Miamiquake #65651 üzenetére
Csinálj biztonsági mentést, az appokat is másolja át, arra figyelj, majd az új telefont dugd hozzá a géphez, válaszd, hogy visszaállítás a korábbi biztonsági mentésből, és akkor ugyanaz lesz rajta.
Do You Dream?
-
Arcképgyáros
válasz Miamiquake #65651 üzenetére
Icloud a naptárra, játékokra meg azt hiszem törlésnél rá kérdez, hogy meg akarod-e tartani a mentésedet.De mindenképpen biztonsági mentés előtte.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz Miamiquake #85604 üzenetére
Igen
-
bobooo
addikt
-
Astery
senior tag
válasz Miamiquake #149450 üzenetére
Esélyes, hogy az akksi púposodott fel benne és az nyomta ki ... kérdés, hogy nálad mi fér bele a házilag történő orvoslásba.
-
-Ben-
veterán
Ez nagyon ronda... Ha nem ejtetted le, illetve szimplán csak magától ugrott ki a keretből, akkor szerintem az aksi púposodik. Aksi csere mindenképp kellene, de ahogy nézem a kijelző ragasztása is „köszöni szépen” ...
-
kiiso
tag
Nézd meg hogy benne van-e a csereprogramban.
Ha igen és nincs három éves a teló, kapsz egy újat![ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz Miamiquake #181206 üzenetére
A 6S+-szal kapcsolatban nem tudok komoly típushibáról, szerintem az alapdolgokat mindenképpen csekkold le, aztán mehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest