Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
vótam atta. Ez a negatív pad jobban ad az egonak is
-
Zola007
veterán
Akkor nem ugyanaz a definíciónk a tömegeléstől. Nem kötözködés, de 86 kilóhoz (nettó 66-68) mi lenne szerinted egy reális makró épeszű tömegeléshez, illetve a személyreszabott diétához?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
válasz deniro2 #70990 üzenetére
Inkább egy személyre szabott diétát tartok jónak mint tömegelést-szálkásítást.
Tömegeléskor szétfakadsz, vizesedsz, zsírosodsz. Állandóan telve vagy a CH miatt, puffad az ember, reflux alakulhat ki. Szálkásításnál pedig megőrül a kalóriadeficit miatt, nem tud koncentrálni, miközben 2 hét után elege van az aszkéta kajálásból.Zola007: Ha én leadtam volna 50 kilót nagy nehezen az utolsó dolog ami eszembe jutna a tömegelés.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
Figyelj, 50 kiló leadása azért sokat kivesz az emberből, erőt is veszít, átalakul az anyagcsere, stb. Azért nekem pl. nem túl felemelő úgy felkelni, hogy gyengébb vagyok, mint 14-15 éves koromban. Kaja nélkül meg nem jön rám semmi, próbálkoztam már 2 kört szintentartó mennyiséggel, 4-5 hónap edzés, heti 4x és nem lettem erősebb, pedig mások szerint se csinálom rosszul az edzés részét se
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
deniro2
senior tag
Szerintem a tömegelésnek ilyen 10% tzs-től 15-ig és vissza lehet értelme (bár erről sem vagyok meggyőződve), de zsírosan nekiállni és utána lájt diétázni nem túl kifizetődő. Én is csináltam kezdetben, de mivel hasra hízok először és onnan megy le utoljára, a behízásnak és a 16-17%-ra diétázásnak az lett az eredménye, hogy minden ciklussal nagyobb lett a belem...
-
Zola007
veterán
vagy 1 hónapja csinálok valami olyasfélét
már muszáj volt, 1-1,5 év diéta alatt azért megunja az ember
meg télen egyébként se lehet rendesen sportolni kint, majd nyáron diétázok megint[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
szoktatok éhesek lenni tömegelés során?
mert én egyre gyakrabban, pedig eszek rendesen 5-6x, mindenből bőséggel[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz HussarF #70976 üzenetére
Adnak vizet a fagyasztott halakhoz, de ez a leírásban is benne van és a kg arban is megjelenik. Persze, van olyan amelyiket eláztatják, ki kell tapasztalni. Amúgy van frissnek látszó hal is ogyanott, de a tengeri halak szerintem eredetileg mind fagyasztottak és jobb is így. A mocsárízů, szálkás édesvizi halak meg nem annyival olcsóbbak, hogy megérje velük foglalkozni szerintem.
-
Smoker84
tag
Ezt nézzétek meg !! Hajléktalan testépítő
-
Zola007
veterán
válasz proof88 #70979 üzenetére
a rághatatlan darab az a maghéj. Nayszeműben is előfordul, legalábbis amit én veszek (Sparos és Pennys)
én egy dobozba összekeverek fél kiló apró és fél kiló nagyszeműt, így előny-hátrány vegyes.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
proof88
addikt
válasz Zola007 #70970 üzenetére
én csak simán a csapból szoktam meleg vizet ráengedni és megvárom amíg megszívja.
Eleinte nagyszemű zabpelyhet fogyasztottam reggelente (100-120gr mert több nem megy reggel), de miután rájöttem hogy az aprószemű gyorsabban fogyaszthatóvá válik, áttértem arra. Mostanság viszont kezdek visszatérni a nagyszeműre, mert az aprószeműben előfordulnak ilyen rághatatlan darabkák ami idegesít, bár lehet hogy ez ár kérdése is. -
Zola007
veterán
válasz HussarF #70976 üzenetére
+1
halat csak frissen
Busa azért is olcsó, mert sok helyen invazív faj és iszonyat gyorsan nő
Tavak növényzetének ritkítására szokták telepíteni, majd mikor mindent kievett maga körül, akkor lehalásszák.
Nincs vele semmi baj egyébként, Ázsiából került be, az íze is az ottani ízvilágba illik jobban[ Szerkesztve ]
-
válasz Woodslave #70971 üzenetére
Busa
Kevés zsír, az is gazdag omega-3ban, magas fehérjetartalom és kimondottan olcsó. Igazi testépítő kaja. De nem véletlenül olcsó. Hiába kiváló a tápértéke, nincs kimondottan jó íze. Persze, aki szigorú diétát visz és örül, ha végre más ízt érez, mint a csirke-rizs, annak jó. De ha egy átlagemberhez esik közelebb az étkezési rutinod és nem 3 ízre szorítkozik, akkor nem biztos, hogy be fog jönni.
Anno, mikor BP-n laktam és a fővám téri vásárcsarnokba jártam csirkemellért (olcsóbb volt ott a hús, mint a hentesüzletekben), akkor futottam bele a busába. Asszem a filének 800 forint körül volt kilója (2-3 éve). Kicsit szálkás, de azért nem olyan vészes. Megnéztem több tápanyag-táblázatot is, meg véleményt róla. Kiderült, hogy tápanyag-összetétele kiváló, aki tisztán akar enni, annak tökéletes. Csak nincs jó íze. Ugye az átlagembernek pedig ez a lényeges szempont, mert az ízéért eszi a kaját. Ezért nagyon olcsó. De így is leginkább állateledelbe szokták bedarálni.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
Tényleg van olyan hal ami jó és nem 5k kilója?
-
Zola007
veterán
válasz proof88 #70956 üzenetére
azért, mert javítja az emészthetőségét
Ennek főleg reggelire vagy késő este van jelentősége, illetve annak aki a rostos dolgokat tapasztalatból nehezen emészti hang és szaghatások kíséretében.Az is megoldás, ha felkelés után vízforralóban felforralsz vizet és annyit ráöntesz, ami épp ellepi.
10-15 perc alatt kihűl, mire elintézi a reggeli köröket az ember, addigra ehető, könnyen emészthetőMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #70967 üzenetére
nem néztem végig, de első blikkre is jó nagy baromságnak tűnik.
#70957) bigmasterg: szerintem lehetséges. Tényleg vannak kiemelkedő genetikai örökséggel rendelkezők, el kell fogadni, hogy van akinek bejön az élet, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
vótam atta, kipróbáltam egy új gyakit, mert elég kevés időm volt. [link]
-
sutyesz96
őstag
válasz FIREBLADE78 #70959 üzenetére
5 percen belül tudod szerkeszteni a hsz-eket!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #70959 üzenetére
lassú ch estére nooomális?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz bigmasterg #70957 üzenetére
Szerintem megoldható,csak ugye 95%-os kaja odafigyeléssel
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
bigmasterg
addikt
Asszondja', hogy szteroid mentes. Higyjek neki?
Ha az, akkor szép munka.
Mondjuk nem az a drabál állat és arányos is, akár lehet tényleg natural. Vagy én vagyok túl naív?
(itt hátazik)[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #70954 üzenetére
ne lepje el, kicsit kevesebb.
Hagyod hogy szívja 1-2 percig (igen, még mindig a zabpehelyről van szó), aztán be a mikróba 450W, 1percMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #70946 üzenetére
Innen bármit választhatsz, táp-értéke mindnek 100%
én így télre az indítót javaslom[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
zab+víz -> mikró 2perc -->ízesitett fehérje -> win
-
gghrtz
őstag
zsíros kenyér kolbásszal.
-
FIREBLADE78
addikt
Mit egyek,ami laktató és tápértéke is jó? Túrót nincs kedvem,sütni húst nem akarok, ja és most estére
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kona005
senior tag
hajjjátok hol lehet megnézni hogy mennyi a testzsírszázalékod?
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #70939 üzenetére
Nem mondom, hogy most nem irigyellek, mert orbitálisat hazudnék.
-
Dani82
senior tag
válasz Zola007 #70936 üzenetére
Aztán mikor nem kérsz többet jön a " naaa már úgyis mindegy neeem??? hihihihi"
Szó nélkül basznám ki a legjobb nőt is, ha belekötne, hogy mikor, mennyit edzek, miért szedek tápkieget, vagy eszem 3 óránként. Szó nélkül.
Szerencsére a mostani párom, bár nincs benne ebben az egészben, mégis végtelelnül toleráns, ,sőt mindig megveszi a csirkét/tojást, elkészíti a kaját mire hazaérek a teremből, sőt ha a szüleihez megyünk is szól nekik, hogy én csirkerizs.... szóval maximális love&respect.
Egy fornettizabáló narancsbőrkurvára mondjuk rá sem nézek, nemhogy eljussunk addig, hogy alkalma legyen bármit kritizálni az életemben. -
Woodslave
félisten
bodibiliding van baxátok meg [link] #hcmotivation #haboruvan #cleaneating
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #70933 üzenetére
én speciel egy szót nem szólok soha magamtól kajákról, edzésről, fogyásról.
Bár mondjuk másnak, aki régebbről ismer, nehéz elmenni a téma mellett mikor meglát 1-2 év után
Idegenekkel viszont igyekszem kerülni a témát. Én a süteményt, szendvicset, enyhébb piát, stb se utasítom vissza diétára hivatkozva.
De mikor megeszek 1 szelet dobostortát és utána jönnek, hogy egyek még, akkor ne én legyek már a bunkó, ha azt mondom, "köszönöm, nem kérek többet".
És akkor jön a kérdés: "Diétázol?" Nem bzmeg, csak elég volt 1 szelet az íze és az alkalom miatt, nem kell megenni egy féldobozzal.(#70934) NetTom: só azért a vízbe, hogy könnyebben jöjjön a héja, illetve legyen sós íze. utólag nem szeretek sózni dolgokat, viszont így belefő. Nyomattam rá a hideg vizet, de így is ráhűlt a héja mondjuk 6-nak a 10-ből. Ezt utálom egyébként mikor a feléről könnyen lejön, a másik felével meg megszenvedek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
deniro2
senior tag
Bocs srácok, de szerintem meg a kommunikáción és némi allkalmazkodáson múlik a dolog. Manapság márnem túl különleges dolog, ha valaki eljár edzeni, ha meg főz is mellé ehető dolgokat még örülnek is neki. Viszont ha nem eszel a szülinapi tortájából, mert jaj a diétám, vagy állandőan formákról, tzsről meg edzésröl beszélsz, annak nem lesz jó vége. Nem edző lány nem kiváncsi erre az egészre, amit megértek, fordított esetben én se lennék.
-
Assdak
őstag
Én mióta a terem elé parkolok, mindegyik kedves.
-
gghrtz
őstag
Sajna én azt vettem észre, hogy még az átlagos csajok is flegmák, meg bunkók már. Kezdek rájönni amúgy: Rájuk kell licitálni ilyen téren.
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #70923 üzenetére
Nem kell HC módon nyomni hogy belekössenek. Elég ha van 1-2 tápkiegészítőd, illetve megtudják hogy edzeni jársz. Én nem gondolom hogy bele lennék buzulva ebbe a testépítés dologba, de már néztek amikor meglátták az 5kg-os MP zsákokat. Vagy amikor elmegyünk nyaralni, vagy akárhová és nem akarom azokat a szar kajákat enni. Pedig ebben sem vagyok HC, egy jó hamburgert, jó pizzát, sülteket még szeretem is. De amikor valami olcsó tortillázóba vagy fornettibe akarnak menni akkor különválnak útjaink. Van olyan ismerősöm aki kifejezetten igénytelen kajáldákba szeret járni, mert olcsó, vagy sokat adnak.
Mindenesetre az biztos hogy más világ a miénk, és egy szintig az ember hajlandó kompromisszumokra, de nem valószínű hogy olyan kapcsolatom lesz ahol a lány semmit nem tesz az egészségéért./人◕ ‿‿ ◕人\
-
God Vazzeg
veterán
válasz Zola007 #70919 üzenetére
Nekem párom teljesen támogatja a sportomat, sőt mivel ő is ebben van benne, kénytelen mindent tudni. Nem is problémázik semmin szerencsére. Érdemes olyan csajt fogni aki belelát ebbe, nem a buli témában elmerült kategóriából választani, mert az katasztrófa. 20-22 évesek rendesen fogyatékosok, azt se tudják mit nem tudnak Mondjuk patronolni jók azok is
-
_NCT
addikt
Tehát a mai tanulság: ki kell b@szni magunkat és megvárni hogy a csaj jöjjön oda.
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #70924 üzenetére
tévedsz, átlag sportos kinézetű egyetemista csaj.
A srácnak sincsenek nagy igényei, tudja hol a helye a világban, egyszerű gyerek.
Ő is kövér volt (120), úgy fogyott le 75 köré, de neki a kockahas megvan[ Szerkesztve ]
-
válasz Zola007 #70917 üzenetére
Ezzel a témával valahogy megszólítva érzem magam
Azért feltételezem, hogy a csaj, akihez haverod odament (vagy lehet, hogy te voltál, csak a cink sztorit úgy adod elő, mintha haver lett volna? ) nem egy átlagcsaj aranyos arccal, hanem egy elég jól kiformázott buksza lehetett. Akihez amúgy naponta mennek így oda a faszik és annyira unja, hogy még akkor is megengedheti magának a bunkó stílust, ha egyébként értelmes csaj lenne. Ha egy ilyen csajhoz megy oda valaki, erre a reakcióra fel kell készülni és nem kell meglepődni rajta. Lehet, hogy bejössz neki és elviheted 1-2 randira, de lehet, hogy tök bunkón lekoccol. Azért ne írjuk már le a csajokat az alapján, hogy a nagy figyelmet kapó csajok hogyan reagálják le a pasi áradatot. Rengeteg csaj nagyon örülne, hogy így felfigyelnének rá, és nem is viselkedne így azzal, aki leszólítja, csak hát lehet, hogy ők nem néznek ki úgy, hogy egyből oda akarjál menni hozzá. De lehet, hogy nem a csajokban kell a hibát keresni Te már csak igazán tudhatod ezt Zola, te kaptál már hideget-meleget kinézet miatt
Egyébként erről a vén fasz dologról jut eszembe, van itt egy csajszi, 18 éves, nagyon jól néz ki, fel is szoktam hívni hetente 1x-2x telefonon. Ő kérdezte tőlem, hogy mennyi is vagyok? 25? Milyen vén vagyok már. Jót nevettem, cserébe oltottam kicsit én is. Lehet, hogy még nem tudja, de akkor is az enyém lesz még egyszer
(#70925) Zola007
Akkor simán bunkó volt a csaj. Előfordul.(#70920) Ijk
Én meg a héten vágtam ki egy csajt emiatt. Így ősszel kezdődött a dolog, egész jól megvoltunk, kezdett volna komolyabbra fordulni, aztán tegnap jött volna hozzám meló után. Mondtam neki, hogy egy másfél órával később kéne jönni, mert még edzeni el kell mennem. Na elindult a besértődés, hogy már tök rég tudtunk találkozni és neki az lenne az első, hogy minél hamarabb lássuk egymást, de úgy tűnik nekem az edzés fontosabb. Végig se hallgattam, már mondtam neki, hogy jó akkor ez ennyi volt, felejtsük el egymást. Ezt az évek alatt már annyiszor hallottam, hogy nem vagyok rá kíváncsi. pláne nem megyek bele olyan kapcsolatba, ami így kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Nálam egyébként az a durva, hogy annyit nem is foglalkozom a dologgal. Mondjuk nem is nézek ki úgy
Te biztos hardcoreabbul csinálod.
Mivel nekem a napirendem sokszor totál random vagy másoktól/gépektől függ, kajálás, alvás, edzés mászkál össze-vissza, nem is csinálom annyira precízen mint szeretnék.
Most gondolkodom, hogy időben pályát kéne módosítani, mint Apollo 13, mert nem lesz ez így jó hosszútávon, főleg ha családot, gyereket akar az ember.#70921) NetTom: Annyi, hogy sokat főzök és sokat eszek. Edzeni meg hetente 4x járok. Tuti több időt -tam el, mikor elszívtam napi 1 doboz bagarettát. 20x5 perc simán megvolt. Azt bezzeg elviselték ketten is, ezen meg mindenki hüledezik / röhög. Sokszor azt érzem, csak egy halom diplomás barommal vagyok körülvéve.
Tojást ti hogy főzitek, hogy tuti lejöjjön könnyen a héja?
Mikor tyúkjaink voltak, akkor annyi volt, hogy a pár naposat szedtem elő mindig, kanál só a vízbe, amint kész hideggel lehűtöttem kézmelegre és lejött szépen a héja.
Most teljesen mindegy hogy hol milyet veszek, hogy főzöm, egyszer lejön normálisan, egyszer meg megöl az ideg mire leszedem róla a 600 darabos puzzlet.[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
Mi van itt? Kiskegyed topik?
Mindenkit meg kő b.szni, a nőket 2x! -
nagyúr
Mivel azért eléggé spártai élet ez (kaja, meg terv szerinti edzés, fix időpontok foglaltsága) ezért ez igencsak valószínű hogy egy hasonló gondolkodású nővel megy csak hosszútávon. Még ha te el is fogadnád hogy ő nem sportol, ő sose értené meg miért töltesz el órákat a terembe /"haverokkal" lógás rosszabb esetben ahelyett hogy ott lennél vele.
Énis így vagyok vele, hogy legalább sportoljon valami, legyen magára ezzel is igényes... és persze a feszes test 30-40 felé a nőknél sem épp "hátrány" még vica-versa.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ijk
nagyúr
Engem konkrétan emiatt kukáztak áprilisban. Mert milyen már hogy az ember ennyit foglalkozik magával (edzés + diéta ).
Kidobni, továbblépni. Itt nem arról van szó hogy sportol-nem sportol a párod, hanem úgyis olyannal fog működni akivel kölcsönösen elviselitek egymás "hülyeségeit".
A cimbidnek beszólós esettel sem kell foglalkozni, az ilyen emberrel legalább tudod hogy egy másodpercig sem kell törődni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz God Vazzeg #70918 üzenetére
36?
te sem nézel ki annyinak, főleg ha lediétáznál, akkor 28-30-nak simán el lehetne adniPersze, tudom, rengeteg az idióta, de azért néha meg tudnak lepni...
Az viszont biztos, hogy tegnap ismét bebizonyosodott, hogy nekünk kizárólag aktívan sportoló nővel szabad kezdeni
Tegnap voltam egy kisebb évfolyam találkozón, gyakorlatilag megmosolyogják az embert a háta mögött a sporttal kapcsolatos rigolyái, minimális pia, főzés, napi 5x kaja, stb miatt
Ezt az életet, ami a gyurmával, kerékpározással, stb jár, biztos vagyok benne hogy csak egy sportoló csajszi tudná hosszú távon elfogadni.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Takuun #70915 üzenetére
fehérköpeny hipertónia. Nekem orvosnál 140/90, otthon meg 110/60. Pedig látok elég fehér köpenyest nap mint nap.
Nem kell befosni, kérj kölcsön egy mérőt 1-2 hétre és mérd meg otthon megfelelő (van a vérnyomásmérésnek is protokollja) körülmények között#70906) MMA87: nő témához: Ha nem tévedek, már korábban kifejtettem több ízben, hogy: to:ko:m tele van a nőkkel. Az egy dolog, hogy vakolat meg pufikabát (a tokát meg sál mögé rejtik), hanem az egót nem rejtik sehová.
Saját korosztályom már "az érett férfiakat keresik" szlogennel dolgozik, fiatalabbaknak meg már idős vagyok.
Haverom (most lesz 30, nem is néz ki rosszul, bár anyagilag nem egy Rothschild unoka) bepróbálkozott a minap a teremben egy 22-23 éves csajnál, az meg elhajtotta, idézem szó szerint: "mit akarsz te tőlem, vén fasz vagy hozzám"
ilyenkor azért megáll pislogni az ember vagy kettőt[ Szerkesztve ]
-
Takuun
aktív tag
Valamit szarul csinálhatok. Tegnap éves orvosi vizsgálaton vérnyomást mértek:
159
75
79
Asszongya magas. Kérdezi futtotam? Mondom 25 perce tetriszezek a váróban, mert Önök csúsznak. Erre: Akkor lehet, hogy ideges a vizsgálat miatt?
Tavaly a felső érték 140 volt a többi meg 50-60 körül. Nem tudom mitől mehet egyre feljebb. Cukrot, sót amennyire lehet kerülöm, kávé mértékkel. Amúgy meg tavalyig 90-100 körül volt a felső érték. Csak kávéval vagy futással nyomtam fel 120-ra. -
_NCT
addikt
Ne 180cm-es modelleken gondolkodjatok hanem átlag 170-175cm-es picsákról beszéltem. Mondjuk én mindig szerettem a vékonyka lányokat, a husikákat nem annyira.
Amúgy meg: "ki az Urát szereti, seggből szájba engedi"
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
Igazából nem csak a TZS a lényeg, hanem az alak(+arc) is. Láttam én már 35-ös TZS-vel is olyan nőt, akire megmozdult a cerka.
-
-
_NCT
addikt
válasz God Vazzeg #70905 üzenetére
Hát igen, általában nekem is csorog a nyálam a 35-40 közöttiekre akik a teremben vannak, pedig még elég messze vagyok korban tőlük. Nézem direkt a mostani 20-22 éves csajokat hogy a 30kg vakolat és pufikabát mögé próbálják rejteni a 20-25% tzs-t
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz God Vazzeg #70894 üzenetére
Az én nőm is ilyen, nem tetszik neki hogy már nem olyan fiatal és könnyen hízik, persze sírni sír, de tenni nem tesz ellene, elméleti síkon már többször eljutott az edzőteremig meg futásig
Azt hiszem igazi páromra találtam
-
Drizzt
nagyúr
válasz Koppanyvezer #70882 üzenetére
Jó géppel biztos, de nálunk a teremben nincs más opció erre csak a fekvenyomás, mert nincs gép. Szóval vagy nyomok rúddal, vagy még ennyire se leszek izmos.
I am having fun staying poor.
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #70896 üzenetére
ezek a kínaiak nagyon durvák.. Mostanában láttam egy 200 kilóval végzett fej feletti guggolást
asians + test(oszteron) = big gains ahogy írták valahol
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #70899 üzenetére
én ezt szoktam 3 óriásszett: alsó csigán vállvonogatás (megállítva fenn), archoz húzás, vállvonogatás kézivel megállítva fenn és ez a gyaki:
meg ami még jó a farmer walk két kurva nagy súlyzóval sétálsz... Kár hogy mostanában nem szereti a vállam ezeket a húzó jellegű dolgokat (ahol nagy a súly a vállnak...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest