Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz prot-ko #71399 üzenetére
Tehát az a fő probléma, hogy nem azt írták, hogy egyéb, hanem a konkrét összetevőt? Nálam ez inkább jó pont. A reklámszövegeket meg hagyjuk, mert az összes gyártónál van min röhögni...
Amúgy marhahúsfehérje aminóprofilt nem sok terméknél fogsz találni, mert átbaszás az egész termék. Nyilván most ez a trendi, mindenki csinálja, de nem véletlenül nem volt a piacon évtizedekig...[ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz deniro2 #71385 üzenetére
Haggyámá, tudom, hogy te csak akkor írsz ide, ha a stillmasst akarod fikázni...
Szerinted más gyártók hogy érik el, hogy a 80%-os fehérjetartalmú alapanyagból 65-75%-osat kapjanak? Max nem írják bele a specifikációba, hogy író, krétapor vagy seggszőr amivel hígítják a cuccot.Ettől még a tény tény marad. Lehet háborogni, az Excelent-ben író van az pedig sajnos tele van tejcukorral. Az hogy a többiek mit csinálnak, mit írnak, és te mit veszel az egy más kérdés.
Az egyik termék reklám szövegében:
"...XYZU 100% marhahús még koncentráltabb aminosavak, mint a tejsavó-izolátumban...."Mi van?
Ha nem teszi közzé az aminoprofilt, hogy állapítsam meg ezt az állítást?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
prot-ko
csendes tag
válasz margithid #71381 üzenetére
Karácsony előtti kuponnal 22500 Ft volt az 5.5 kg-os kiszerelés. Ez kb 3 hónapra elég nekem!
Kuponkód, és egyéb variációk nélkül, az év minden napján
MNH 100% whey 6kg 23.990Ftilletve egy ilyen párosítás esetén:
MHN 6kg fehérje 22.900FT
MT iBCAA 1kg 10.490FT
-----------------------------
összesen: 33.480FTAz MHN Whey+2 (ami 82%-os, whey protein koncentrátum (75%), whey protein izolátum (20%) és glutamin peptideket (5%) tartalmazó fehérje.)
908g = 5.990Ft
2270g = 11.900Ft
4540g = 22.980Ftilletve itt is van egy olyan párosítás:
MHN Whey+2 fehérje 4540g = 21.980Ft (4.841Ft/kg)
MT iBCAA 1kg = 10.490Ft
--------------------------------------------
összesen: 32.470Ft[ Szerkesztve ]
-
-
kona005
senior tag
válasz gghrtz #71384 üzenetére
Nem azért, de én 67kg voltam a csont meg a bőr, szó szerint 190 magas, a felső testem nulla kb...
Januárban lesz még csak fél éve hogy edzem szóval tényleg nagyon kezdő állapotban vagyok, de a 3 jumbot ettem meg, 2 zöldet meg 1 sárgát és bizony nőttem tőle ezt nem tagadom mert most már lassan 3 hete nem eszem és így megmaradtam bőven reggel 76nak úgyhogy előző nap sem ettem degeszre magamat!
DE
Tiszában kell lenni vele hogy nem egy kidolgozott szálkás izomzat fog kialakulni tőle, rengeteg szénhidrátot tartalmaz, eléggé zsírosít is... -
deniro2
senior tag
válasz prot-ko #71379 üzenetére
Haggyámá, tudom, hogy te csak akkor írsz ide, ha a stillmasst akarod fikázni...
Szerinted más gyártók hogy érik el, hogy a 80%-os fehérjetartalmú alapanyagból 65-75%-osat kapjanak? Max nem írják bele a specifikációba, hogy író, krétapor vagy seggszőr amivel hígítják a cuccot. -
gghrtz
őstag
válasz margithid #71383 üzenetére
Tudom, ezt csak úgy mellékesen megjegyeztem. Amúgy magával a szóval van bajom. A sok paraszt meg beveszi, hogy ettől nő a tömeg, meg ez fogja majd nekik hozni az izmot. A kedvencem az amikor a parasztok arról beszélnek, hogy ő bizony milyen kurva sokat szedett fel amióta eszi a nagyszerű dzsámbóóót.
-
margithid
veterán
Érdekes azért hogy a basic whey-t tömegnövelőnek állítják be. Oké, van benne 6 gramm cukor, de ez azért nem a világ vége. Nálam a tömegnövelő a jumbo, de nem a basic. Egyébként is tejjel iszom
Ízre nekem kb egy szint scietec-kel, árban viszont olcsóbb.
Karácsony előtti kuponnal 22500 Ft volt az 5.5 kg-os kiszerelés. Ez kb 3 hónapra elég nekem! -
prot-ko
csendes tag
válasz mayday00 #71304 üzenetére
Most olvasom, hogy ez a marhafehérje nagy kamu. Semmi köze a marhahúshoz. Valami hidrolizált kollagén vagy micsoda Az meg mi?
Még a legjobban reklámozott Carnivor sem hajlandó ennyi idő után arra, hogy közzétegye a fehérje aminosav tartalmát. Ugyan is ez lenne a meghatározó annak, hogy el legyen döntve, hogy kollagén vagy sem?!?! Sőt a többi beef hidrolizátum dizájnernek sincs aminoprofilja. A másik, ezek a fehérjék, sok esetben hozzáadott creatint is tartalmaznak. Döntse el mindenki hogy vajon miért?! A kollagén egy kötőszöveti fehérje, tehát nagy mennyiségben az emberi inakban, szalagokban, bőrben, szemben, hajban, és csontban található. Izomzat építésre nem igazán alkalmas, mivel pl. kis mennyiségben tartalmaz EAA-kat. Egyes ezzel a témával foglalkozó leírások (tanulmányok) megemlítik, hogy minőségi különbségek itt is lehetségesek.
-
prot-ko
csendes tag
válasz deniro2 #71338 üzenetére
Stillmass excellent whey csak minimálisan drágább és nem kevert. 16k körül van 5kg.
Vagy elírtad, vagy valami másról van szó, de az excelent wheyről az olvasható, hogy ca. 70%-os fehérje tartalmú, úgy, hogy (!!!) hozzáadottan a második legtöbb anyag benne a szárított író.
A szárított íróról, meg tudjuk, hogy ca, 50%-os laktóztartalmú anyag.
Tehát van egy whey fehérje aminél pont a laktózt kinyerik, kivonják, és van egy író, amiben pont a laktóz igen magas. Elvileg a manapság készült írók tejsavat egyáltalán nem tartalmaznak, így nincs táptalaja a jótékony baciknak.
Akkor ennek mi az értelme?
-
-
Lajkó
őstag
válasz AssAssynn #71358 üzenetére
Értem, csak gondoltam jobb mint a ládi cigóktól beszerezni!
Egyébként meg megoldja a rokony, csak "napikétszer"-es áron kb.
Azért gondoltam erre, mert valaki korábban linkelte itt ezt az oldalt...(#71369) BÁ Nutrition: De azért csak ki tudja vele tágítani a genetikai határait, nem?
SchumiBácsi: Már nagyon kíváncsi lennék arra a bizonyos edzőtorony gépszörnyre!
Nekem is kellene valamit kreálni ami szuper-multifunkciós, de .... -
őstag
Hidd el ha félévig tervezek egy edzőtornyot és már az idegbaj kerülgetett a végén mert még mindig volt benne hiba, ha januárban elkészül, kb. órákat lógok majd rajta, meg a teremben. Az edzés az egyébként kezd egyre hatékonyabb lenni, 2015 pedig a kaja rendbetétele lesz, mert a közös valószínűleg nincs szinkronban a testépítés által támasztott követelményekkel
Addig is megnyugtat hogy a kar azért belegyalogolt a 40-be, a mell is kezd megformálódni, a láb is folyamatban, egy probléma lesz a has, onnét izgalmas lesz a zsírt lemarni
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Ijk
nagyúr
Úgylátom Cedriknél is kezd hatni végre a
növiscitec./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz SchumiBácsi #71371 üzenetére
Nincs elmaradva a válla, teljesen arányos. A golyóváll a koxosok védjegye.
A hasonló szint elérése lehet a célod, de érdemes elolvasnod Dani hozzászólásait, milyen fanatizmussal csinálja. Ha az idáig vezető útját is irigyled akkor összejöhet a forma.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
őstag
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #71369 üzenetére
Ezzel abszolut egyetertek.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dani82 #71367 üzenetére
azert ezt a fajta kogszolast illene nem osszekeverni egy versenyzoevel
ezt nem is neked mondom hanem itt megy a nagy duma h mar nem vagy natural aztan kb annyira vagy kogszos mintha egy ladara rakunk egy racing matricat..ez eleg messze van egy rally world cuptol talan..
ha nem vagy olyan alkat akkor eleg nehez tartani egy 8%os szintet. nem vagyok benne biztos h egyeltalan egeszseges
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Ijk
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #71366 üzenetére
Szerezz be egy barátnőt ha még nincs inkább.
Dani: 6%-ot szerintem nem nagyon tudod összehozni, de 8% esélyes lehet valamennyi izomvesztéssel. Lassú, nagy súlyos edzések (szabályosan, legalább 50% izolált) és heti 1-2 HIIT futás + fokozatos diétával talán menne.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dani82
senior tag
válasz FIREBLADE78 #71366 üzenetére
Stanazolol-t szedtem. Az egyetlen kellemetlenség, hogy fájtak kicsit az ízületeim egy idő után.
Ijk: jaja, imádnám a 6%-t, de sztem nálam már 15%-nál elmennek az izmok argentinába nyaralni
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Na ez lett a 2014es forma.
Nem vagyok tulsagosan elegedett vele, elertem valami szar platot es nem tortenik semmi jo ideje. Hiaba emeltem a mikro,makronitrienseket drasztikusan. Ja de elkezdett a chtol zsirosodni a hasam pedig kb 200g chrol van szo/nap.
januartol raprobalok egy edzore hatha kulso szemlelokent tud segiteni edzesben kajaban.
aztan ha ez se segit johet aroidketogendieta marciustol -
FIREBLADE78
addikt
Milyen hoki kox lehet az ami 700 ft,lol
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
AssAssynn
őstag
Szerintem ne foglalkozz velük.
Aki neten árul ilyeneket, az teljes titoktartásban csinálja. Ez túlságosan nyílt, nagyon gagyi. Mondjuk a használatot nem büntetik, szóval nem hiszem, hogy csapda lenne... viszont működőképes dolog sem lehet, mert akkor már rég lekapcsolták volna a tulajt. Vagy az is lehet, hogy már le is kapcsolták, csak a honlap maradt meg, ami inaktív.De ki is próbálhatod, aztán majd várjuk a véleményeket.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Lajkó
őstag
Rendelnem kellene ismimnek INNÉT ILYET!
Megbízható az oldal? Eredeti cuccokat árulnak? -
mayday00
őstag
válasz kona005 #71306 üzenetére
gyakori kérdéseken Ott is van ilyen gyúrós ,,részleg" ott írták..
Van a fehérje gyár. Mellette van egy hatalmas marha farm. Több ezer marhával. Levágnak belőle naponta x menyiséget. Ott van több tonna hús. Abból hogyan lesz fehérje?
Tejsavót nagyjából tudom hogyan gyártják. De a több ezer marhából hogyan lesz fehérje?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
tween
őstag
Itt foglalkozik még valaki Myprotein árusításával?
-
g@bo
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #71344 üzenetére
mármint a dőlésszög miatt?
ez egy kettler, 20k. de nem lőhető vízszintbe, ha jól látom.
-
g@bo
nagyúr
hali
mielőtt nektek a röhögéstől erősödne, mi a vélemény otthoni használatra erről a padról? 13k. decahtlon.
-
Silverr
aktív tag
Vótam, jó vót, szőrös vagyok, mindenki örömére fejlödik a csöcsöm
[kép] -
marked one94
őstag
Nekem néha bal oldalt a hátam szokott fájni ez mitől van? Edzeni tudok tőle inkább zavaró jelenség.
You'll Never Walk Alone
-
Zola007
veterán
válasz kexksz #71334 üzenetére
Ésszel nyújtás és lazítás nagyon fontos
Sokan elfelejtik, pedig az alkar-könyök-váll mindig dolgozik szinte bármit csinálsz
Még lábazáskor is, súlyt emelgetsz, szorítod a fogódzót, tartod a rudat kifordított karral, stb. Lábazás előtt is ajánlott némi bemelegítés karra is, nem azon a 2 percen fog múlni az edzés.Én múltkor úgy húztam meg egy kicsit a könyököm, hogy lábtolóra raktam fel a súlyt és megcsúszott a kezemben a tárcsa, mert nem ilyen küllős volt, hanem teli.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kexksz
addikt
válasz Zola007 #71333 üzenetére
Igen, mindegyiknél, aztán edzés után pár óra tompa fájdalom. (Erre fájdalomcsillapítót se veszek be, igazából nem fájó hanem inkább zavaró, elmegy.)
Persze, tudom, hogy orvos a biztos megoldás, csak elsőre nem szeret oda szaladgálni az ember, de nyilván ha kell akkor kell.
-
Zola007
veterán
válasz kexksz #71332 üzenetére
minden egyes ismétlésnél fáj?
2 hét teljes pihenést iktass be, gondolom nem ezen múlik a Mr. O
Apranax, Voltaren, Ung. contra dolor (receptköteles) kenjed napi 2-3x, jegeld (2 perc jég, 2 perc nem, ezt 3x)Ha nem javul, akkor meg ortopédia, mert nem biztos, hogy jó az öndiagnózisod, távgyógyászat meg jelen esetben nem működik (máskor se)
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kexksz
addikt
válasz Zola007 #71330 üzenetére
Kétkezessel, géppel, csigán, mikor hogy van hely/kedv.
Nekem nem fáj olyan durván (akármilyen edzést letolok rendesen, kivéve talán a bicepsznél kell súlyt visszavennem) épp ezért nem is tudom, hogy most mivel teszek jobbat magamnak, mert kb. hülyét kapok, hogy ma sincs semmi dolgom és nem megyek edzeni, hanem itt ülök.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
12400Ft-ért a 4kg-os csokis Biotech protein power mennyire vállalható? Vagy inkább ugyan ennyiért 2,5kg-os szintén ízesített Myprotein Impact Whey?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Zola007
veterán
válasz kexksz #71326 üzenetére
2-3 hónap kell neki, de van hogy soha nem fogod tudni ismét úgy terhelni mint régen
nsaid, pihentetés, jég
ha komoly a gyulladás, akkor akár 2-3 hét gipszrögzítés is javasoltlegtöbb embernek edzés során fekvenyomás, skull crusher, military fekvőtámasz hozza ki
-
kexksz
addikt
Teniszkönyök mennyi idő alatt múlik? Már kezdek meghülyülni, hogy nem tudok semmit sem csinálni effektíve.
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #71324 üzenetére
csak hogy a Snythol problémát is feloldjuk --> ő nem izmos, de legalább krva erős
legalábbis jóval erősebb mindenkinél a topikban: Becca SwansonGuggolás - 387.5 kg
Fekvenyomás - 272.5 kg
Felhúzás - 310 kgMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #71319 üzenetére
(#71319) BÁ Nutrition: látom, deviantartosok azok is. Mindegy, megettem. A lényegen viszont tényleg nem változtat.
ez legalább már nem fotosopp:
Renee Toney [link]
Jana Linke Sippl: [link]
Irene Andersen: [link]Renee Toney hivatalos bicepsz mérése (2006, Arnold Classic) szerint 51cm. Tegye fel a kezét a topikból, aki veri BÁn és God (?)-on kívül.
Szóval fotosopp ide vagy oda szinpadkészen 100 kiló egy nőnek akkor is kibeb.szott durva[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #71318 üzenetére
meg olyan a hangja, mint nekem mikor anno megfázva cigiztem
múltkor itt voltak csuhaival. Bazzeg, mélyebb a hangja mint az uránakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
válasz BÁ Nutrition #71319 üzenetére
A vállnál egyértelműen látszik hogy oda van téve. Belenagyítasz látszik a másik vállnak a vonala, ami jóval sötétebb is. Idegenkezűség esete forog fent
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #71311 üzenetére
másik 2 is ps.
nézs meg a túnusokat. ill a másodiknak az alkarját nagyon elbaszcsizták és váll ill bicepsz is kapott egy jó kis löketet.ettől függetlenül vannak közel ilyen szinten kitömött nők szal a lényegen nem változtat.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
válasz Zola007 #71303 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy egy nő nem lehet ekkora. Hanem hogyha végignézed a képeit, mondjuk a saját weboldalán is, akkor egyértelmű, hogy ő konkrétan nem ekkora. És hogy a kép fotóboltos. Persze én is azért sok képet átnéztem, mert először én is bizonytalan voltam. Nem volt annyira egyértelmű az eset.
-
őstag
válasz bigmasterg #71310 üzenetére
Megkockáztatom hogy nem is az ő karja - odatettek egy másikat. Jobb kéz felől ha szembe ültök a monitorral, nyilván gondolom szembe ültök vele Szóval a csaj bal karja össze sem hasonlítható a jobb oldalival. Huh ez nagyon Palikosra sikeredett - azt a mindenit
-
AssAssynn
őstag
válasz BÁ Nutrition #71287 üzenetére
Az kár, mert én nagy BioTech-es vagyok..
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Zola007
veterán
válasz bigmasterg #71310 üzenetére
az jogos, mobilról nem látszott.
A másik két nő(szerűségre) viszont szerintem nem áll ez a dologMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mayday00
őstag
Most olvasom, hogy ez a marhafehérje nagy kamu. Semmi köze a marhahúshoz.
Valami hidrolizált kollagén vagy micsoda Az meg mi?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #71301 üzenetére
Ja, értem már, ez az egész ipar akkor csak fotobolt
ez nem ő, de nem tűnik PS-nek
szóval M.M-ból is kinézemDe mivel olyan emberekkel példálózol itt, akikekkel te se találkoztál a büdös életbe soha, ergó mind a ketten a levegőbe beszélünk
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zola007 #71299 üzenetére
Hát mellettük lehet, hogy amatőrnek tűnik, de pistike előtt, aki kitalálja, hogy 2 hét mulva ilyenkorra kib.ssza magát, elég nagy izomállat azért
Most nézem a képet, amit beraktál. Ezt tudom mondani. Ne legyél már amatőr, Zola, ez a bicepsz olyan, mint Arnoldé
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest