Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppanyvezer
tag
Azért óvatosan... én múltkor voltam haverral egy koncerten, ami miatt sajna kimaradt egy kaja és a koncert végén valami nagy reccsenést hallok... a bal bicepszem volt az... részleges szakadás.
Steamen: xxxpaulxxx
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #69193 üzenetére
mitől félsz, mi történik a fizikumoddal, ha eszel egy főzeléket
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
FIREBLADE78
addikt
Mezei főzelék ez, nincs kedvem csinálni köretet, rizst meg már utálom és mindig veszek egy nagy adag köretet ilyen kifőzdébe. Lesnek is, hogy ez mindig csak köretet vesz 😊
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zola007
veterán
válasz shteer #69189 üzenetére
és mi lenne?
kimennénk Kínába és mindenki "hozna magával még egy embert"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz shteer #69184 üzenetére
ja meg a vitamintól túl egészségesek lesznek az emberek, oszt a mocskos gyógyszerlobbi ezt nem engedi, mert ha senki nem lesz beteg, akkor tönkremennek
meg a ginzengtől meg tributól kanos emberek se jók
-
Zola007
veterán
én máshogy közelítem meg a dolgot:
Csak nekem NEM furcsa hogy nagy része amerikai?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_NCT
addikt
Csak nekem furcsa hogy nagy része amerikai?
-
Nightmare
senior tag
válasz FIREBLADE78 #69171 üzenetére
Belefér a napi kalória limitbe? Ha igen, edd ha nem, akkor ne. Ha tojást vagy sajtot eszel hozzá nagyon jól kiegészül az aminosav profil.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Zola007
veterán
nem, csak tudni kell megcsinálni
Velem anno az iskolai menzán megutáltatták, azóta nem bírok ránézni. Minden sz.rt megeszek, de arra nem visz rá a lélek, pedig állítólag lehet nagyon finomra is főzniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Rivaul
addikt
válasz Zola007 #69166 üzenetére
Értem és tudom is hogy igazad van. Nagyon magas a tűréshatárom ilyen téren. Elvileg már csak rövid ideig kell elviselnem ezt az állapotot. A feleségem hála az égnek nagyon őszinte ilyen szempontból. Teljesen egyet értek veletek kivéve Bá-val és Ijk-el.
Nekik meg... Sry. Szeretni nem kell. Pls ban Bár semmi rossz szándék nem volt bennem eddig sem így a negatív reakció hát. Mind1. Ez van
A fórum olvasgatás meg 2 dolog közti időtöltés pár percre illetve telórol történik.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
deniro2
senior tag
Persze, hogy az, hiszen tudjuk: csakacsirkerizs...
Beltartalmi értékeket meg ne nézd -
nagyúr
Nem hiszem, ha proteinporba is teszik.
Amugy szerintem nem, az hogy mennyire jó vagy rossz attól függ mivel van kirántva meg ilyesmi max.
De nem hiszem ezen sok múlik, ha nem minden nap ezt eszel.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
FIREBLADE78
addikt
Sárgaborsófőzelék nagyon szemét kaja?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zola007
veterán
igen, a legtöbb normál testalkatú type2-es ennek "köszönheti"
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz Rivaul #69163 üzenetére
Az a gond, hogy későn vagy egyáltalán nem fogod észrevenni a baljós jeleket.
Az idegrendszeri és mentális kimerültség*** nem úgy szokott kezdődni, hogy bazinagy piros felkiáltójelek kezdenek kinőni a földből.
Nem veszed észre hogy belecsúszol egy árokba, a környezeted ameddig tud toleráns lesz, de segíteni nem fognak, mert ők sem kezelik helyén a dolgokat. Illetve idővel belehúzod őket is a sajátos kedélyállapotoddal. Kizárólag azok az emberek maradnak objektívek, akikkel ritkán találkozol vagy felületes a viszonyod (munkakapcsolat, közvetett ismerős, orvos). Ha szerencséd van, akkor van köztük valaki aki elég tökös hozzá és a szemedre is fogja hányni a valóságot.***(Volt már benne részem, nem kérnék repetát semmi pénzért.Minden összejött és egyébként is változó a stressztűrésem, majd 1 év volt mire helyrejöttem)
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Rivaul
addikt
Köszönöm. Meglátom mit bírok és ha észreveszem a baljós jeleket akkor megfogadom a tanácsod. Jelenleg a szellemi fáradtságon kívül nincs bajom (kivéve a néha görcsölés) de figyelek.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Tulku
veterán
válasz deniro2 #69120 üzenetére
Azért ha beleugathatok...
A gondolkodással nincs baj hiszen ez a napi életvitel, fenntartás szempontjából nélkülözhetetlen...de nem keverendő össze az agyalással...itt Ijk-kel értek egyet...az agyalás minden cselekvés halála.
Tkp rá kell jönnünk hogy nincsenek mindenki számára kulcsként kezelhető klisék, csak hosszú ideig tartó önmegfigyelés, tapasztalás és az ebből adódó ösztönös rutin kialakulása...nem ördöngősség ez csak el kell engedni azt a merev ragaszkodást ami a lottó ötös mint minden folyamatra ráhúzható terminus technicus formájában jelen van egyes emberlények minden napjaiban folyamatosan...
-
Tulku
veterán
válasz Rivaul #69160 üzenetére
Szerintem hetente 1x menj edzeni a felszabaduló időt alvással töltsd...ez nem vicc...10 éven belül testileg-lelkileg kikészülsz.
Mell-hátra-lábra 2 a többire 1 gyakorlat és spuri aludni....
Most írok vmi baromságnak hatót: még az is előfordulhat hogy a jelenlegi verziónál zsírosodni fogsz így védekezik a szervezet...az biztos hogy komoly fizikális kontraindikációk várhatók hamarosan, ez a görcs kutyapöcse azokhoz képest....
-
Rivaul
addikt
válasz Woodslave #69157 üzenetére
Felesegemmel most varjuk a 3. Gyerkocot ami barmikor johet. A ket nagyobb lanyom sulis es oket en intezem most. Mellette a melom este 10-tol hajnal 4-ig tart. Utana go gilda. Mindemellett felujitjuk a hazat amit sajat kezzel csinalok. +dednagyszulo is velunk el aki szinten gondoskodasra szorul...
Ijk
B+Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Zola007 #69152 üzenetére
Nem haragszom. Valóban ez lenne az ésszerű. Annyi a baj hogy ha nem edzek akkor azonnal elkezdek fogyni. Világ életemben ilyen voltam hiába a töménytelen kaja vagy pihenés. Most meg a melót nem bírnám vízisiklóként és az a 1,5 óra amit elvesz az edzés amúgy se alvással menne sztem. A természetem amúgy sem egyszerű, így legalább kiadom a feszültséget a teremben. Hála az égnek nem vagyok az a fajta aki nehezen fejlődik. Xar kaja és no pihenés mellett is megy a dolog. Persze ha minden stimmelne akkor biztos még jobb lenne de ilyen téren nem panaszkodom. Most többet nyerek az edzéssel mint nélküle. Ettől függetlenül köszönöm a jótanácsot
-
őstag
válasz Zola007 #69146 üzenetére
Rendben akkor most dobjam ki?
Elővakartam az egy évvel ezelőtti dobozokat is, azokban még több cucc van a papír szerint Ha azt kibírtam naponta 90napon át, akkor ezt a kicsivel kevesebb dózisokat lefelezve, igaz 180napon át de átvészelem?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Zola007
veterán
válasz Rivaul #69149 üzenetére
ne haragudj, hogy beleszólok, de ebben a helyzetben inkább az edzésre szánt időt is töltsd alvással, mert a családod fogja a kárát látni
majd ha rendeződtek a dolgok, lement a teher nagyja, gyerekek bölcsibe/óvodába/iskolába kerültek, akkor majd kipattintod magadMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Rivaul
addikt
válasz Coccolino_O #69150 üzenetére
Igazad lehet. Valóban keveset iszom. Próbálok akkor azon is emelni. Köszi!
-
Rivaul
addikt
válasz userxy #69148 üzenetére
Kva nehezen. Az az igazi kérdés hogy a feleségem hogy bírja emiatt a jellememet Sokszor alig állok a lábamon amúgy de ez van. Néha azért becsempészek még 1-2 órát ha van lehetőség de mostanában ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz deniro2 #69140 üzenetére
Köszi. Ki is szaladtam venni egy levéllel. Remélem kicsit jobb lesz.
Coccolino_OArra nem gondoltam. Napi 2x2 órát alszom és elég kemény munkát végzek. E-mellé jön az edzés. Emiatt gondoltam hogy valami kifogyott a szervezetemből inkább.
dadawaTRIBU X: Pszichotróp összetevőt tartalmaz
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz SchumiBácsi #69142 üzenetére
mondtam neked akkor is hogy megadózis
-
törölt tag
-
őstag
válasz Woodslave #69117 üzenetére
Remek, épp feltankoltam belőle 3hónapra elegendő mennyiséget... Mi van akkor ha minden második napon szedem? Egyébként is ez volt a terv: egyik nap MultiPro, másik nap D és C vitamin és így kiad fél év kúrát. Gondolom 1év alatt nem változott az összetétele, elősször minden nap szedtem, ha akkor nem volt gond most a fél dózis csak biztonságosabb annál...
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Ijk
nagyúr
válasz deniro2 #69137 üzenetére
Igazából arra lennék kíváncsi mi a célotok? Mert amikor én elkezdek valamin agyalni akkor azért mert van egy cél amihez utat kell találni. Lehet hogy én nem figyelek itt pontosan mindenkire, de nem világos számomra mit akartok. Wood még nemrég azt mondta hogy heti 2-nél többször nem akar és nem ér rá edzeni, most meg ilyen heti többszörös edzésterveket bújik.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Rivaul
addikt
Mostanaban tobbszor gorcsolok. Hatam, oldalam szoval nem allando helyen. A repanak nem art de a tobbi zavar Vitamin vagy mi az amit kene ra szednem? Feherjen kivul csak a valtozatos kaja ami megy semmi mas.
-
deniro2
senior tag
Most mondok valamit, amit ha félreértesz, akkor akár saját megerősítésednek is vehetsz.
Agyalni, tájékozódni alapvetően azért szükséges, hogy az ember kiszűrje a valóban lényeges dolgokat a fostengerből.
Én több, mint 3 év kihagyás után kezdtem újra edzeni 2,5 éve úgy, hogy onnantól 30 évig nyomom teljes harmóniában a többi dolgommal, nem égek ki 2 év után, nem játszom profi testépítőt. Így nyilván igyekszem kerülni a szélsőségeket és az ebben a sportban jellemző, a több, mindig jobb bullshitet. Ha kutatások bizonyítják, hogy 1,8g/tskg fehérje fölött naturálban nincs további növekedés, akkor nem eszem 3 grammot, ha a tribulus soha nem mutatott izomnövelő potenciált, akkor meg nem szedem, mint ahogy a többi szart sem.
Nyilván, ha valaki mindent túllő, akkor növekedés szempontjából maxolhatja magát, de nekem nem rövidtávú terveim vannak, úgyhogy inkább gondolkodok és optimalizálok. -
Woodslave
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem a kéccá a cél csak nem megy
md kéne egy kis növivel aztán egyből meglennede mondjuk nem is csoda mert kéccá kurva nehéz tud lenni.
majd jövőre, most pihenek meg hajtom a manit. úgyis most indul a szezon lassanyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Ijk
nagyúr
válasz Rivaul #69131 üzenetére
Én leszarom a versenyzőket, sőt az egész testépítő világot. Abszolút nem érdekel, ahogy a különböző blogok sem hogy ki mitől lett izmos. Nekem nincsenek céljaim, nem ebben élem ki magam. Egy rendes, egészséges fizikum ami elvisz edzeni, maga a sport és az évek során egy fokozatosan beállított, fenntartható életmód. Nekem nem cél ez az egész bádis dolog csak egy eszköz ami előre visz.
Woodslave: Az a helyzet hogy nem vagyok eléggé penge ehhez, nincsenek megfelelő biokémiai ismereteim, a tudománynak nincsenek megfelelő biokémiai ismeretei jelenleg. Maradnak a statisztika alapú kísérletek és a blogolók, cikkezők egyéni hitvilága az edzésekkel kapcsolatban. Mindegyiknek részben igaza van és mindegyik részben téved. Soha az életben nem fogsz "módszert" találni, mert nem létezik.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
világos. Tüzet lehet gyújtani két fadarab szorgalmas dörzsölésével meg öngyújtóval is (jó mondjuk itt az öngyújtó valójában a kox )
senki nem mondta (meg egyértelmű) hogy azért nem agysebészetről beszélünk, de ne mondd már, hogy nem valós kérdés, hogy ésszel kétszer edzek valamit, mert 48-72 óra az emelkedett fehérjeszintézis (vagy nem most tök mindegy) meg mert megvan annak is a határa hogy mennyi stimuláció kell, vagy szétbaxom magam aztán 1 hétig pihenek... Persze az eredményekből kell kiindulni, tök igazad van Kussolok
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Azért az fáj amikor nézek egy videót valami versenyzőről és egy tuskó szólal meg hogy: én lenni izmos mert az jó... Ilyennek felesleges a külső ha csak nem favágáshoz kell Nem tudok felnézni rá és példát venni róla akár hogy is néz ki.
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #69122 üzenetére
Ez egy olyan hobbi ahol a kitartás, szorgalom hoz eredményt nem pedig a logika és a gondolkodás. Egy hülye is össze tud magának hozni egy jó fizikumot ha szorgalmas.
Nyilván nem árt ha gondolkozik is az ember, csak azért itt nem kell agysebésznek lenni hogy elérj valamit.Ha gondolkozás, agyalás, kreativitás, leleményesség amit szeretek akkor nem feltétlen a testépítés és erőemelés legmegfelelőbb hobbi.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz Coccolino_O #69126 üzenetére
azért hiteles, dokumentált, validált eredményekkel alátámasztott információ nincs olyan nagyon sok
És itt nem feltétlen tudományos kutatócsoportok munkájára gondolok.
edzők, bloggerek is csinálhatnának tanulmányokat, ott vannak a kleinseik alapanyagnak. Csak kevésnek van gerince és elég sokrétű tudása, hogy rendesen, hitelesen dokumentáljon egy folyamatot, akkor is, ha az esetleg nem a várt eredményekkel fejeződik be.
Mert ugye sikertelenséget senki nem szeret publikálni, pedig ugyanúgy hozzátartozik a tudományhoz.Jöhet nekem itt akármelyik Angelov, Kiefer, Mentzer a dolgaival, úgy tele van szakmai lyukakkal az okoskodásuk, mint egy ementáli. Innentől kezdve mondhat ami akar, nézhet ki görög félistennek, nem tudom pontosan hogyan jutott odáig. Mert nem csak a kirakatba tett információ a lényeges, hanem az eltitkolt is.
Ha kitesz a blogba
- 1 évnyi full étrendet grammra mindennel, amit a szájába vett
- edzések techikájáról videót
- edzéstervet a végrehajtott sorozatokkal, ténylegesen elvégzett ismétlésszámokkal, beleértve a bemelegítősorozatokat, pihenőidőket, teljes edzésidőt, stb
- pihenőidőket, alvásidőt, általános napirendet
- szedett vitaminokat, kiegészítőket, legalább 3 havonta kiegészített vérképet, validált drogteszttel.
- rendszeres, mondjuk havi erőszintmérést alapgyakorlatokbanakkor ebből már hellyel-közel lehet valamit sejteni, de még mindig ott van az ismeretlen egyedi genetika, előélet és amit nem mond el.
Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, akkor onnantól kezdve szakmai szemmel nézve bármelyik írásuk csak egy halom karakter.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz Coccolino_O #69126 üzenetére
Így van. Nem az a baj hogy ennyi minden lehetőség van. Ha nem hogy hü..e az ember ahhoz hogy megértse. Elolvas valamit. Használja jó esetben 2 hétig de azt is xarul mert oda se figyelt mit olvasott. Utána nem elégedett mert nem lett Arnold a 2 hét alatt és megy egy másik cikkre gondolkodás nélkül. Nem az infóval van a baj, hanem azzal hogy az ember nem tudja leszűrni mi az ami kell belőle. Nagyjából minden edzésmódszerben van valami valóban jó dolog. Ezeket kell magának kiválasztani és kitartóan csinálni. Előbb agyalni aztán gondolkodás nélkül nyomni.
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #69122 üzenetére
Igen, végülis lehet menni fejjel a falnak, mert azt mondják, hogy jó, de el is lehet gondolkozni, hogy miért fáj az annyira.
Nem árt néha a dolgok mögé látni, mert akkor tudod miért csinálod, amit csinálsz.
Bár nekünk úgyis mindegy.-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
_NCT
addikt
Irigylem azokat akik agy nélkül edzenek és mégis izmosak. Lemennek, legyúrják amit le kell, utána meg mehet a parizeres szendvics meg a kóla.
-
Woodslave
félisten
válasz deniro2 #69120 üzenetére
írni is akartam hogy "nem akarom denior2 helyét átvenni, de... "
ja valamiért az edzés és az edzésen való gondolkodás közti összefüggés úgy alakul, hogy gondolkozol rajta, akkor biztos nem csinálod keményen.... Ha az ember valamit kicsit hatékonyabb akar csinálni (vagy legalábbis keresi annak módját) akkor már hülye Kész szerencse, hogy mindent tudunk, már csak azt a pártízezer kutatót, meg edzőt bloggert és stb. kéne felvilágosítani, hogy feleslegesen agyalnak
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
-
Ijk
nagyúr
De agyalni legalább kényelmes. Nem kell a teremben izzadni, nem kell főzni, nem kell ugyanazt az étrendet megint betartani hozzá. HA meg egy elmélet mögött van esetleg egy izmos ember a neten, akkor vele meg lehet védeni az egészet anélkül hogy próbáltam volna, energiát fektettem volna az egészbe.
Szóval én is inkább elmélkedni szeretek ha már választani kell./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Nightmare
senior tag
Betiltott éterndkiegészítők. Mai cikk...
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Tulku
veterán
válasz BÁ Nutrition #69111 üzenetére
Azt nem tudom milyen az a rezisztencia edzés meg hit edzés....azt látom hogy szétforgácsolódik minden és az esszencia szinte már nem látható...egyik barátom tanítványa kérdezgette minden ilyen kettlebellről és társairól de ő csak a testépítéshez ért így a tanìtvány - mivel vállalkozó szellemű nyughatatlan volt - elment ....majd fél év múlva lefogyva de túlsúllyal küszködve visszajött hogy mégis ez a jó neki...de legalább megpróbálta...
El kell jönni és lenyomni velem pár edzést aztán lehet pontozni hogy rezisztencia vagy odabaszós...én nem értek hozzá...
-
LLam
senior tag
"az agyalás a cselekvés halála" - ha az agyalás ideje a cselekvés idejéből vonódik ki! rám nem igaz ez az állítás, mert amikor megyek edzeni nem agyalok én semmin csak az adott izomcsoport legyilkolásán.
a láb edzéses (fentebbi/lentebbi) részhez csak annyit, hogy a keddi guggolás/felhúzás kombó után szerdán még tudtam leülni és felállni, de a csütörtök-szombat időintervallum alatt NEM. csak kapaszkodva, kínlódva. tehát nekem nem való a heti 2 lábedzés, persze izmos sem leszek.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
kitárgyaltátok már a "ki milyen multivitamin csomagra esküszik" témát? én multi pro-t ennék de a yellow pages-en nem rendelhető! mind meg fogunk halni!!
Stay hungry!
-
Rivaul
addikt
19. edzésen vagyok túl a közel 2 éves kihagyáson. Kicsi vagyok és vékony de lassan kezd emlékeztetni az alkatom egy jobb balerinára
-
Zola007
veterán
válasz hunoxo #69104 üzenetére
ezzel arra akartam utalni, hogy attól hogy lógatotod a s.gged, sütteted a hasad egész nap, még nem biztos hogy mentálisan kielégítő hosszú távon
Főleg aki szellemi munkát végez/végzett, annak a vég tud lenni egy ilyen munkahely, mert rövid időn belül nem talál benne motivációt és semmi értelmeset
És igen, van aki otthagyja a jobban fizető munkahelyet egy kevésbé jól fizető, de személyiségéhez jobban illő melóért.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tulku
veterán
Kissé sok agyalás...persze ez egy fórum, ám a gyúrás leglényege is egyfajta ösztönből táplálkozó cselekvés nem pedig az agyalás...egy zen mestert megkérdezték magyarázza el a zen lényegét ő ìgy felelt: ha éhes vagyok eszem ha szomjas akkor pedig iszom...
És kedves nagyérdemű ennyi...nem több...az agyalás a cselekvés halála.
Érzem sok megkeseredett ember ìrogat, próbálja megtalálni az elixírt, a szent grált, de tudjuk hogy ezek nem külső forrásból meríthetők...bennünk van minden potenciál, mi teremtjük jövőnk itt és most...
Mire alapozom e nagyképűnek hangzó életbölcsességeket?
Shawn Rhoden szavai jutnak eszembe, aki hasonló kort tapos mint magam: ájm veri old men (majdnem így ìrják)...48 évesen mikor reggel 4-kor kelek mindenem fáj; térdem, köldöksérvem, vállaim, derekam, vesém, nyakam...etc. És felkelek és elmegyek dolgozni 8 órát ( kertészet; fűkaszálás, nyìrás, sövénnyìrás, kapálás...) aztán irány a terem....ahol lehetőleg maximális intenzitással lenyomok egy testrészt ami nálam nem apró súlyok megmozgatásából áll...
Persze könnyű nekem ( hallom sokaktól) hisz nemmegengedettszerekkel élek...de fel kell világosìtsam őket; ez sem a bölcsek köve, illetve ne sìrjunk...mert ez egy ilyen pálya...ha valaki kurvának áll ne ijedjen meg ha meg...Tehát csinálni nagyrészt ösztönösen...nyomni az utolsó leheletig...csak ìgy lehet!
És minden elismerésem aki valóban tisztán végigcsinálja!
De ne feledje; ő is kurvának állt mikor ezt az ügyet választotta...ne sìrjon, tegyen érte! -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #69100 üzenetére
azt is szarrá unnád
egyik ismerősöm bő 2 hónapig "dolgozott" úszómesterként egy californiai óceánparti wellness hotelben, full ellátást kaptak, szóval nem az a megerőltető munka, de a végére már marhára unta[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest