Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Megjött a stillmass wpc 80. 36 grammot oldottam fel 3,deci vízben. Kb mint a mosogatólé. De lecsúszik gyorsan semmi utózönge...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mayday00
őstag
Voltam ma capriovus tojás feldolgozó kft-nél.
Vettem főzött tojás fehérjét.Fél kilós kiszerelésben van, és 380ft(áfával együtt)
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
proof88
addikt
szóval a dzsámbótól cukorbeteg leszek?
-
shteer
titán
-
-
userxy
őstag
válasz shteer #70771 üzenetére
tapasztalatok érdekelnek. Mert a nuskin irreálisan drága ellenben a kutatás téren nagyon nagy koponyák állnak papírforma szerint a cég mögött.
És a legnagyobb kérdés az, hogy lehet e hinni annak, hogy ez a termék tényleg jobb-e mint a negyed ennyibe kerülő termék ?
Valami olyan dologra lennék kíváncsi ,hogy készült e arra bármiféle kutatás, hogy a ez vagy az olcsóbb termék milyen különbséggel javította az életminőséget?
Ha egyszer geci sok pénzem lesz kifogom próbálni hogy egy occó vitamin pakk vagy egy nuskin pakk miben különbözik.
Táplálékkiegészítő iparban vannak olyan nagy marketing ferdítések amiket követni már nem lehet.
Ugy gondolom , hogy a helyes táplálkozás mellett amit követ az ember érdemi különbség nem hiszem hogy lenne.
Ezek a csoda számok amikkel dobáloznak az bigmac menü mellett átlag amerikaira igaz max.[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz userxy #70766 üzenetére
Túl drága ahhoz képest szerintem amit tartalmaz vagy tud.
A jóddal meg csak óvatosan, főleg ha jódozott sót is használsz vagy nem saját magad által készített (vett) kaját eszel, ott tuti azt használnak és könnyen "túl lehet adagolni" hosszútávon. Ami meg hat a PM-re nem jó értelemben és tudjuk milyen gondokat okozhat.
Szerintem ezt a multivitamin témát is csak időszakosan érdemes tolni és nem is sokáig, nem jó ha a szervezet "függővé" válik ezen is és aztán egy tartósabb elvonási periódusban meg rosszul érzed csak magad.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #70767 üzenetére
Magyarul izomtömegben ha beledöglesz sem jönne 1-2 kilónál több. Ellenben ha leszálkásítasz akkor hatványozottan jobban nézel majd ki.
A kérdés az hogy mi a célod. Viszonylag nagydarab és erős akarsz lenni? Akkor tömegelj. Egészségesebben, jobban akarsz kinézni? Szálkásíts. A kettő között? Csináld úgy ahogy eddig.Ez alapján amit linkeltél a mostani 10-12% közötti a testzsírommal teljesen a naturál határomon vagyok.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Woodslave
félisten
ja lehet
amúgy [link] e szerint az oldal szerint - fogadjuk el a becslést -
173 cm magassághoz 5%-8% tzs versenyfazonban 71 kg súlyt ír.... Ha én 80 kilósan vagyok 20% akkor a LBM-em 64 kg. Az 5%-os jó genetikás versenyzőé meg 67,5... (figyelembe véve, hogy ugyanakkora az izomtömege mint diéta előtt....)
Mondjuk ha izomvesztés nélkül le tudnék menni 10%-ra, akkor "csak" 72-re kéne lemennem.. de akkor bukik a fenti kalkuláció, de most már nem számolok többet
Faxtudja. 76 kilós formából nem látom hogy akkora durranás lenne a 72.. De hogy annyi a testzsírom mint mondjuk t1-nek fél év edzés és diéta után az elég elszomorító (full reszpekt neki ne értsetek félre)
de most arra koncentrálok hogy asszony mikor akad ki, hogy egy nap több húst eszek mint ő egy hét alatt, aztán ha januárt még megúszom akkor lehet valami. Addig meg kussolok
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Véleményeket szeretnék kérni erről a termékről ?
Volt e már vkinek szerencséje hozzá esetleg ? -
Zola007
veterán
válasz Woodslave #70761 üzenetére
akkor ne f.ss annyira a koxtól, a 40es kart megtartja, a 25ösből meg van mit veszteni
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
mondjuk azt nem tudom honnan jön ez a kéthetente új tervet valósítok meg dolog... Attól függetlenül hogy itt felvetek valamit qrvára nem jelenti azt, hogy a való életben össze vissza csinálok mindent. Az edzésfilozófia amihez tartom magam az már hónapok óta így megy.. A kajálást 80%-ban ugyanúgy csináltam. Most váltok, hogy felnyomom a fehérjét meg dobom a böjtölést.. (aztán lehet persze 2 hét múlva feleségem azt mondja ez nem jó módszer )
Amúgy meg hova szálkásítsak? Vagyok 80 kiló és kicsi...Karom úgy 40 cm ahogy a faxom 25 (azaz a neten) Jó fényben átüt a hasizom, és a különböző képek alapján mondjuk saccolom magam 16%-ra, ami lehet 26% (mondjuk ebben az esetben tényleg eláshatom magam 5 év edzéssel) Digi mérlegem szerint 30%, igaz szerinte az ideális súlyom 63 kiló
76 kilósan gyakorlatilag még jelentős változás nem látszik a fizikumomon, tehát valszeg inkább a 20 felé tendál, azaz le kéne mennem 70 alá... Hát köszi, én elhiszem hogy egy szálkás 33-as kar nagyobbnak hatna, de nem próbálom ki
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #70755 üzenetére
(#70756) Ijk: gyakrabban cserélget módszert mint II. Erzsébet ruhát, pedig ő állítólag nem veszi fel 2x ugyanazt
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Ijk
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #70754 üzenetére
azért írok ide, mert azt gondolom, hogy hasonló érdeklődésű emberek vannak. A teremben lévő arcokkal bármilyen jó fej lehet 90%-ban nem lehet/meg nem is akarok erről dumálni. Barátaim meg nincsenek (olyanok meg pláne akiket ez érdekel)
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #70751 üzenetére
Meg kellene alapítanod az Anonim Gyúrósok Klubját.
Minden pénteken kiönthetnétek egymásnak a lelketeket egyik-másik-hétszáznegyedik módszerrőlMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz deniro2 #70748 üzenetére
ja csak akkor megint ott tartok hogy nem csinálok semmit. Ha tényleg patika körülmények között tudnám tartani a kaját, akkor talán lehetne ilyen havi fél-1 kilós emelkedéseket figyelni. De nem.. Persze lehet hogy 5 és fél év alatt még ilyen középxar hozzáállással is elértem a genetikai maxomat, és különbséget legfeljebb a víz vándorolgatása jelenti...
40 éves koromig nem nyúlok koxhoz
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz Woodslave #70747 üzenetére
Az a baj, hogy havi fél kg izom sem valószínű, hogy rád megy (rám legalábbis tuti nem jönne) és így meg baromság felszedni 10 kilót szerintem, mert a nyári formába lendüléshez szükséges diétával megy is a levesbe a nagyja... Ilyen tömegelés a kezdőknek, meg a koxereknek való szerintem.
-
Woodslave
félisten
válasz shteer #70745 üzenetére
nem. Ma jött/jön meg a fehérje sima cukrot meg nem akartam (illetve valami carb-f "okosság" nem tudom pontosan haver adta)
után volt viszont (igaz csokis cornflakes meg tej ) meg egy csirkerizses kaja, most két csokis muffin. Úgy döntöttem kicsit tömegelek. Karácsony úgy is halott ügy diéta szempontjából. Ha bírni fogom, akkor megpróbálok 90-re felmenni mondjuk március végéig, de aránylag tisztán. Az négy hónap, havi 2.5 kiló még reálisnak is tűnik. Mondjuk ebben a korban ebből 0.5 kg lesz izom.. (glikogént és vizet is beleszámítva ) Bár tegnap soványabb voltam, úgy néz ki gyorsul az anyagcsere bro'
Szombati edzés délután lesz, szóval addig min. 2. kaja, ott nem okoskodok, majd vasárnap kipróbálom.
de tök mindegy mert C. Thibadau szerint csak a fehérje hidrolizátum (di és tripeptidek) meg valami spéci ch a jó, mással csak vesztegetem az időmet
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
A hét lúzere: megveszi a terembérletet hétfőn, majd lebetegszik.
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #70743 üzenetére
vótam atta, bár már inkább metabolikus kondicionálás volt, hogy beleférjek az időbe...
-
Koppanyvezer
tag
válasz Sholom #70709 üzenetére
Nekem eddig semmi bajom nem volt a "madaras teszkó" csirkéjével... szeretem is nagyon, bár tény, hogy akció nélkül drága.
Amit tudok ajánlani, ha nem okoz gondot az esetleges távolság, az a Kukori és Kotkoda
1200 Ft kilója a csirkemellnek, van amikor akciósan 1000. Viszont ezekből kifolyólag (hétvégéről tudok nyilatkozni) nem egyszer jártam úgy, hogy már ki volt fosztva. Viszont tényleg friss, minőségi hús, jó áron.Steamen: xxxpaulxxx
-
Woodslave
félisten
-
FIREBLADE78
addikt
http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/12/09/ismerje_meg_a_francia_testepito_hajlektalant/
Ehhez mit szóltok? Miből van pénze creara és kajàra? ÉrdekesMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Dashes
őstag
sziasztok!
maradt pár darab ezekből:
Alpha Men 120 tab. (multivitamin) 3000
Creatine Monohydrate 250g 1000
Instant Oats 2.5kg (zab) 2000
BCAA plus 90 tab. 30008000\garnitúra
-
gghrtz
őstag
Ketogén diéta jelentés:
Szombaton töltöttem fel utoljára vissza a CH-t, vasárnap már csak zsír+fehérje ment. Vasárnap elmentem lábazni, hétfőn csöcs-tricepsz, ekkor még nem színeződött el a ketophan tesztcsík, kedd délelőtt sem, délután voltam hát-csuklyázni, és piszkosul éhes lettem (már előtte is az voltam). Késő délután már elszíneződött a tesztcsík, és határozottan sötétebb volt, mint múlthéten.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Radnix
senior tag
Néztek ki legalább olyan jól mint egy csöves?
-
panizzi
aktív tag
go for it
-
El Gringo
senior tag
sziasztok.
két témát vetnék fel most1: myprotein 50% van ma néhány termékre, nézzétek meg az emailetek
2: Antibiotikum kúra alatt mennyire lehet edzeni - tapasztalatról szeretnék érdeklődni. Javasolják a mozgást persze, de azért nincs kedvem szétszakadni sem. Én már lassan egy éve szedem a bogyókat, és még fél év lesz hátra kb. Sajnos 15kg-t leadtam miatta (85--->70), így úgy nézek ki lassan, mint egy 18éves p.cs Mondjuk amúgy sem néztem ki 30-nak. Én úgy gondoltam, hogy túlzásba nem viszem, de azért ártani nem fog egy közepes terhelés.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Dicker
őstag
válasz FIREBLADE78 #70716 üzenetére
Én sertésről nem beszéltem. Elég gáz önmagában a kanvaddisznó is, ha belerakják.
A rendes ára egyébként 3000 körül van, ami nem ilyen vegyes. -
shteer
titán
válasz FIREBLADE78 #70716 üzenetére
Nem hinnem. Aki mar 1x latott vaddisznohust meg hazi sertes hust az meg tudja kulonboztetni a kettot.
szerintem jónak tűnik..
-
Sholom
tag
válasz FIREBLADE78 #70719 üzenetére
Konkret, bevalt hely erdekelt volna. Nincs kedvem kiserletezni a piacokon.
-
-Mike-
addikt
válasz sultansmith #70713 üzenetére
Túró
-
FIREBLADE78
addikt
válasz shteer #70667 üzenetére
Bazzeg,én úgy értettem,hogy kan vaddisznó a gáz,de akkor sunyiban raknak bele kan sima házi disznót? 750g volt 1400Ft kb. Nyak,lapocka,sternum rész ,habár nem biztos ,nincs előttem a zacskó. Ilyen zurább csomagolásban van,rajta van a cég adatai is,csak nem szart adnak el vagy igen?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
gghrtz
őstag
válasz sultansmith #70713 üzenetére
Majd megszokod.
-
Ijk
nagyúr
-
sultansmith
senior tag
Este, ha még kajás vagyok mit állat, mit lehet zabbantani, ami nem árt, de jóllakat?
Szálkásítok épp.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Sholom
tag
Pesten hol lehet jo minosegu csirke mellet es marhat venni? 2 honapja a madaras, most a tecsos csirke volt romlott (legutobb 3 kilo). Rendes tarolas, hutes mellett.
Soha tobbet hipermarketes hus! Valaki tud konkret helyet a belvarosban?
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #70707 üzenetére
köszi a teszto szintem rendben van a legutolsó mérés szerint. Neked van papírod róla?
De baxátok meg komolyan mondom miafaxom abban a picsogás, hogy kérdezek egyet az edzés körüli táplálékkiegészítésről és kajálásról? Qrva jó hogy itt akkora szaktekintélyek vannak a peri workout nutrition témakörben, csak kár hogy jól titkolják...
arra a következtetésre, hogy le van xarva és tök mindegy mit csinálok, már eljutottam magamtól is azért nem kérdeznék itt...
[ Szerkesztve ]
-
Silverr
aktív tag
Wood, én nem hiszem el, hogy ezeket te irod és nem valami haverod
-
Zomb€€
őstag
válasz Woodslave #70687 üzenetére
Szerintem neked az elköteleződéssel van problémád, mert minden nap olvasol valami faszságot (amiről te is tudod, hogy az) és még a megkérdőjelezést is megkérdőjelezed a végén.
Döntsél valamelyik mellett és csináld, ne revideálj (bármit is jelentsen... )...Ez meg azt hiszem már kijár.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest