- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
God Vazzeg #70918 üzenetére
36?
te sem nézel ki annyinak, főleg ha lediétáznál, akkor 28-30-nak simán el lehetne adniPersze, tudom, rengeteg az idióta, de azért néha meg tudnak lepni...
Az viszont biztos, hogy tegnap ismét bebizonyosodott, hogy nekünk kizárólag aktívan sportoló nővel szabad kezdeni
Tegnap voltam egy kisebb évfolyam találkozón, gyakorlatilag megmosolyogják az embert a háta mögött a sporttal kapcsolatos rigolyái, minimális pia, főzés, napi 5x kaja, stb miatt
Ezt az életet, ami a gyurmával, kerékpározással, stb jár, biztos vagyok benne hogy csak egy sportoló csajszi tudná hosszú távon elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest