Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz HussarF #71085 üzenetére
Szerintem a koksz tényleg nagy csoda, csak tisztában kell lenni alap dolgokkal, mint pl., hogy a genetikai határon túl kokszolás pont addig tart, amíg csinálod, aztán viszlát izom. Pont ezért nincs értelme Ijk-nak belekezdeni, mert egy kúra megdobja, aztán utána fél év múlva pont ugyanitt lesz. Bármilyen vicces, de a koksz szerintem az életmódszerűen kokszoló testépítőkön kívül a türelmetlen kezdőknek való, mert hamarabb kimaxolják magukat és ez jó eséllyel a genetikai határig meg is marad.
-
deniro2
senior tag
válasz FIREBLADE78 #71095 üzenetére
A fehérpecsenye nem steak. Amúgy a marhánál nagyon vigyázni kell, mert, ha pár perccel tovább sütöd olyan kemény lesz, mint a kő, onnantól már csak a párolás segít, kb. 2 óra...
-
shteer
titán
válasz FIREBLADE78 #71095 üzenetére
Amator marhafogyaszto vagy ha nem tevedek
szerintem jónak tűnik..
-
Dicker
őstag
válasz FIREBLADE78 #71078 üzenetére
Megfogod a vajad, bele dobod a serpenyőbe, megsütöd 3 perc oldalanként. A húst előtte pár napig bepácoltad olajba, és mustárral bekented, plusz hagyma, majd sütés előtt kell megsózni. Egy-két ujjnyi vastagság közötti szeletek a jók.
-
gghrtz
őstag
válasz Woodslave #71092 üzenetére
Hat, eddig ket het alatt lement kb 2-3 kg ( visszatoltes utan mertem, szoval nem viz es glikogen) Amugy ja, lehetne itt kethetente is visszatolteni, de szenvedjen az, akinek 2 anyja van. Most azzal trukkozok, hogy a het elso 2 napjan tobbet aerobozok, meg a visszatoltes leredukalom szep lassan 24 orara.
-
Woodslave
félisten
válasz gghrtz #71091 üzenetére
igazából bennem csak az motoszkál, hogy kerülsz-e ezekkel a sűrű visszatöltésekkel egyáltalán olyan ketózisba, aminek van jelentősége (ha a ketózisnak van egyáltalán) én annyira nem műveltem ki magam a dologban, csak olvasni ezt-azt...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gghrtz
őstag
Bar en konnyen pofazok, mert meg a kozeleben nem vagyok a genetikai korlataimnak, de szerintem nem er ennyit az egesz.
Ketogen dietahoz valako tud valami jo tippet adni, hogy hamarabb alljon be a het elejen a ketozis? Vasarnap ota nem eszek megint CH-t, ma reggel tul voltam a masodik edzesen (vasarnap + hetfo), de a mult heti tapasztalatom alapjan, csak a holnapi edzes utan kezdodik el a folyamat, es holnap utan fog kicsucsosodni. (Nem szinezodott el a csik) Most azon gondolkozom, hogy a visszatoltesi fazist rovidebbre veszem. (~30 ora 36 helyett) -
Szerintem meg be kéne kokszolnod. Aki még nem csinálta, az azt hiszi, hogy a koksz valami nagy csoda és mindenkit megvált. Egy kúrától még nem lesz semmi bajod (legalábbis nem a szteroid mellékhatásaként, hanem mondjuk, ha begyullad, mert nem fertőtleníted rendesen) és legalább első kézből lesz tapasztalatod róla.
Azért a kokszosok között is csak az néz ki jól, aki koksz nélkül is olyan, hogy azt hiszed, hogy kokszol. Plusz a koksz motivációt is ad. Mint a placebo. Tudod, hogy van benned anyag, érzed, hogy most érdemes csinálni, ki kell magadból hoznod a legtöbbet, mert mikor lenne eredménye, ha nem most? De ennél többet egy laza kokszolás nem ad. És kokszolás meg kokszolás közt is van különbség. Nem mindegy, hogy szúrsz egy kis Winstrolt, vagy 3 orvos állít be 10 fajta kokszot optimális összetételben, hogy analitikai pontossággal tartalmazzon mindent úgy a véred, ahogy a tudomány szerint kell a legjobb növekedéshez.
-
_NCT
addikt
válasz FIREBLADE78 #71081 üzenetére
Tudom ajánlani, ez az itteni fórum folytatása.
-
FIREBLADE78
addikt
Zola főszakács,maga mit mond?
Amúgy fehérpecsenye ez van még ráírva[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
shteer
titán
Ha steaket vettel, azt mar nem kell sutni.
Problem solved
szerintem jónak tűnik..
-
Casanova*
veterán
olajban megsütöd
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
FIREBLADE78
addikt
Vettem jó áron spárban steak-et(marha),10ik leárazása,épp h ma jár le vagy már lejárt 2 hete
Hogyan kéne megsütnöm? Tipp?[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Woodslave
félisten
jó én csak azt akartam mondani, hogy bár én abszolúte szkeptikus vagyok, de vannak genetikai csodák és kész. Nem tudjuk hogy néz ki élőben ez a Pandamackó gyerek, a képei full retusáltak stb. Persze ránézésre soha nem mondanám hogy naturál világos.
egyébként meg egy bók volt a poszt feléd
-
Ijk
nagyúr
válasz Woodslave #71068 üzenetére
Krva mindegy, mert nem fogsz olyat találni. Aki jól néz ki az koxol. És nem azért mondom hogy én már beletettem mindent ebbe, de szerintem 4 év elég hosszú idő, és ha a saját fejlődésem nézem 9 év múlva sem lenne nagy különbség ha ugyanígy folytatnám, viszonylag magas fokon.
Egyszerűen más dimenzió a koxosok, tudom hogy mindenki naturálban szeretne úgy kinézni, vagy legalább megközelíteni mindenféle csodamódszerrel, de nem fog sikerülni. Olvastam a tapasztalatokat hogy a kémiától milyen teljesítmény és erőnövekedésen mennek keresztül rövid idő alatt. Amikor elkezdtem a kreatin kúrát akkor volt nekem egy 10% körüli teljesítmény növekedés amitől összeszartam magam boldogságomban úgy éreztem magam 3-4 hétig mint kezdőként, amikor minden alkalommal tudtam emelni a súlyon.
Na és most ezt elképzelem egy még nagyobb arányú növekedésben azután azt mondom hogy sehol nem vagy naturálban. Lehet itt áltatni az embert hogy nem edz elég keményen, meg keresni kell más módszert, csodaprogramot meg apámfaszát de a valóság az hogy fejre is állhatsz akkor sem lesz változás.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy időnként ne feszegessük a határainkat, meg hogy egyszer csak megáll teljesen a fejlődés hanem egy szint után csak éppen hogy toporogsz előre (néha hátra és leginkább egy helyben), míg kémiával más ugrál./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
küldd már el emailben, úgy látom kiváló alap vagyok a programhoz
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_NCT
addikt
válasz Woodslave #71068 üzenetére
Én most ezt a 12 hetes programot nyomatom. Remélem jó eredményeket érek el
-
GeryFlash
veterán
válasz HussarF #71067 üzenetére
És Nuke kolléga? Elüldöztétek?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Woodslave
félisten
válasz Gergosz2 #71058 üzenetére
[link] lifetime naturál... mi olyan hihetetlen
egyébként ha megnézzük, hogy Ijk egy magyar viszonyok közti jó kajálással meg kiegekkel mit ért el legfeljebb 4 év alatt, úgy hogy állítása szerint - mondjuk ezt képek is alátámasztják - nem igazán volt sportos, egy ilyen néger szupergenetika 13 év alatt mit érhet el, ha még pöpecebb a kaja, kieg, edzés és mondjuk van egy komolyabb sportmúltja...
-
Tényleg, Rivaul-lal mi van már? Rájött, hogy fórumozás helyett inkább meg kéne nyújtani a napi 2,5 óra alvást?
-
Casanova*
veterán
válasz Dicker #71038 üzenetére
olyat pislogtam a képeden,hogy összeszartam magam. szerintem kona005 is összefosta magát. ( #71053 ) kona005: én azt mondom ljk izmos.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
GeryFlash
veterán
Hallottad a srácot, átlagos alkat, ne erőlködj kérlek
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Ijk
nagyúr
válasz gghrtz #71026 üzenetére
Mondjuk azóta raktam be ennél szálkásabbat is, akkor még jóval fedettebb voltam, legalábbis úgy hiszem.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
őstag
Na visszahívtam a tervezőasztalról a húzódzkodó részét a kondigépnek, egy új kritérium miatt: kivehetőnek kell lennie mert különben tolódzkodásnál beleérhet a buksim és az nem igazán jó Ezalatt a neten találtam még egy érdekes fogódzkodó kiosztást, ami két okból jó mert kétféle húzódzkodó lesz a toronyhoz és egy bónusz suna a topikba
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
kona005
senior tag
válasz FIREBLADE78 #71044 üzenetére
Holnap küldök egy képet róla
-
userxy
őstag
válasz kona005 #71037 üzenetére
jó júliusba várjuk a before after képet és mellékelj mellé egy teljes dopping tesztet is légy szives,csak a teljesség kedvéért.
1 év kox mellett bárki über királyul néz ki. Abban semmi érdekes nincs.
(#71041) kona005
Ha naturálba nyomod akkor nem is vonatkozik rád az 1 év alatt über király test !
[ Szerkesztve ]
-
panizzi
aktív tag
van a topiknak új ánuszpc-je ?
go for it
-
kona005
senior tag
Na majd lesz itt pislogás gyerekek, júliusban lesz 1 éve hogy gyúrok akkor teszek fel 1 képet
-
Because
őstag
inkább azt mondjátok hol kaphatok kokszot!
-
őstag
válasz kona005 #71021 üzenetére
Hmm, eddig úgy tudtam hogy a testépítés során megváltoztatjuk azokat a paramétereket amik genetikailag eddig is adottak voltak. Azaz korrekt étrend mellett súlyzós edzéseket végzünk, idővel növelve az erőnket, állóképességünket, végül kialakíthatjuk azt a fizikumot és kinézetet amire vágytunk
Egyébként a fórumban pont az egyik legjobbat és edzés terén szvsz a legtürelmesebbet vonod kérdőre kép ügyben, ahelyett hogy visszakerestél volna, lehet leesne az állad
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
kona005
senior tag
Mindenki aki fikázza azoknak üzenném, hogy nem kell ennyire féltékenynek lenni! Amúgy meg be kell látni nem elég csak úgy enni meg edzeni ahogy kell, genetikaaz a dolog amin nem tudsz változtatni
Nem szabályosan edz? Pont úgy néz ki.... De te biztos jobban nézel ki mint ő...
(#71016) Ijk: Rólad van itt kép? Csak meg akarom nézni hogy néz ki az aki szabályosan csinálja
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Naturálba csináld szabályosan. Koxal meg le van baszva mert úgyis nősz ha csak a faszt vered. ( lesz izmos alkarod )
vagyis bocs nem koxtól, hanem myproteintől
Tiszta vicc, hogy egyáltalán valakibe felmerül az a kérdés, hogy ezek a tápkieg arcok naturalok
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
-
kona005
senior tag
-
Zola007
veterán
-
-
őstag
-
bigmasterg
addikt
válasz userxy #71001 üzenetére
Bocs a dupláért, kifutottam az időből, de pont a lényeg hiányzik abból, amit linkeltél.
Itt a folytatása. -
bigmasterg
addikt
-
userxy
őstag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest