Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139490) HussarF válasza Zola007 (#139489) üzenetére


HussarF
addikt

Sztem ez nem annyira hiúság kérdése. Én úgy látom, hogy van két opció, és ezek nem kompromisszumosak. Nem arról van szó, hogy megvan mindkettőnek az előnye, meg a hátránya is és akkor el kell döntened, hogy melyik a fontosabb számodra. Itt az van, hogy az egyikkel csak nyersz, a másikkal meg csak veszítesz.
Ha egyszer nézhetsz ki jól, akkor miért választanád azt, hogy az opciót, hogy nem? Ezek szerint, még anyagiakkal sem magyarázható. Mivel lehet a "nem" döntést indokolni?
És ismétlem, nem valami üresfejűséggel párosított plasztikai műtétről van szó, mint a mellnagyobbítás, hanem egy olyan felesleg eltávolításáról, amitől tisztességes munkával már nem tudsz megszabadulni.
Ha jól emlékszek, régebben, amikor erről volt szó, egy számomra szentimentálisnak tűnő érvet hoztál fel, hogy ez emlékeztet arra, hogy hol voltál vagy ilyesmi. Bocs, ha rosszul emlékszek és nem erről volt szó.
De nekem akkor az volt a benyomásom, hogy mi a franc? Majd emlékeztetnek rá a képek, de miért ne hozd ki a maximumot a kinézetedből, ha megdolgoztál érte. Megérdemled és sokkal jobb lenne az önbizalmadnak is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.