Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46212) myckey válasza ígyvanferi (#46206) üzenetére


myckey
veterán

Szeretem a terepet, hegyeket-völgyeket és nagyobb szinteket, technikás -veszélyes pályákat, meg az időjárási viszontagságokat, esőt havat sarat stb.....természetet.
A futás egy része az egésznek, tetszik hogy más dolgokra is kell figyelnem, bele kell tanulnom stb..
Magát a futást rengeteg dolog befolyásolja, de nem is vagyok ultrafutó alkat, így ott próbálkozom ahol látok rációt. Még sprinternek is húsos vagyok, viszont kell más sportághoz, meg stb....

OCR is jó, az meg tényleg "sprint" ( már amelyik olyan )....(Spartan meg társai ).
Itt sokkal többet lehet, és kell is ügyeskedni/erősködni a felsőtesttel.

Síkon/betonon nem sokat megyek, de tavasszal nagyon tetszett a balatonos körverseny, váltóban. 4 nap volt az egész, és olyan 55-60km jutott rám ezen időben.
A harmadik nap volta legjobb, addigra felfogta a testem, mit is akarok tőle.....( megelőző 2 hónapban, nem nagyon tudtam specifikusan erre készülni, összesen 3 futó edzésem volt, meg egy terep maratonom Gödöllő körül :D Más edzéseken voltam érdekelt.

Egyelőre bízom, hogy ezt az Októberi hónapot sikerül majd jól kihozni.Remélem nem törölnek el addig mindent, vágom a centit napról napra.... :R

(#46211) tomcica

Azt szeretem, mikor "határban" kinézek egy emelkedőt ( 100m körül ) frankó homokos is....aztán 10x hatütemű fekvőtámasz és fel ahogy a csövön kifér, lefele meg seggrázás/séta az adott pontig. Ebből 10 sorozatot. Persze a végén már döglődöm.
Aztán jön a többi futás.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.