Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45190) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

[link] Amikor ennyire k.rvára félremegy a gps, az mi miatt lehet? Oké, így ismeretlenül nehéz belőni, hogy mi nem stimmel, de ha végigkövetitek az edzést, ott futattam az utolsó két kört is, ahol az azt megelőző 5-öt. Szóval amit 9 km után berajzolt, azt marhára nem ott futottam. És a vége meg totál agybaj, a zöld pontba kellett volna megérkeznem délről és aztán nyugatról a Börzsöny utca felől. Érdekes mód az össztáv az kb. stimmel, a moving time nem tudom miért két perccel rövidebb, mint az elapsed, mikor nem álltam meg egy pillanatra sem.
Ennyit számít, hogy fák között futok? De akkor miért működik a dolog az esetek nagy részében? És amikor mondjuk kiérek a fák közül, akkor miért nem talál vissza a pontos útvonalra?
(A tempóm amúgy nem volt ennyire rapszodikus, movescounton sokkal stabilabb, bár tény, hogy ugrál ott is, de azzal nem tudok mit csinálni, terep, kanyarok, fordítók, kutyasétáltatók kerülgetése, kisebb dombok, stb.)
Az új övnek hála a pulzus megjavult, erre a gps bolondul meg, nehogy egyszer is stimmeljen minden. :(((
Mindegy, a futás az jól esett, és nem is haltam bele, ez vigasztal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.