Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43951) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Na nekiindultam tegnap a Szénás Körnek. Pont a legjobbkor... Ott b.sztam el a dolgot, hogy nem indultam el reggel korán. Akkor megúsztam volna a 30 fokos párás meleget az elején, meg aztán fél 1-től az orbitális zuhét. Remeteszőlőst hagytam el, akkor már elég haragos volt az ég alja, aztán valahol a Kopasz Erdő tetejére érve kezdet szakadni. Még elvergődtem a Csergezán Pál kilátóig, ahol páran már menedéket kerestek az eső elől. Együtt várakoztunk, amíg nagyon ömlött, 30-35 perc után kicsit alábbhagyott, továbbindultam, de nagyon fel volt ázva mindenhol a lefelé, nem nagyon haladtam, nemsokára újra rákezdett az eső, úgyhogy Nagykovácsinál, 22 és fél km után kiszálltam a buliból és hazamentem busszal. Nem láttam értelmét csúszkálni a sárban. Meg már így is necces volt a szintidő, még az elején Budaligetnél benéztem egy kereszteződést, és elfordultam jobbra a jelzésen fel a dombra, holott csak egyenesen át kellett volna futni a falu szélén, így ott belekerült plusz 2 km, meg volt még egy-két kisebb megtorpanás, fotózás, nézelődés. Szóval majd legközelebb megyek az éremért, másodjára már jobban fogok tudni haladni, nem kell folyton térképet, meg itinert csekkolni.

A futással amúgy nem volt gond, elég jól haladtam, amikor tudtam, nem lett volna gond szerintem a hátralévő km-eken (igaz még majdnem 10 volt hátra, de elég sok lefelével). Vettem a minap egy Salomon Sense Ride 2-t, az is jól szuperált (mondjuk a cuppogós sárral nem tudott már mit kezdeni), meg a decathlonos öves futónadrág is. A vizet mondjuk kézben vittem, az zavart az övben, még a 250 ml-es soft kulacs is. Nem tudom ezzel más hogy van. Persze kézben sem volt az igazi, de mégis jobb volt úgy. Pályacsúcsra nem török egyelőre, úgyhogy marad így következő alkalommal is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.