Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43937) inf3rno válasza LanyUs (#43935) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A kávé savas, a fehérje is aminosavakra bomlik, úgyhogy lehet több sava tőlük. Viszont a reflux azért van, mert nem zár rendesen a gyomorszáj, és fel tud jönni a cucc, nem pusztán attól, hogy savasabb dolgokat eszik.

Nem tudom, én világ életemben 6:30 alatt futottam, kocogtam. Olyan 5:40 körül van a megszokott tempóm egy laza futáshoz olyan 150-160-as pulzussal, de ha rendesen edzek, akkor elindul lefelé. Általában olyan 5:10-5:20 között szoktam lenni, amikor jön a következő sérülés. Lehet, hogy a keringésem bírná, de az ízületeim még nem? Az elmúlt 3 év alapján nekem úgy tűnt, hogy ilyen halmozódó jellegű dologról van szó, és a vége felé edzésről edzésre jobban fáj ez vagy az, amíg végül elpattan valami.

Nem a legjobbak az ízületeim, alapból van valami gyulladás rajtuk, és amit utoljára tartani tudtam évekig az heti 25km volt. Nem szívesen állnék vissza annyira kevésre, de lehet, hogy ezt kéne tennem, és kevesebb futás mellé több tornát beiktatni. Volt idén egy fog műtétem, most már lassan begyógyulnak a sebek, és azóta tudok újra cukrot és tejet enni/inni, anélkül, hogy belobbanna a fogínygyulladásom. Viszont érzésre ez nem hozott sokat az ízületeimen, igaz azóta megy a süti meg a tejes kávé ezerrel, és lassan itt a fagyi szezon is. :D

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.