Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4276) DBAtti válasza tomcica (#4275) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Ilyen petyhüdt testnél nem nagyon beszélhetünk gyors munkáról XD
Mondjuk lehetne az egyik a hegyi körökhöz, a másik a szigetre, de hozzád képest én csak rövid távokat megyek, külön technikai napokat nem szoktam tartani, nem megyek pályára gyors-lassúzni, vagy ilyesmi. Próbálok egyre kevesebbszer megállni azonos távokon, tegnap ha lassabban is, de egyhuzamban battyogtam fel a szobor elé, egyelőre 15 perces idővel a Gellértről (lépcsőn talán sétálva is felér az ember ennyi alatt). Van még hová fejlődni.
Közben csinálom pihenésképp a fél-fekvőket, guggolásokat, füves részeken akár lábemelést, csak lesz belőlem a végére valami, jobban is érzem magam a bőrömben.
Visszatérve a tömegre/ zsírszázalékolásra, úgy érzem alkalmazkodik hozzá valahogy a szervezet, mint egy nehéz acélvázas bringa, nyúlós tőle a mozgás, nagy ballaszttal nem igazán tudsz dinamikus, pörgős munkát végezni. Persze a sok próba fogyáshoz vezet, aminek az a vége, hogy normálisan is képes az ember megcsinálni.

A megemelkedett mozgásadagom mellé viszont mostanában többet is eszem, egyértelműen azt kellene átvizsgálni, mi van elrontva táplálkozás oldalon, de mint már írtam, az éhezést nem bírom...

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.