Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3942) Aristeus válasza tomcica (#3938) üzenetére


Aristeus
tag

Köszönöm a tanácsot!
Mézzel meg szőlőcukorral szoktam pótolni a hiányt az edzés után, meg néha egy marha-nagy házikészítésű banános shake-kel. (0,7+ liter) :D
Viszont mostmár 80 perc időtartam jön és fölötte, szóval vinni fogok valamilyen izotóniás italt a futásokhoz, vagy vizet, egy 3-5 decilitert, meg pár szem szőlőcukrot is. Azon is gondolkodtam, hogy kipróbálom a PowerBar Gel -eket is, mennyire tud ez hatásos lenni egy versenyen? Hogyan szoktátok alkalmazni? Verseny közepén, végén? Mennyi idő míg kifejti a hatását, és milyen a hatása?

Cél az Áprilisi Vivicittá félmaratonja (04.21) (első félmaratoni versenyem lesz.) Eddig csak 1x futottam félmaratoni távot, de csak azért hogy lefussam. Tök egyedül, viszont nagyon élvezve a futást. Az 2:07:07 lett, aztán jött a túlerőltetéses térdsérülés. Szóval most csak fokozatosan, csak terepen, izületerősítés, állóképesség-fejlesztés.
2 órán belül akarok kerülni a versenyen, március közepére végzek ezzel a tervvel, utána a te segítségedet kérném a gyorsításban majd tomcica. :)

Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.