Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35471) inf3rno válasza bencze (#35457) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja sajnos már jó ideje a látszat a fontos, mert kóstolni nem lehet vásárlás előtt. Legalábbis ha kicsiben veszed. Én is a piacon meg akartam kóstolni egy uborkát, aztán teljesen kiakadt tőle az eladó. Átmentem egy másikhoz, megkóstoltam annál, aztán vettem egy szatyorral. Annak idején nagybanin szoktunk venni zöldséget meg gyümölcsöt heti egy teherautóval, aztán ott megszoktam a kóstolást. Én pont emiatt teljesen fordítva vagyok bekötve, mint az átlag vevő. A paprikából is a ronda göcsörtös ezer féle színűt keresem, mert annak legalább van íze, és nem ilyen egyen ipari termék, mint a nagyja. Paradicsomból idén volt azért jó a boltokban is, amikor bejött a magyar az import helyett. Az importnak nem is tudom milyen íze van. Mint ha füvet ennék. Savanyú gyorsérlelt szemét. Egyedül az menti meg, ha rendesen megsózod, egyébként ehetetlen.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.