Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34145) bencze válasza borix (#34143) üzenetére


bencze
senior tag

A barométer problémáról olvastam, habár sok a fals pozitív is mert elvileg kalibrálgatni kell használat előtt, az időjárás is befolyásolja ugye szóval az sem tökéletes magasságmérésre. Én nem nagyon néztem.

A szenzor fölötti műanyag nekem is fura kicsit. Nehéz lefényképezni de ilyen:

Állítólag sok órát kicseréltek garanciában ezzel a problémával, nekem amikor régebben néztem nem igazán látszott aztán most már elmúlt 1 éves lejárt a garancia. Azért működik, annyira amennyire, mostanában használtam mert a pánt kidörzsölte (vagy valami) a mellkasom és nem veszem fel minden nap, az Ohr meg nem szokott annyira félremérni mint régebben. Lehet javítottak valamit szoftveresen.

Úszni nem úszom, és arról nem hallottam.

Nekem a pocsék gps-e ami továbbra is leginkább zavar, a 935-ben ez elvileg kicsit jobb a műanyag ház miatt, amúgy meg footpoddal mérem a távot és pacet szóval ez megoldott. A szoftverét most updatelték azóta van, hogy 5 perc a gps lock. Próbáltam egy resetet de nem resetálódott szerintem, minden megmaradt :) jut eszembe ma megvolt az edzés megint meg kéne próbáljam. Az edzéslevezetőben pár verzióval korábban elrontottak valamit - az instant pace jelölés hiányzik azóta az átlagot mutatja így szar intervallt pacelni... kéne panaszkodjak nekik csak nincs energiám supporttal levelezgetni, általában nem egy élmény.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.