Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29039) bandus


bandus
veterán

látom jó sok post született, mindjárt végig is olvasom őket :)

sajnos a kitűzött 1:45-ös célt nem sikerült elérnem, 1:47:03-at mértem 21,16 km-en, így az eddigi 1:50:28-ról 1:46:42-re módosult a pb, aminek azért nagyon örülök :)

ami probléma lehetett szerintem: húzós hetem volt, volt olyan nap, hogy este 10 után jöttem el az irodából, meg este 8-kor ettem először, ez nem tett jót nyilvánvalóan, és aludnom sem sikerült annyit amennyit szerettem volna. úgy vettem észre, hogy nekem kell 3 teljes nap pihenő verseny előtt, msot csak kettő jött össze, talán emiatt is fáradtabbak voltak a lábaim. és erre jött még rá a baromi meleg idő. 13 km-ig jó voltam, bár az első ütköző már akkor jött egy hosszabb lejtő formájában át a szabadság hídon, azt megéreztem. 14-16 között nagyon szenvedtem, ott eléggé fájt minden, és erre jött rá a nyugati téri felüljáró, ahol lefőtt a kávé, utána már egy 5:32-es kili is becsúszott, és versenyen először a westendes frissítőpontnál elég hosszan bele is sétáltam. az utolsó 4 km-en néha-néha még erőre kaptam néhány száz méter erejéig, aztán lassítanom kellett. az utolsó másfél km-en pedig 2-3 alkalommal is belesétáltam egy-egy rövid időre, annyira szúrt az oldalam, de valószínűleg itt már fejben is gyenge voltam és mivel láttam, hogy elúszik a célidő kicsit el is ment a kedvem. szóval rövid ideig csalódott voltam, de aztán végülis mégiscsak új bp-t futottam, aminek örülök :) [link]

most két opció van:
1. hagyni a fenébe a szezont és nekiugrani már most az alapozásnak
2. még egy 5-6 hetet kitolni és nov 25-én siófokon megfutni azt a rohadt 1:45-öt, akkor már csak nem lesz 25 fok :) ti mit gondoltok? utána viszont a dec-jan-feb időszak maradna csak klasszik alapozásra, az nem tudom, hogy elegendő lenne-e :F

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.